SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 36/2019

Afgelopen week was een kabbelend weekje. Werken, schrijven, schrijven, werken. Kort samengevat was het voor mijn gevoel zoiets. Zoals elke week haalde ik de foto’s weer van mijn Iphone en deel die hier met jullie. Kijk je mee?

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

Nog steeds volop tomaatjes oogsten. Wat een luxe! Wist je dat ik deze heel simpel zelf heb opgekweekt. Benieuwd hoe ik dat deed?

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater moest weer naar de dierenarts. Hij had weer een hele rare plek op z’n kop. Ik zal je details besparen, maar het was een heel onsmakelijk bezoekje aan de dierenarts. En kostbaar!

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik wilde een foto maken voor de pubers, wat er nu weer met hem aan de hand was. In een split second greep hij mij. Hij heeft namelijk een schurfthekel aan camera’s en telefoons.

En bedankt!

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

De laatste tijd luister ik weer wat vaker muziek. Vooral als ik aan het koken ben vind ik het gezellig om een lekker muziekje op te hebben. Mijn Sonos-lijst is heel divers.

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

Oeh…. Ik heb een zwak voor dit soort bordjes. Deze zijn Vanons2.

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

Dit is van de week dus al twee keer gebeurt. Mijn was zeiknat geregend. De was buiten hangen is dus duidelijk afgelopen. Ik vind het altijd zo deprimerend al die natte lappen in huis.

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

De vakanties zijn voorbij. Fileleed in de ochtendspits.

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

Momenteel zijn wij hier verzot op de tortilla’s van No Fairytales. De wortel variant is favoriet, gevolgd door de bietentortilla’s. Deze is belegd met Baba Anoesch van Maza, avocado, gerookte zalm en peper en zout. Superlekker! Ik neem deze tortilla’s ook mee naar m’n werk.

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

Op Instastories vind ik het leuk om af en toe te delen wat ik klaarmaak voor die avond. Dit keer was het lasagne. Grote pan tomatensaus, bechamelsaus en stapelen maar.

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik ben mijn voorraadkasten aan het leegmaken. Ik moet de laatste tijd zoveel weggooien omdat het over de datum is. Ik haal altijd van alles in huis voor je weet maar nooit en vervolgens wordt het niet gebruikt. De lasagne bladen moesten op.

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

Mijn lasagne verdiende geen schoonheidsprijs. Hij was helemaal overstroomt en ik had hem afgedekt met aluminiumfolie die ik er de laatste tien minuten aftrok waardoor het een soort golf van Biskaje geworden was. Hij zag er dan niet perfect uit, hij smaakte wel heel erg lekker.

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

Binnenkort een weekendje naar Den Bosch? Ik schreef over dit fijne plekje Hotel Julien om te overnachten.

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

Op mijn werk hadden we een Summer Event in Texas style. Je kon een rondje op een stier rijden als je dat wilde. Ik heb even gepast. Wel was ik te vinden bij de barbecue. Lekker!

SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 36/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte twee soorten mosselen. Een Thaise en een Zuid-Italiaanse variant. Helaas kwamen beide pubers niet opdagen voor het eten dus zat ik met een berg mosselen. Binnenkort zal ik de recepte delen hier op ENJOY!

Zoals meestal sloot ik het weekend weer af met een film. Dit keer huurde ik deze film via Pathé Thuis. Deze film, met Julianne Moore, in de hoofdrol is een aanrader. Niet voor een groot publiek geschikt, maar ik ben enorme fan van filmhuis films met ‘aparte’ hoofdpersonen. Deze film laat zien hoe complex het leven kan zijn voor een vrouw van in de vijftig. Om voor jezelf te kiezen en vooral om van het leven te genieten.

Afgelopen zaterdag kwam er een overzicht online van de films die momenteel in de bios te zien zijn of binnenkort in première gaan. En je maakt kans op een gratis filmpakket.

Dit waren ze weer, de Snapshots van afgelopen week. Leuk dat je weer samen met mij terugkeek op de week.

ENJOY! your week.

 

 

 

Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.