snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 36/2018

Afgelopen week heb ik grotendeels doorgebracht in Noorwegen. Daar maakte ik een roadtrip door de regio Trøndelag. Deze week dus veel foto’s uit Noorwegen en ik kan niet wachten om het hele artikel met jullie te delen. Wat een gave trip was het! Kijk je nog even met mij terug op afgelopen week?

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Goed begin van de week. Ik vloog afgelopen maandag naar Trondheim. Daar stond de huurauto klaar en dit was de eerste overnachtingsplek. Afgelopen week heb ik t/m vrijdag een culinaire roadtrip gemaakt door Trøndelag in Noorwegen.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Wat is Noorwegen beeldschoon. En die rust!

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Onderweg lunchen op heel leuke plekjes.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

En slapen op prachtige locaties. Kijk die koffers haha…. Wij waren zo enthousiast om binnen te kijken dat we alle koffers hebben gelaten voor wat het was. Wat was het leuk hier!

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

En zo ziet dat eruit als je met bloggers op stap bent 🙂

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Kijk nou toch. Ik wil terug!

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Overnachten aan zee bij Støkkoya. Moderne strandhuisjes die allemaal verschillend en heel modern ingericht zijn.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Af en toe even checken of het op het thuisfront goed ging. De jongenspuber was alleen thuis. Die had het prima naar zijn zin en maakte er voor zichzelf ook een culinaire week van.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg dagelijks een plaatje van zijn zelf in elkaar geflanste maaltijd. Leuk dat hij echt voor zichzelf heeft gekookt.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Even een pitstop langs de Golden Road.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Wij reisden via UP Norway. Zij stellen tailor made reizen samen. Geef op wat jouw interesse heeft om te zien en ze stellen een reis voor je samen. Incl. eten, drinken, vervoer en overnachten. Allemaal op heel bijzondere plekken. Je reist individueel via de app. Geweldige manier om een onbezorgde vakantie te hebben.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kon niet zo veel lopen dus kroop ik af en toe achter de laptop om wat mail weg te werken en foto’s te bewerken.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Weer een foto van het avondmaal van het thuisfront. Tortellini met gorgonzola, katenspek en crème fraiche.

Tsja…. allemaal mooie plaatjes van Noorwegen.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

We hebben zo veel en geweldig gegeten dat ik bij het ontbijt probeerde een beetje maat te houden.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Laatste dag in Trondheim. Wat een gemoedelijk stadje is dat.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

En hoogtepunt van de reis. Het 21-gangen diner bij Credo.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Helemaal verliefd op dit schilderij bij Credo.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Gelukkig hebben we de foto’s nog! Wat was het geweldig.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Nog een beetje shoppen in de stad. En dan is het alweer tijd om naar huis te gaan. Wat was het een geweldige reis. En wat een mooi land. Mis het nu al.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben helemaal in Scandinavische sferen. Net als de Zweden kleden de Noren zich ook geweldig. Heel eenvoudig, maar zo stijlvol. Bypias heb ik al een tijdje op mijn netvlies. Zij hebben zoveel mooie spullen in die hippe Scandinavische stijl.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Verrassing bij thuiskomst. Mijn nieuwe Xsensible stappers die ik voor vertrek had besteld waren binnengekomen. Ik was nodig toe aan een nieuw paar omdat mijn voet zo scheef staat dat ik mijn hele schoen scheef gelopen had. Zijn deze niet kék?! Ik ben groot fan van de schoenen van Xsensible. Ze lopen als pantoffeltjes. Hier lees je er meer over.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Gezond eten maken voor mijzelf. Alle pubers waren weer gevlogen. Ik maakte een enorme schaal gegrilde groenten. Beetje parelcouscous erbij, de volgende dag een pasta met gegrilde groenten en vandaag een Turks broodje met Heks’nkaas, gegrilde groenten en mozzarella. Wat een gemak en nog gezond ook.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Thuis moest er nodig geoogst worden in de tuin. Toch nog een leuke buit.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze tomaatjes zijn zo ontzettend lekker!

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Hoe leuk is dit! Op #thesocialgoodgirl was aandacht voor de gekte van het volgen, likes verzamelen, mooiste plaatje etc. op Instagram. Meer tijd nemen voor de mensen achter de accounts. ENJOY! werd getipt. Dank je wel Kim.

  snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life  snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Wist je dat Kim zelf geweldige portretten maakt? Ze is zelfs bekroond met de bronze award bij The Portrait Masters. Je kunt geweldige make-over shoots bij haar boeken. Kijk op Atelier Kim de Vries voor meer info.

 

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

Zondag had ik zin om iets lekkers te bakken voor aanwaaiers en de pubers. Gezellig om weer bij elkaar te zijn.

snapshots week 36/2018 | ENJOY! The Good Life

En deze appelcake met blauwe bessen was toch lekker geworden! Ik zal het recept van de week met jullie delen.

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Zojuist is er een vrachtwagen vol met meubeltjes geleverd die ik bij de kringloopwinkel had gescoord. Ik ga ze opknappen. Ik kon mijn kont al niet keren in de garage, maar nu staat het helemaal shocking vol. Morgen eindelijk naar de kapper. Ik ga mijn haar kort knippen en een likje verf is ook geen overbodige luxe. Eind van de week moet ik weer naar het ziekenhuis en krijg ik de uitslag van alle onderzoeken die voor mijn vertrek gedaan zijn. Ik ben heel benieuwd wat daar uit gaat komen. Heb jij leuke plannen voor deze week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 • Avatar
  Kim
  http://www.thehappyrunner.be

  Waaw! Wat een prachtige reis heb je gemaakt! Ik heb Noorwegen alvast op onze reisbucketlist gezet.

  september 10th, 2018 12:49
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   De reis was echt helemaal geweldig. Ik hoop snel het artikel te publiceren van deze trip. Zeker bucketlist waardig!

   september 10th, 2018 15:25
   Reply
   02
 • Avatar
  AlettA

  Hoi hoi José, wat een prachtige reis heb je gemaakt afgelopen week en dito foto’s…. Hmmm denk dat ik Noorwegen op mijn bucketlist ga zetten ;-))
  Zo te zien heeft de puberzoon goed voor zichzelf gezorgd en netjes gekookt, denk dat ook hier veel pasta op tafel zou staan en/of een maaltijdsalade…
  Je nieuwe pattas (sneakers) zijn gaaf, en helemaal HIP.
  Hier geen spannende week, vandaag een toets gemaakt om te kijken of ik nog over genoeg EHBO kennis beschik. Mijn certificaat verloopt binnenkort. Geslaagd, nu alleen nog de praktijksessie en hij is weer compleet.
  Succes met het DIY project en je bezoek aan het ziekenhuis (fingerscrossed en hopelijk geen gekke uitslagen)
  Groetjes AlettA

  september 10th, 2018 13:19
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Zeker één voor op de bucketlist! Binnenkort hoop ik het artikel online te kunnen zetten waarin de écht mooie plaatjes staan. Goed dat je geslaagd bent!

   september 10th, 2018 15:27
   Reply
   04

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.