SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 33/2016

Afgelopen week was een weekje me, myself and I want de damespuber was op vakantie naar Spanje. Aan het begin van de week vond ik het vreselijk en had het gevoel of ik geamputeerd was en een arm miste. Maar uiteindelijk heb ik een heel leuke week gehad. Met een prachtig maagdelijke witte week in de agenda begon ik en uiteindelijk werd dat alles weer gevuld met leuke dingen. Ik neem je mee….

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Hebbes! Goed begin van de week want eindelijk zag ik die glibberige griezel voorbij kruipen toen ik ’s ochtends beneden kwam. Al wekenlang liet hij overal zijn sporen achter maar konden hem maar niet vinden. Brrrr…. daar zijn we mooi vanaf.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had deze week niet alleen veel plezier van de bloemen die ik kreeg maar ook van de tomaten. De hele week was ik er mee in de weer en bezorgde mij dit mooie uitzicht.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Een avondwandeling. Zo mooi met die ondergaande zon.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging theedrinken bij mijn broer. Even bijkletsen.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Maakte foto’s voor een binnenkijker in een Tiny House. Binnenkort online.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een blogpost over Tiny Houses. Hier lees je alle ins and outs over deze leuke kleine huisjes.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik at verse bietjes die ik gekregen had. Met aardappels, gebakken uien en een balletje gehakt. Ik maak daar altijd een onsmakelijk ogend stamppotje van. Zo lekker! En mijn lieve (st)ochter die terug is uit Italië at gezellig mee. De Hollandse pot ging er ook wel weer in na jarenlang dat heerlijke Italiaanse eten.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Kokkerellen! En bakte ondertussen een Clafoutis.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Beslag erbij en in de oven.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Daarna ging de Clafoutis mee naar mijn vrienden van de tuin. Als dank voor al het lekkers dat ik had gekregen.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging niet met lege handen terug want kreeg een zak uien mee.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Die avond werd ik uitgenodigd om te komen barbecuen bij mijn broer en schoonzus.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Was heel gezellig. Glaasje wijn, lekker eten en een avond zonnetje. Meer te wensen is er niet.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Alles schoon op 🙂

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik was heel vroeg wakker en kon niet meer slapen. Ging maar in de Linda. lezen en na een paar bladzijdes viel ik weer in slaap.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een post over de belachelijk lekkere kippetjes van Alan & Pims. Deze kun je hier teruglezen.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik bakte voor het eerst zelf een brood en maakte daar foto’s van. Zo ziet dat er dan uit.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

En zo zien jullie dat 🙂

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik kan niet wachten tot de rozenbottels geplukt kunnen worden. Ik weet ze te vinden en popel om weer rozenbottel jam te maken.

SNAPSHOTS week 33/2016

Borreltijd! Met vers gebakken brood en smeersels.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Nighty night…. Laatste quote van de dag op Instagram voor het slapen gaan.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Even een chill momentje in de tuin. Onze Moody White Cat zat er weer ontspannen bij, not. Als het lekker weer is vind ik het best lastig om de hele dag binnen aan het werk te zijn. ’s Ochtends vroeg en in de namiddag pak ik wat zon momentjes en op het heetst van de dag blijf ik binnen achter mijn Mac.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

En tussendoor natuurlijk lunch. Een vers gebakken broodje met gerookte zalm en Senap Dill saus van Ikea. Zo lekker!

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte maangedroogde tomaatjes. Even wat therapeutisch snijwerk en hup de oven in voor een nachtje.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Om mij ’s ochtends te verblijden met deze heerlijke zoete beauties.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Alle tomaten in de gerechten en die je op de foto’s ziet zijn afkomstig uit de Verse Oogst Box die ik kreeg.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

De enige avond dat ik alleen thuis at maakte ik wat restjes op. Gekookte aardappelen die ik nog over had bakte ik op en deed daar het laatste restje zelfgemaakte pesto door. En daarbij de Moonblush tomaatjes en een paar Egmondse bolletjes geitenkaas op olie. Heerlijk maaltje en het geeft mij voldoening dat ik geen eten hoef weg te gooien.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Een kleine binnenkijker op Instagram. De ingebonden Margrieten uit 1950 kocht ik ooit bij de IJhallen. De schelp is van Loods 5 als ik mij niet vergis. Mijn oude vintage Canon komt van Marktplaats. Hij doet het overigens ook nog. En het ‘veren’ lijstje komt van de Action.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

En weer was ik in de keuken te vinden. Nu om van de tomaten een broodje te maken voor de lunch. Ik piepte een snee van mijn eigengebakken brood in de koekenpan op.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

De bedoeling was deze te beleggen met een avocado spread maar mijn avocado werd maar niet rijp. Ik las ergens dat je hem dan 10 minuten in de oven moet doen maar ook dat werkte niet.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Dus moest ik iets anders creatiefs en smakelijks bedenken om in combinatie met de tomaten en het brood te eten. Ik vond nog de overheerlijke sardientjes van Bart van Olphen in de voorraadlade. Komt dat even goed uit want mijn visboer was met vakantie en ik had een tekort aan Omega 3. En die zitten juist weer in sardines.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Oh lala…. het werd een heel smakelijk lunchgerecht.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Wat trek ik aan vandaag…..

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging eten bij Pikoteo in Amsterdam . Natuurlijk…. proosten met goddelijke Syrah wijn.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Heerlijk verfijnde ‘tapas’ gerechtjes. Shared dining met deze Ceviche van coquilles en Entrecôte.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze Patatas Bravas zijn ‘to die for’! En ook de Pulpo (inktvis) met knolselderij was zalig.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

En deze tortilla met spareribs. Whaaaaa echt een aanrader om hier een keer te gaan eten. Tip: bestel alleen uit de eerste twee kolommen en sla de ‘fried’ gerechten over. Zeer verfijnde keuken.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik haalde de damespuber van Schiphol. Ze kwam weer terug van vakantie. Om zeker te weten dat ik mijn auto weer terug zou vinden even een snap van ‘de klomp’.

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Fleurige types kwamen er achter de deuren vandaan 🙂 Hilarisch die cactus!

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

Zondag had ik een heel leuk afspraakje maar wist echt niet wat ik aan moest. Stress momentje 🙂

SNAPSHOTS week 33/2016 | ENJOY! The Good Life

En ik probeer altijd op tijd te komen maar bij mij gaat altijd net de brug open of de tunnel dicht…..

Dit waren ze weer…. Komende week de laatste week van de vakantie. Wat is die om gevlogen! Ik heb een aantal leuke uitstapjes en events gepland staan en hoop ook nog een paar dagen weg te kunnen met de damespuber. Je leest het allemaal volgende week weer wat het geworden is 🙂 En? Heb jij leuke plannen voor de komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.