SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 33/2018

Afgelopen week was superfijn want de damespuber kwam weer heelhuids terug van haar vakantie in Lloret. De eerste keer is toch een beetje een ding om je kuiken los te laten en dan ook nog eens in Lloret. Maar ze heeft het geweldig gehad en had wel een week nodig om bij te komen. Inmiddels is alles weer als vanouds. Kijk je samen met mij nog even terug naar afgelopen week?

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

De pubers kramen er de vreemdste dingen uit. Ik schrijf ze de laatste tijd op. Leuk voor later.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Weer flink opgeruimd en naar de kringloop.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Natuurlijk maakte ik even een rondje. Er waren zoveel mooie spullen. Komt echt door de vakantie.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit soort kastjes waren er volop. Leuk om te schilderen. Ik heb ze toch maar daar gelaten anders staat het weer een eeuwigheid in de garage.

Dat lukt wel bij de kringloopwinkel!

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Kijk dit dan?

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht twee boeken. En wat dingetjes waar ik alweer spijt van heb. De bedoeling is troep eruit en niet erin. Ben wel blij met een heel mooi sleutelkastje dat ik op ga knappen. Heb er geen foto van. Ligt nog achterin mijn auto. De damespuber heeft altijd zoveel commentaar op mijn kringloopwinkel bezoekjes dat ik mijn aankopen maar in de auto laat liggen. Zoek even een goed moment #moetnietgekkerworden #netofjegetrouwdbent

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg de tip eens een patatje te gaan eten bij Friethuys Bij de Boer in Heemskerk. MAN! Wat zijn die frieten daar verrukkelijk en ook de mayo. Het hele concept sprak mij enorm aan. Alles heel duurzaam en biologisch. Echt een aanrader!

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kijk de laatste tijd regelmatig films op Netflix. Alleen is het wel altijd lastig iets te vinden wat mij aanspreekt. Dit is echt een prachtige film, maar ik werd er een beetje depressief van.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Momenteel oogst ik veel kleine rode tomaatjes. Ik ben benieuwd of mijn moestuinvrienden die ook plantjes van mij hebben gekregen er ook zoveel plezier aan beleven.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kwam deze mooie quote tegen op Insta. Werd er een beetje sentimenteel van. Volg je ENJOY! al op Insta? Kijk hier maar eens als je het leuk vindt.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik bestelde deze drie jurken in de uitverkoop bij Mango. Wat ik niet wist is dat de kleding van Mango super klein valt.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Alles kon terug en een grotere maat was niet verkrijgbaar. Zo jammer!

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Met de fysiotherapeut had ik het de hele tijd over frikandellen. Vraag mij niet hoe we daar op kwamen. Ik had meteen enorme trek. Wat een geluk! Ik bleek nog een pakje oven frikandellen in de vriezer te hebben.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

We aten bloemkool couscous. Dat is vegetarisch, maar in dit geval had ik er een frikandel doorheen gesneden. Best lekker 😉

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben verliefd op deze kraan!

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life


Deze Netflix serie op vind ik zó leuk. En happy me! Er is net een tweede seizoen online gekomen. Ik ben gek op Zweedse serie’s. Geregeld lig ik in een deuk of irriteer ik mij mateloos aan de ex. Echt een aanrader!

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Thee! Ik kan er geen genoeg van krijgen. Earl Grey is mijn favoriet. En deze blikjes ook, die ik ooit bij de kringloop vond.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben de BB crème van Babor aan het testen. Ik vind het wel erg op foundation lijken. Dacht eigenlijk dat het minder heftig was qua kleur. Dekt wel mooi. Je ziet bijna de ouderdomsplekjes niet meer aan de linkerkant.

Damespuber had souvenirs meegenomen van Lloret 🙂 Voor mij deze witte sangria.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

En voor haar broertje deze mini Nutella’s. Superlief! En heel blij dat ze week heelhuids terug is.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

We aten Snesie Fourou. Een favoriet hier in huize ENJOY! Je vindt het recept hier.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Er kwam weer eens een ‘opgemaakt’ artikel online.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Weer een Zweedse film op Netflix gekeken. Jemig wat heftig dit. Ik ging het ook nog eens ‘gezellig met de pubers’ kijken. #ontaardemoeder Hele goede film, maar sommige scenes voor mij echt té. Ook veel vanonder mijn shirt gekeken. Ik vind het nogal snel eng 🙂

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

De jongenspuber trakteerde op een ijsje!

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik had een paar weken geleden citroen pitjes in de aarde gestopt. Het werkt! Er komen plantjes.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Leftover bloemkoolcouscous at ik als lunch. De volgende dag is het nog lekkerder!

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

In het weekend doe ik altijd online boodschappen. Wat een uitkomst is dat!

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ging met de pubers een patatje eten bij Friethuys Bij de Boer. Dat was voor mij een beetje teveel fastfood in één week. Lekker was het wel!

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Op het moesdak groeien eindelijk na jaren appels. Nou ja, het zijn er twee.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Daar zijn ze weer! Mijn eetverslaving voor tussen de middag. Rijstwafel met een beetje mayo, kipfilet, gekookt ei, avocado en kruidenzout. Zoooo lekker!

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit is een oude foto gemaakt door de damespuber in Amsterdam . Ik mis het enorm om lekker door de stad te dwalen. Daar was er nog niets aan de hand met mijn enkel.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit is een aanrader om te maken. Superlekker bananenbrood.

De pubers aten niet mee en dan maak ik altijd iets waar hun van gruwelen. Flinke ui bakken, knoflook, champignons, spekjes, zout, peper, beetje gerookte paprika en komijn. En niet te vergeten kidneybonen.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Captain’s Dinner for one. Met zilveruitjes, augurk en piccalilly.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik snap best dat de pubers hier van gruwelen maar ik vind het heerlijk.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

Op Marktplaats vond ik dit geweldige boek voor een prikkie. Het stond al heel lang op mijn ‘wannahaves’ lijstje. Super blij mee. Vooral leuk om foto inspiratie uit op te doen.

SNAPSHOTS week 33/2018 | ENJOY! The Good Life

We vonden dat de humeurige kater meer aandacht moest hebben. Het gaat niet zo goed met hem. Dus dekte wij een extra bordje aan de ontbijttafel. Hij werd er helemaal emotioneel van.

Dit waren de snapshots weer van afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond om even samen met mij terug te kijken.

Komende week moet ik weer naar het ziekenhuis voor mijn enkel, krijgen wij een gezellige logé op bezoek, ga ik een dagje naar Zwolle en een dagje naar mijn nichtje die hier in de buurt in een pipowagen logeert. Een leuke week om naar uit te kijken. Heb jij leuke plannen?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.