SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 37/2017

Mijn week kon niet slechter beginnen in het ziekenhuis. Ik moest daar voor controle terugkomen maar BOY! wat heb ik uiteindelijk een superleuke week gehad. Lekker met familie en vrienden. Leuke dingen doen. Want daar houd ik zo van. Het was weer een week om in een doosje te doen!

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik moest maandag naar het ziekenhuis voor controle. Mijn week kon niet slechter beginnen. De arts maakt zich zorgen en ik moet er ernstig rekening mee houden dat het misschien niet meer goed komt met mijn enkel. Voorlopig nog even door revalideren en dan weer foto’s maken. Gelukkig was er een vriendin mee en hebben we voor de schrik een taartje met thee genomen. Ik was wel even aangedaan maar hoop dat mijn lichaam de komende maanden zijn best doet en dat de enkel toch nog redelijk herstelt.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017

Opruimen op krukken is niet heel erg handig. Ik haalde afgedankte kleding uit de garage om te fotograferen zodat ik het op Marktplaats kon zetten. Eerst alles in zakken en dan naar binnen strompelen. Uiteindelijk gelukt maar een hele onderneming.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik wilde een artikel schrijven over foodfilms. Maar na onderzoek bleek ik er nog best veel niet gezien te hebben. Op de ‘to watch list’ in mijn Bullet Journal.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ontvang regelmatig boeken van uitgevers om een recensie over te schrijven. Mijn ‘to read list’ wordt lang. Maar op deze manier voelt het niet als een last. Ik houd het bij in mijn Bullet Journal. Dit is echt een topsysteem om je leven te ordenen. Alles handig en overzichtelijk in een boekje waar je ook je agenda in bijhoudt. Hier lees je hoe een Bullet Journal werkt.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze quote kwam ik tegen…. Heel erg waar want ik oogst dagelijks een paar tomaatjes uit de tuin.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ben een echte choco addict. Deze chocolade repen van de Action kan ik aanbevelen 🙂

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik bestelde mijn boodschappen deze week weer bij de Jumbo maar mijn groente en fruit zagen er treurig uit. Banaan best wel bruin, tomaten beurs en sommige al rottende plekken, Doyenne du Comice peren van formaat stoofpeer en courgette en paprika van formaat Madurodam. Ik heb toch even contact opgenomen met de Jumbo. Ik ben eigenlijk altijd heel tevreden maar dit ging mij te ver. Alles keurig opgelost. Betaling retour gekregen en een tegoedbon. Maar ja…. dan heb je nog geen vers fruit en groente en moet je alsnog naar de supermarkt.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ben gek van de recepten van Donna Hay. En vond dit boek voor een prikkie op Marktplaats. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik een ander boek zou  verkopen maar helaas heb ik in plaats van één verkopen, één gekocht.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een artikel over mijn favoriete kamerplant. De Kamerlinde.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

We aten een gehakt schotel. Dit recept heb ik al eeuwen en kwam het weer tegen. Superlekker. Ik zal het binnenkort eens met jullie delen.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ja…. Wij zijn fan van Expeditie Robinson.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging samen met een vriendin naar de persvoorstelling van Vicotria & Abdul bij Universal Pictures.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Wat een geweldige film. Vandaag gaat hij in de voorpremiére. Hier lees je de review die ik erover schreef.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik wilde wat foto’s maken tijdens de film maar dat mocht dit keer niet. Dan maar van de aftiteling 😉

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

En van de projectoren.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Na de film wilde we nog ergens wat drinken en nakletsen. We wilde naar Rooftop 17 maar het spoelde van de regen en kwamen uiteindelijk terecht bij Loods 5. Wat zou ik daar graag ronddwalen. Maar de afstanden zijn nog even te groot. Wel even een sneak peek van de Design afdeling waar je langskomt naar het restaurant. Deze tafel met stoelen. Te Gek!

