week 38

Oh man, de week is weer voorbij gevlogen. Het was rommelig en druk met veel huiselijke verplichtingen zoals ouderavond, voorlichtingsavond, taxidienst voor sport, tandartsbezoekje etc. De beslommeringen van een doorsnee moeder (of in een enkel geval vader)

Here we go….

week 38 enjoy crash

Mijn site lag er de hele ochtend en deel van de middag uit. Da’s niet fijn. Tussendoor maar even naar Pilates gegaan om dit gemis leefbaar te maken. Heel irritant……

week 38 hockey

Op maandag heb ik altijd rijdienst voor een groepje jongens die bij een club in een ander dorp zijn gaan hockeyen. Waaronder mijn kleine man. De boys steken altijd de draak met mijn kleine auto. Ze zijn allemaal de dikke auto’s van paps gewend. We hebben er maar een sport van gemaakt. Panda’s tellen onderweg. En af en toe toeter (nou ja, miep miep) ik eens naar iemand onderweg. Dan liggen ze allemaal gestrekt achterin. Niet om de actie maar om mijn ‘schattige toetertje’. Laatst zei er achterin één…”Ah, wat een schattige boxjes!!” Waarna ze allemaal in de kreukel lagen. Ik heb ze duidelijk gemaakt dat ze ook kunnen gaan lopen…..

week 38 medicijnkluis

Kijk, dit is handig. Als mijn medicijnrol bijna op is krijg ik een sms van de apotheek dat de nieuwe rol klaar ligt in de kluis. Die kan ik dan op elk gewenst moment eruit halen. Fijn, want ik wil altijd mijn medicijnen ophalen als de apotheek gesloten is.

week 38 medicijnkluis uithalen

De medicijnrol is ook ideaal als je veel medicijnen slikt. Al je medicijnen op elk moment van de dag worden in zakjes gedaan en in een rol gedraaid. Geen gepruts meer met tig doosjes en strips. Ik zal er van de week een foto van maken.

week 38 cadeaubon

Zoals Cruijff altijd zegt…. “Elk nadeel heeft zijn voordeel”. Bij deze apotheek krijg ik regelmatig een cadeaubon van tien euro. Verzacht het pillen slikken een beetje. Ik spaar ze nu op zodat ik er een lekker geurtje van kan kopen.

week 38 opi

Deze had ik even geleden besteld bij een Amerikaanse site. Was al bang dat het nooit meer zou komen. Ideaal die kleine flesjes. Mooi om alle kleurtjes uit te testen. Toch is Coca-Cola rood weer favoriet. Je kunt ze hier bestellen.

week 38 kast

Dit is een beetje zoals mijn kast/kamertje eruit ziet. Ik denk dat het bij mij alleen rommeliger is. Dat irriteert mij behoorlijk dus ben ik voorzichtig begonnen met een opruim marathon. Maar ik weet echt niet waar ik beginnen moet. Ik heb zoveel kleding en ik weet nog niet wat ik aan moet. Ik draag ook veel hetzelfde maar als ik dan ga uitzoeken wat weg moet kan ik er weer geen afstand van doen. Wordt vervolgd….

week 38 spook

Hij is niet dood, hij leeft! Wat is dat beest toch vreselijk lui. Dit is zijn nieuwste plek. De rugleuning van de stoel. Waardeloos! De leuning zakt in en zit onder de kattenharen. Bah…. Maar waag het niet hem weg te halen dan wordt hij nog chagrijniger dan hij al is.

week 38 kaas uien sandwich

Zo lekker was dit. De Lunch time kaas uien sandwich. Alleen maat houden voortaan.

week 38 linda.

De LINDA. ploft op de mat. Heerlijk! Ik heb ook allerlei verslavingen maar dat valt nog alles mee met wat ik in de LINDA. lees. Pfffff….

week 38 golfbaan

Dat was heel lang geleden. Een baantje lopen op de Golfbaan in Spaarnwoude. Samen met mijn golfmaatje. Het ging niet zo best. Diverse ballen verdwenen in het water en in het bos. Maar we hadden enorme lol en konden weer eens lekker bijkletsen.

week 38 golf

Het was heel rustig dus af en toe een beetje klieren en foto’s maken.

week 38 tony's

Bij thuiskomst waren de Tony’s binnen gekomen. Lekker proeven. De review kun je hier lezen.

week 38 oreo

De damespuber was weer eens aan het bakken. Deze Oreo Chocolate Coockies waren goddelijk. Ik heb het grootste deel gelijk ingevroren. Ik groei echt helemaal dicht met al dat lekkers. Misschien wil ze van de week het recept met jullie delen.

