SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 36/2017

Wat een snertweer! En met de blogplanning loopt het ook in de soep. Ik moest gisteren naar het ziekenhuis voor controle. Helaas blijkt het niet zo goed te gaan met mijn enkel en is de prognose niet al te best. Voorlopig nog even aankijken en anders een nieuw behandelplan maken. Voor mij kwam dat wel even heel onverwacht. Natuurlijk gaat het nog steeds niet al te best maar ik dacht dat het gewoon tijd nodig had. Afwachten nog maar even. Ik was er best van aangedaan dus mijn hoofd stond even niet naar een blogpost schrijven. Dus met enige vertraging vandaag alsnog de Snapshots van afgelopen week.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

De tieners hoefden maandag nog niet naar school toe. Dus konden we nog even rustig ontbijten met z’n allen.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Druk aan het werk om de laatste boeken nog te kaften.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik moest de etiketten schrijven. Tja…. dat is geen punt hoor. Maar verwacht niet dat ik dat dan serieus ga doen.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Pannenkoekenfeestje! Ik bakte een hele berg waar we heerlijk van smulden.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik heb steeds ruzie met mijn krukken. Die ondingen donderen elke keer om. Er is al aardig wat gesneuveld daardoor.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg een perspakket toegestuurd van Orangina. Echt superleuk met een alpino baret, de Franse vlag, lavendel, macarons en natuurlijk een flesje Orangina. Als je de kist opendoet komt er een leuk Frans muziekje uit.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik zag presentatrice Margreet van Editie NL met dit leuke sweatshirt van Colourful Rebel. Die moest ik hebben! Ik vond hem. Maar helaas zit hij niet zo lekker. Ik ben zo gewend aan die makkelijk zittende kleding van Studio Anneloes dat alle andere kleding aanvoelt als een dwangbuis.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

De damespuber moest werken dus ik maakte wat te eten voor haar. Wij aten later. Hier vind ikzelf dus geen zak aan. Maar zij vind dat lekker. Ik lette alleen even niet op en de hamburger was eh…. nogal knapperig geworden.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Als je de pubers om een boodschap stuurt dan moet je dat vooral visueel maken anders komt het niet goed.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit serviesgoed kwam ik tegen op Instagram. Het wordt verkocht bij de Action. Ik heb aan diverse mensen gevraagd hier naar uit te kijken maar zij hebben het niet kunnen vinden.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte deze heerlijke spinazietaart van Jamie. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Verse oogst uit de tuin.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik overwoog een carrière als postbode. Een vriendin stuurde mij deze vacature. Je leest hier meer over deze ietwat voorbarige carriereswitch.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg weer heerlijke plaatjes in het vizier van Herang Tunet. Echt een Bucket list bestemming voor mij.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik bakte deze easy peasy mini appelmuffins.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik knipte wat kruiden uit de tuin om ze te stekken.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Het staat heel decoratief in kleine glazen flesjes.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Basilicum stekken. Daar heb ik al eens eerder iets over geschreven. Dat lees je hier terug.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Een vriendin van mij zit met een heel groot schilderij in haar maag. Een suggestie is om het om te draaien 😉

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg van mijn schoonzus prachtige witte dahlia’s. Thanks! Zo mooi.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Even groen shoppen bij de Praxis. Maar ik kwam met een lege kar terug.

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze poster van Andy Warhol kocht ik via Marktplaats maar helaas is hij zoekgeraakt bij Post NL. Ik baal er zo enorm van!

SNAPSHOTS WEEK 36/2017 | ENJOY! The Good Life

We sloten het weekend af met Pad Thai Vega. YUM! Het recept vind je hier.

Dit was mijn week weer. Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken. Deze week een hoop vervelende klusjes te regelen, fysio, oefenen, met pootje omhoog en naar een prachtige film. Volgende week lees je meer.

Geniet van je week. Heb jij leuke plannen?

ENJOY! your week

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.