week 37

YEAH! Ik ben er weer. De site heeft er de hele ochtend en deel van de middag uit gelegen dus de snapshots komen met vertraging…..

Afgelopen week was een heerlijk weekje. Met een paar mooie opstekers en een enkele flinke frustratie.

Ik blijf het bijzonder vinden dat wanneer mijn dag met een dansje begint het verziekt kan worden door een plichtgetrouwe ambtenaar die veel plezier beleeft aan de hele dag bonnetjes uitschrijven. En soms denk je, laat deze dag maar stilletjes voorbij gaan en blijkt het een dag met een gouden randje te worden. Gelukkig weet je niet van te voren wat de dag je brengen zal en eindigen die van mij toch meestal met een lach.

week 37 MCA

De week begon met een bezoek aan de long- en hartafdeling van het MCA. Ik had een afspraak met de cardioloog om de uitslag van het holter onderzoek van een paar weken terug te bespreken. De ziekenhuisbezoeken vind ik op zijn zachtst gezegd verschrikkelijk omdat ik dan altijd besef dat ik hartpatiënt ben. Buiten het ziekenhuis vergeet ik dat het liefst. Maar voor het eerst in jaren was de uitslag positief. Er waren geen ritmestoornissen naar voren gekomen dus gelukkig geen reden tot het plaatsen van een ICD. En ik mag over een jaar terug te komen. Zo blij! Mijn aangepaste leefstijl heeft zijn vruchten afgeworpen.

week 37 bloem Deze

Medinilla vind ik zo prachtig met zijn grote roze bloemen en is een gewillig model. Ik ben veel aan het oefenen met de Canon EOS 550D. De oude 300D ligt sinds een week ongebruikt in de kast. Ik bleef er elke weer op terugvallen omdat ik met de 550D nog geen ‘WAUW’-factor op beeld had gekregen. Nu lijkt het eraan te komen.

week 37 behind the scenes

Ik ben echt fan van het kleine LED lampje dat ik bij de fotocursus heb gekocht. Geeft een bijzonder effect. Binnen fotograferen blijf ik lastig vinden.

week 37 tomaatjes

Knalrode kleine honingtomaatjes. Ze zien er zo feestelijk uit.

week 37 maangedroogd

Daar heb ik weer de maangedroogde tomaatjes van gemaakt.

week 37 pasta tomaatjes garnaal pesto

Die ik weer gebruikte, samen met een uitje, knoflook, verse pesto en garnalen in de pasta. JAMMIE!!!!

week 37 haar

Dit plaatje kwam ik van de week op Pinterest tegen. Ik moest er heel erg om lachen. Leuk kapsel!

week 37 bril

Deze bril heb ik al een eeuwigheid maar gebruikte hem nooit. Nu moet ik er toch echt aan geloven want ik ben net een Blinde Vink. Ik kan ineens geen whatsapp-berichten en verpakkingen meer lezen.

week 37 MP stoeltjes

Deze twee Hogsten tuinstoelen heb ik op Marktplaats gescoord. Het was nog een hele tour om ze mee te krijgen. Ik was even vergeten dat mijn nieuwe auto een heel stuk kleiner is. Na veel passen en meten kreeg ik ze mee. Was ook een hilarisch plaatje geweest overigens 🙂

week 37 mp

Mijn steigerhouten tuinset valt van ellende uit elkaar dus kan ik mooi van de winter leuke spullen bij elkaar scharrelen zodat ik volgend jaar een ‘Ibiza’ stijl zitje heb. Ben nog op zoek naar twee zwarte Storsele stoelen van Ikea of van deze rieten retro stoeltjes en een rotan poef die ik als tafel kan gebruiken. Leuke inspiratie opgedaan bij vriendin R.

week 37 view

Alles groeit nog steeds weelderig in de tuin.