week 38 soepje

Met vriendin C. ging ik een rondje wandelen in de buurt van Het Ruiterhuys in Bakkum. Daarna gezellig lunchen. Het was prachtig weer dus lekker buiten met de voetjes in het gras. We hadden een lunchverzameling. Allemaal hapjes en een klein soepje vooraf.

week 38 lunch Het Ruijterhuis

Het zag er prachtig uit maar we vonden het niet te pruimen. Allemaal ver van te voren klaargemaakt. Dus uitgedroogd, geplet, verlept en smakeloos. Jammer, jammer want het is zo’n leuke plek! Ze moeten daar echt eens de bezem door de keuken halen. Maar ik ben gewoon verwend vrees ik. Het is er altijd stamvol.

week 38 spinnewebben

Ai… die spinnen. Ze kosten mij nog eens mijn hart. Brr….. prachtig om te zien maar ze moeten wel even bordjes plaatsen waar ze hun web gaan bouwen.

week 38 kind man

Nou ja zeg…. Zo ziet het er dus uit als een man een kind bij zich draagt. Erg onsmakelijk maar ik moest er erg om lachen. @Pinterest.

week 38 DYMO nostalgie

Ik ben ook de zolder een beetje gaan opruimen. Dat is best fijn want dan kom je spullen uit de oude doos tegen die nog best handig zijn. Dat vonden de kids ook 🙂

week 38 jij bent geweldig

Wat is fotograferen en freubelen toch leuk!

week 38 no make-up day

Help… Ik ging ook nog zonder make-up voor No make-up day.

week 38 kippies

Kippies…. die scharrelden zo vredig rond bij Het Ruiterhuys. Haantjes hielden alles goed in de gaten. En terecht want die kippies scharrelden nogal onstuimig rond.

week 38 mail

Ik ben niet alleen thuis alle zooi een beetje aan het opruimen. Ook mijn mailboxen moeten nodig opgeschoond worden. Rot klusjes allemaal 🙁

week 38 banaan invriezen

Dit is handig. Hele bananen invriezen. Daar kun je een gezond chocolade ijsje van maken door de banaan te blenden en er cacaopoeder bij te doen en een heleboel andere dingen waar ik nog wel een keer op terug kom.

week 38 vialla

Ook ploften de gidsen van Fattoria La Vialla op de mat. Dit is zo’n leuk concept. De Italiaanse familie Franco heeft een boerderij en landgoed in Toscane waar zijn allemaal Biologische producten verbouwen die je heel gemakkelijk in Nederland kunt bestellen en laten bezorgen. Hier kom ik ook nog wel een keer op terug. Als je je hier vrijblijvend aanmeld krijg je de gids en af en toe een leuk presentje opgestuurd. Aanrader!

week 38 staatsloterij

Jeej!!! Ik heb gewonnen! Drie hele euro. Wie het kleine niet eert.

week 38 keeper

Zaterdag hadden de boys een wedstrijd tegen Amsterdam . 14-0 hebben ze uiteindelijk gewonnen. Onze kieper hield het voor gezien. Die ging er maar bij zitten. Hij verveelde zich mottig.

week 38 mp

Mijn kids groeien als kool. Bergen kleding heb ik die te klein is. Alles maar weer op Marktplaats zetten want ik ben in de opruim modus.

week 38 kat vis

En nog een leuk plaatje om de week mee af te sluiten. @Pinterest.

De nieuwe week is alweer begonnen. Ik ben net terug van Pilates dus weer helemaal zen. En vanavond ga ik lekker uiteten met een groepje leuke mensen. Yeah!

ENJOY! your week 🙂

 

 

 

 

 • Avatar
  AlettA

  Hij is weer lekker weg te lezen…..fijne week en eet smakelijk vanavond

  september 22nd, 2014 14:55
  Reply
  01
  • Avatar
   AlettA

   Oh ik zie nu de volgende status…..
   Is het gelukt om te gaan eten bij de Harbour Club?? Have Fun ;-*

   september 22nd, 2014 15:05
   Reply
   02
   • Avatar
    José

    Helaas is het toch niet gelukt bij de Harbour Club. Maar bij Mercat was het heerlijk en heel gezellig.

    september 23rd, 2014 20:31
    Reply
    03
 • Avatar
  Marion
  http://mijnkladblog.nl/

  Fantastisch leuk weekoverzicht! Heerlijk om te lezen en te zien! Ik blijf kwijlen bij die kaas uien sandwich. Jammie! Ga ik nu opslaan onder mijn favo’s!

  september 22nd, 2014 15:30
  Reply
  04
  • Avatar
   José

   Dank je wel. Ben benieuwd of je de sandwich een keer gaat maken.

   september 23rd, 2014 20:32
   Reply
   05

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.