SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 33/2017

Het is weer tijd om terug te blikken op afgelopen week. Hoewel…. ik ben weer eens van heel veel dingen vergeten foto’s te maken. Zoals bijvoorbeeld van het bezoek dat ik kreeg van twee klasgenootjes van de lagere school. Heel gek maar ook leuk om elkaar na zo een lange tijd weer te zien. En natuurlijk de kleine man die met een enorme berg spullen terug kwam. Anyway, er blijft genoeg over om te delen. Alles verre van wereldnieuws maar in ieder geval een heel stuk positiever dan het échte nieuws.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

De week begon goed. Samen met de damespuber ging ik naar het hoofdkantoor van Warner Bros voor de persvertoning van de film Everything, Everything. Met het busje van Connexxion werden wij naar Amsterdam gebracht. De damespuber had het liefst de hele weg onder haar stoel gezeten. Want om in zo’n busje te zitten is natuurlijk verre van cool.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Een schot in de roos want zij was helemaal weg van de film. Het is ook echt een film voor pubers. En heerlijk herkenbaar voor deze pubermoeder. Mooie film waarvan je hier de recensie kunt lezen.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Snik…. Eigenlijk zou ik al die Zweden accounts van mijn Insta moeten gooien. Want komende woensdag zouden wij hierheen gaan. Helaas hebben wij moeten annuleren vanwege de brekebeensituatie. Hopelijk gaan we volgend jaar deze kant op.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Damespuber ging koken. Een risottogerecht. Knap gedaan en erg lekker. Wel vreemd dat er champignons inzitten. Die lust ze helemaal niet en peutert zij altijd uit mijn maaltijden. En nu heeft ze, ze gewoon opgegeten?!

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

De aardbeienplanten zitten vol met aardbeien. Wat een feest. Toch nog een beetje zomer.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

En ze zijn nog lekker ook! Ik moet er wel snel bij zijn anders eten de vogels of ander gespuis ze op.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Even jullie mening…. Welke vinden jullie leuker? Huiskamer zonder kleed op de grond of…..

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Of met kleed. Dit kleed is overigens momenteel in de uitverkoop bij de HM. Ben benieuwd wat jullie vinden. Oh… En ik zoek nog  een witte stoelhoes voor de Ektorp fauteuil voor een prikkie. Heeft iemand die toevallig in de aanbieding?

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

De Oost Indische Kers was helemaal belaagd door de luizen en verpieterd maar nu is hij weer helemaal opgefleurd en heeft zelfs weer bloemetjes. Mijn lievelingsplant in de tuin. En wist je dat je de uitgebloeide bloemknopjes in kunt maken. Net als kappertjes?

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater is heel zielig. Hij moest van de week weer geopereerd worden aan zijn staart. Die kat kost mij zo langzamerhand een godsvermogen. Hij is wel altijd heel lief als hij zielig is.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Dit schilderij maakte ik ooit in een creatieve opwelling. Eigenlijk wil ik wel weer eens wat anders. Deze gaat op Marktplaats. Misschien krijg ik er nog iets voor.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

In het voorjaar geef ik altijd wat tomatenplanten weg. Kijk eens wat een berg tomaten een vriendin van mij aan haar plant heeft!

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

En mijn tomaten staan er dit jaar heel sneu bij. Ze hebben een hoop liefde, aandacht en water moeten missen.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Deze Limoncello tiramisu is echt superlekker! Hier vind je het recept.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

De druiven kleuren ineens blauw. Ze moeten binnenkort geoogst worden want anders maken de vogels er een bende van. Iemand nog een idee wat ik met de druiven kan doen. Ze zijn echt heel zuur.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Busje komt zo….. Weer op pad met het busje. Niet sexy maar ik ben er heel blij mee want ik kom nu tenminste weer eens ergens zonder dat ik een ander daarmee lastig moet vallen.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Naar Loetje in Overveen gingen we dit keer. De damespuber was in juni jarig en dan mogen ze altijd kiezen waar we gaan eten. Nu konden we eindelijk die heerlijke biefstuk eten. Echter stopte het busje precies voor het overvolle terras. De pubers gingen bijna dood van schaamte. NOT COOL!

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Stoelendans. Een vriendin wilde even bekijken of de stoelen die ik wil verkopen bij haar leuk staan. En dus sleepte ze alle stoelen van mijn huis naar het hare.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Zij is volop aan het verbouwen en wil ook alles allemaal anders. Zal wel door de tijd van het jaar komen 😉 Ze stonden echt ook prachtig bij haar.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

De kater maakt het weer goed want als ik een foto wil maken draait hij subiet zijn kop om.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Onze hulp heeft vakantie en dat betekend dat wij bijna omkomen in ons eigen vuil. Nou ja… lichtelijk overdreven maar het is best een bende. Aangezien ikzelf niet zoveel kan en iedereen altijd allemaal smoesjes heeft als er iets gedaan moet worden. Even een vriendelijke, doch zeer dringende mededeling in de groepsapp. En het leverde zelfs geen commentaar op. We waren met z’n drietjes binnen anderhalf uur klaar. Allemaal hadden we onze taak en het was nog gezellig ook om het samen te doen. Daarna lekker lunchen, want de boodschappen waren ondertussen ook bezorgd.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Je merkt dat het al herfst begint te worden in de tuin. De Hortensia’s hangen er treurig bij, de herfstanemonen bloeien tierig en de spinnen nemen bezit van de tuin. Brrr….. elke keer zit ik verstrikt in een spinnenweb. Om nog een beetje na te genieten van die mooie Hortenia knip ik wat groen en bloemen en zet die binnen. Het mooist staan ze in een glazen vaas of zoals hier in kleine glazen flesjes.

SNAPSHOTS | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een enorme pan goulash voor de zondag. Op zich prima gelukt maar ik was even vergeten waarom ik goulash niet zo lekker vind. Ik hou gewoon niet zo van paprika.

Dit was de week weer in fotovlucht. Ik hoop dat je het leuk vond. Deze week heb ik naast de bezoekjes van de fysio geen spannende afspraken. Wel ben ik van plan om lekker bezig te gaan met de blog want ik heb wat nieuwe plannen die ik uit wil werken. En wat zijn jouw plannen voor komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.