week 37 heartlife kliniek

De stoeltjes van Marktplaats haalde ik op in Nieuwegein en ben op de terugweg even langsgegaan bij Janneke Wittekoek. Zij is een ‘bekende’ cardioloog die veel aandacht vraagt voor het vrouwenhart. Sinds ik ziek ben heb ik al contact met haar. Ik heb haar een aantal maal bijgestaan als patiënt bij Koffietijd, De Dokters en een lezing. Ik vind het geweldig dat ze zo hard strijd voor ons dameshart. Dat is echt nodig want het is doodsoorzaak nr. 1! Onlangs heeft zij haar nieuwe kliniek geopend. De Heartlife Klinieken in Nieuwegein. Buiten dat zij goed werk verricht is het ook nog eens een ontzettend leuk mens. Binnenkort komt zij in het nieuws met een primeur waar ik hier niets over mag zeggen….

week 37 hamburger

De damespuber had een lunch voor mij gemaakt. Heel erg lief maar eh….. niet zo gezond. Wel lekker, dat dan weer wel 🙂

week 37 loppis in nl

Bij het maken van het artikel over Zweden kwam ik dit winkeltje op Google tegen. Het bleek ook nog eens heel dichtbij te zijn in Krommenie. Gelijk erheen geweest. Wat een superleuke spullen hebben ze hier. Heel veel Zweedse meubels, geweien en zelf de MORA klok die al zo lang op mijn bucket lijst staat. Jammer genoeg heb ik even geen bucket geld 🙁 De winkel heet Loppis (rommelmarkt in het Zweeds). Ik ga er binnenkort een artikel over schrijven maar hier kun je vast een kijkje nemen op de website.

week 37 loppis Veel

‘hebben’ dingen. Ik kreeg helemaal zin in de winter.

week 37 parkeerbon auto

Dit was ECHT niet leuk! Ben ik voor het eerst in Krommenie heb ik meteen een prent te pakken. Wie verwacht er nou dat je in zo’n klein durp parkeergeld moet betalen.

week 37 parkeerbon

Gelukkig had ik mijn camera mee en een foto van de situatie gemaakt. Ik zie nergens dat je hier betaald moet parkeren. Wel dat er een alcohol verbod van toepassing is. Ik ga zeker bezwaar maken. Pisnijdig was ik!

week 37 spook lui

Kijk hem nou….. Die ligt echt overal te luieren!

week 37 bed luchten

Zo fijn dit mooie weer. Lekker het beddengoed buiten luchten. week 37 shot

Damespuber maakt de hele dag selfies die ze op Instagram etc. zet. Gek word ik er van. Na mijn gemekker ging ze mij dan maar fotograferen.

week 37 date

Het is nog heerlijk op het strand. De week afsluiten met een eh…. leuke meneer van Tinder. Ja, het kan!

week 37 chocolade

Deze week was het Internationale Chocoladedag. Dat is het bij mij elke dag maar op deze feestdag kon ik ongegeneerd chocolade schransen.

week 37 mercat

Zondagochtend naar Amsterdam om met vriendin MJ gezellig te brunchen bij Mercat. Wat een leuke ‘tent’ is dat! Heerlijke zoete en hartige tapas gegeten met bubbels en thee. De inrichting van Mercat is echt geweldig, bediening top, gezellig terras en de omgeving en bezoekers leuk.

week 37 oostelijke handelskade

Prachtige panden aan de Oostelijke Handelskade. Ik wil hier wonen. I love Amsterdam!

week 37 spook slaapt

En met deze luiwammes sluit ik een superleuke week af. Op naar een nieuwe week! ENJOY! your week.

 • Avatar
  Mandy
  http://www.alllovelythings.nl

  Leuke foto’s van een week met gemengde gevoelens. Wel erg fijn dat je een positieve uitslag kreeg in het ziekenhuis!

  september 21st, 2014 7:50
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Gezondheid is het belangrijkst maar als je het zelf niet in de hand hebt kun je maar beter iets heel moois van je leven maken…. amen haha

   september 21st, 2014 9:01
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.