SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 35/2018

Ik weet niet wat er afgelopen maandag misgegaan is, maar de Snapshots bleken afgelopen maandag niet geplaatst. Ik had zowaar voorgewerkt! Omdat ik weet dat jullie ze altijd zo graag lezen…. hierbij nog als mosterd na de maaltijd. Als je dit leest ben ik in Noorwegen voor een culinaire rondreis door Trøndelag.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

De boeken zijn allemaal binnen. Er kan gekaft worden. Ik zie echter nog geen activiteit in die richting….

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Zoonlief werkt in de vakantie bij het restaurant met de vogel. Hij bakt daar eieren voor het ontbijt en saté en hamburgers voor de lunch. En allerlei aanverwante klusjes. Hij verraste mij met een ontbijtje. Gebakken spiegelei in de vorm van een hart. Hoe lief is dat!

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Alle spreuken van de pubers vastgelegd.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

De IKEA gids plofte op de mat. Kopje thee en lekker doorbladeren. Ik zag er niet veel hebbedingen in, maar dit kastje vind ik een beauty.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik deelde deze Syrische recepten. Je vindt ze hier terug.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze week ben ik in de regio Trøndelag in Noorwegen. Vast een beetje inlezen.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit sfeertje vind ik wel leuk voor de slaapkamer.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Best wel geinig.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Weer eens bonen. Omdat ik het zo lekker vind.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik bleef hangen bij dit programma De Boeddhistische Blik. Waarin Adriaan van Dis de Dalai Lama ging bezoeken. Ik kan van Dis niet zo goed velen, maar vond het heel interessant. Ik ben wel geïnteresseerd in het Boeddhisme en de vredelievendheid die dat met zich meebrengt. Heb mij er nooit zo in verdiept dat de mensen in Tibet zo enorm onderdrukt worden en dat het Boeddhisme de kop ingedrukt wordt.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Vorig jaar mei was ik op het Griekse eiland Ikaria. Je leest het hier. ‘s Avonds at ik bij Popis restaurant. De lieve restaurant houdster had geen pin en ik geen contant geld. Ik mocht een andere keer komen betalen. Helaas viel ik de volgende dag en brak mijn enkel. Ik werd per vliegtuig afgevoerd naar Athene. Ik had gehoopt later terug te komen op Ikaria, maar helaas is dat tot op heden niet gelukt. Ik heb haar het geld nu opgestuurd want het voelde niet fijn om niet betaald te hebben. Het is zo een geweldig restaurantje en zo’n lieve vrouw.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber was afgelopen week met haar vader naar Valencia . Ik maakte er een feestje van met de jongenspuber. Lekker snacken met een veel te lekkere milkshake Bij de Boer in Heemskerk. #volgendeweekgaikopwaterenbrood

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit is zo stom! Ik had een aantal spullen besteld van Studio Anneloes en de H&M. Ik heb daar helemaal geen budget voor, maar ik had een enorme kakdag, dus behoefte om iets leuks voor mijzelf te kopen. Call me crazy… Ik heb van alles besteld, gepast en weer teruggestuurd. Maar BOY! wat voelde het even lekker. Dit bloesje kreeg ik echter van twee verschillende winkels opgestuurd. Ik was wel heel erg in de war. Maar hij is zo leuk! Ik baal dat ik het terug moet sturen. Had eigenlijk gehoopt dat die stippen mij niet zouden staan. #misschienvindiknogeenrijkesponsorinNoorwegen

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit is mijn dagelijkse geluksmomentje. Ik doe ‘s ochtends (nou ja, bijna elke ochtend) oefeningen voordat ik uit bed kom. De timer zet ik altijd op 15 minuten. Je wilt niet weten hoe blij ik ben als die timer afgaat. Even juichen voordat de dag begint 🙂

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Het reisprogramma. We reizen via een tailormade reisprogramma van UP Norway. De hele reis vanaf Schiphol volg je via een app. Wat neem je mee op reis, hoe laat gaat je vlucht, waar haal je de huurauto op, wat is de route van de dag, waar word je verwacht (bijvoorbeeld bij een bierproeverij, suppen aan zee, kayaktocht etc. ), bezienswaardigheden onderweg met korte beschrijving, waar overnacht je en hoe laat wordt je verwacht voor het diner etc. Ik ben heel enthousiast over deze manier van reizen. Alles handig verzameld in een app en je kunt op deze manier, via UP Norway een roadtrip maken helemaal naar jouw wens én je reist individueel.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ging een dagje op stap met een vriendin mijn favoriete kringloopwinkels langs. Ik vond er een aantal leuke meubelen voor een prikkie en kreeg ineens een geniaal idee. Volgende week komt er een vrachtwagen vol met meubeltjes die ik heb gekocht.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

En ik vond er deze prachtige kan. Ook voor een prikkie. Beeldig met een bos zelf geplukte bloemen.

SNAPSHOTS WEEK 35/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber bracht ik naar Amsterdam . Ze gaat een tijdje op een huisje en een kat passen. Ik ben stikjaloers want het is op een prachtige plek. In de oude bieb op het Roelof Hartplein. Het was best lastig om haar daar achter te laten. Gelukkig zie ik via Snapchat dat ze volop geniet! #thatslife

ENJOY! your week.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.