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Helemaal verliefd op dit Artisan bureau uit de homecollectie van Loods 5.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Houten handen. Onder andere van HAY.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Maar hier kwamen wij voor. Het personeel hier bij Loods 5 is echt top. We werden verwend met extra boterkoekjes en een mega berg slagroom om te delen.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

En we waren al zo blij door de prachtige film. Dit maakte onze dag helemaal compleet top!

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Heerlijk gekletst en gepeuzeld.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

En ik zag hier mijn favoriete eetkamerstoelen. De Wishbone stoelen van Hans J. Wegner. Als ik een groot huis had dan zou ik deze stoelen willen.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Wat een topdagje hadden wij en hoe toepasselijk deze servetten.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Humeurige witte kater ligt heerlijk te chillen. De witte hoezen op de bank bevallen hem wel.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kwam weer zulke leuke dingen tegen op Insta. Heel veel bloggers trouwen momenteel. En veel op een heel bijzondere manier en vooral bijzondere locatie. Ik smul er van!

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Een vriendin kwam op bezoek die ik al een tijdje niet had gezien. Zij nam blommetjes en haring mee. En laat ik nou net nog bietjes in de koelkast hebben liggen uit eigen tuin. Ik maakte er deze heerlijke haring, bietensalade van.

week-3717-ingre

Ik moest even spieken op mijn eigen website. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik had wat spulletjes van Ikea die terug moesten. Maar ik wist niet binnen welke termijn dat kon. Een vriendin die net bij de Ikea was bood uitkomst. 365 dagen.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Zaterdag waren mijn zus en zwager op visite en hadden wij een hele leuke dag. Even bij de pubers gekeken bij de hockey. In de stromende regen, lekker geborreld en ’s avonds samen gekookt. We hadden bami met allemaal lekkere bijgerechten. Ieder had een taak. Een hele gezellige boel in mijn keuken. Gelukkiger kun je mij niet maken.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn taak was de saté maken. Ik had lekkere vette kippedijen de hele dag in de marinade staan van ketjap, knoflook en een hele berg aan kruiden. Ik doe altijd maar wat… Dat snijden en rijgen vind ik wel een vies klusje.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

In de grillpan en bakken maar.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Alles zag er superlekker uit.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Zwagerlief maakte hete eieren.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

En zo zag ons eetfeestje er zo’n beetje uit. YUM!

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

De volgende dag werd ik opgehaald door mijn broer en schoonzus. Ik mocht zeggen waar ik heen wilde. NAAR IKEA!!!! Mijn broer haat dat en alleen daarom was het al leuk. Hij moest even op de foto maar zat een beetje norsig te kijken. Even in zijn zij prikken voor het beste resultaat.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Kijk dan! Ik had het er gisteren nog met jullie over. Zachtroze geraniums. Heel geestig maar ik heb ze toch laten staan. Ik houd niet van plastic 😉

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Natuurlijk even een ijsje eten voordat we dit pretparadijs verlaten.

SNAPSHOTS WEEK 37/2017 | ENJOY! The Good Life

Tsja…. en dan eindig ik zo het weekend. Met een ontploft been van al het lopen. Ik zie dat ik ook nodig weer eens met het scheermes aan de gang moet. Ik zit voorlopig even met mijn pootje omhoog.

Komende week heb ik een afspraak bij de kapper. Dat is ook hard nodig. Ik denk dat ik mijn haar wat korter ga knippen. Mijn fysio is weer terug van vakantie. Dus kunnen we weer aan de bak en verder heb ik nog geen vastomlijnde plannen. En jullie? Hebben jullie een spannende week voor de boeg?

ENJOY! your week

 

 

 • Avatar
  Anne-Marie
  http://www.myhappykitchen.nl

  Wat is er precies met je enkel gebeurd? Ik ga wel ff teruglezen op je blog. Gelukkig dat de rest van de week een stuk leuker was!

  september 18th, 2017 17:17
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Je kunt mijn hele brekebeen verhaal volgens vanaf de Snapshots week 19 😉

   september 24th, 2017 9:25
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.