SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 3/2017 

Het is maandag en vandaag ben ik zomaar een dagje vrij. Mijn collega waar ik op maandag mee aan het nieuwe project werk is vandaag ziek dus heb ik lekker de gelegenheid om op mijn gemakje de snapshots voor jullie uit te zoeken.

Ik heb zelf altijd het gevoel dat ik verpieter maar als ik dan de kiekjes van de afgelopen week verzamel valt dat eigenlijk best mee. Thuiswerken blijf ik toch wel een ‘eenzaam’ dingetje vinden. Gelukkig word ik regelmatig uitgenodigd of ga ik zelf op pad, op zoek naar leuke tips en verhalen voor de blog. Zo ook afgelopen week. Kijk je mee?

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Maandag verhuisde ik mijn kantoor weer naar De Telefoon Centrale in Alkmaar. Een inspirerende plek!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Zo grappig. Luidruchtige telefoongesprekken worden in de telefooncel gehouden 🙂

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

En… ik kreeg een cadeautje. Zo leuk!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Maandagavond is mijn favoriete buisavond. Dan komt “Helemaal het einde” op RTL 4. Het is niet zozeer het programma dat ik leuk vind als wel de reacties op Twitter tijdens de uitzending. Na “Helemaal het Einde” komt “Het roer om” waar een excentriek stel een kasteel aan het verbouwen is. Zo’n prachtig kasteel en ook het gezin vind ik geweldig!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Onze absolute, favoriete healthy dish deze sashimi zalm bowl met avocado en een gepocheerd eitje. YUM!!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar de voorpremière van “Demain Tout Commence” in Het Ketelhuis op het Westergasfabrieksterrein in Amsterdam . Het Ketelhuis is echt een aanrader voor een bioscoopavondje. Niet alleen is het een heel gezellige bioscoop maar na de film heb je zat keuze aan restaurantjes, caféetjes, grand café etc. om nog een drankje te doen.

DEMAIN TOUT COMMENCE | ENJOY! The Good Life

Ik schreef deze review over de geweldige film met Omar Sy. Echt een mustsee!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze flyer kwam ik op het toilet tegen. Een film die ik graag nog wil zien over een Nederlands gezin dat over de wereld rond trekt.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Na de film nam ik iets voor de lunch mee voor thuis van De Bakkerswinkel.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Een aardappel, doperwten soepje met het zuurdesembrood van Menno. Superlekker!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Lunch tussen een foodshoot door 🙂 De quiche kreeg ik niet meer op.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit is een favoriet kiprecept (citroenkip) van mij. Ik bedacht mij dat ik dat nog nooit met jullie gedeeld heb. Binnenkort komt het recept online.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Op Instagram volg ik al een tijdje Budgethome.nl Zij post altijd de meest geweldige interieurfoto’s met leuke budget tips. En het is vrijwel zinloos om na het lezen van het artikel te proberen iets leuks te bemachtigen want je vangt meestal bot. Binnen no time zijn de spullen die zij post uitverkocht. Zoals deze trolly van de Action.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Afgelopen week was het koud en dat leverde regelmatig mooie plaatjes op.

BOTERKOEK MET CITROEN EN ROZEMARIJN | ENJOY! The Good Life

Ik bakte een heerlijke boterkoek met citroen en rozemarijn en deelde het recept dat je hier terug kunt vinden. Heel veel van Cees Holtkamp en een beetje van mijzelf 😉

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik zat afgelopen week helemaal in de comfortfood-fase. Hachee! You love it or you hate it. Ik het eerste en deelde ook dit recept.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Nieuwe poging om avocadoplanten te kweken. Volgens diverse Instagrammers moet je echt ‘engelen geduld’ hebben. Blijkbaar heb ik de afgelopen keren de hoop te snel opgegeven. Poging nummer drie!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Zonder een kattebelletje voor de damespuber gebeurt er helemaal niets! Een beetje de handjes laten wapperen kan geen kwaad.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ben op zoek naar deze twinmarkers van de Action. In mijn dorp zijn ze niet meer verkrijgbaar. Heel irritant. Als iemand ze tegenkomt? Koop gerust alle beschikbare kleuren voor mij! Je maakt mij er superblij mee. Natuurlijk betaal ik je terug 😉

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik vond deze triflebowl die ook heel geschikt is voor Eton Mess. Perfect voor dit dessert. Voorheen deed ik dat altijd in een glazen pot maar nu kan ik hem mooi serveren. € 2,89 bij de Action. Ja, ik ben ineens fan van de Action 😉

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Als je nog een leuk DIY-projectje zoekt voor de woensdagmiddag? Dit is er één. Ik ben gek op de lichtletters en bij de Action hebben ze nu ook lichtfiguurtjes die je helemaal zelf op kunt leuken. Incl. de ledlampjes.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Zoveel plezier van mijn tulpjes. Bij ons in het dorp koop je 5 bossen voor € 5,-. Geen geld, groot plezier!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Er is iets raars aan de hand met de humeurige witte kater. Hij is zo aanhankelijk. Misschien maar eens bij de dierenarts langs. Hij drinkt ook ineens extreem veel water.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime. Tosti met ham, kaas en natuurlijk ketchup. Happy moment.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Hoewel ik geen koffiedrinker ben houd ik wel van mooie spullen. En dit is zo’n object wat ik echt supermooi vind. Ooit kocht ik hem voor een prikkie op Marktplaats. En hij doet het eerlijk gezegd niet optimaal maar voor de enkele koffie die ik eruit tap is hij goed genoeg. Deze ‘coffeecorner’ is een favoriet plekje in mijn keuken.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Als ik geen (pure) chocolade in huis heb word ik erg onrustig. Ik ging dan ook op een drafje naar de buurtsuper toen ik een lege voorraadlade aantrof. Deze pure chocolade met sinaasappel is een aanrader!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Hé meneertje! Wat heb jij uitgespookt??!!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Bewijsmateriaal! Een aanslag op mijn tulpjes. De humeurige kater wil altijd de bloemen uit de vaas zodat hij het water op kan drinken. Wel een beetje grappig met dat gele snuitje van hem.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar Burbri antiek in Aalsmeer. Niet te doen. Ze hebben daar zoveel geweldige spullen. Ik rende weer als een kakkerlak in het rond.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Zoveel spullen. Zo’n typemachine zou ik wel graag willen hebben. Maar de prijzen waren niet bepaalt van het inladen niveau.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Zoveel leuke ideetjes opgedaan!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Je vindt hier ook heel maffe spullen zoals deze oude bedrijfskleding.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Of een toupet?

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

En een overvloed aan dit soort voetenwerk.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Of deze….

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

En dit. Dit soort oude deuren vind ik echt geweldig. Nu nog een huis vinden waar ze in kunnen 😉

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Het was steenkoud in de loodsen dus om weer een beetje op temperatuur te komen doken we de snackbar in aan de overkant. Best lekker!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

En ik ging naar een aantal kringloop winkels. Naast heel veel meuk vind je nog weleens iets moois. Dit keer niet helaas….

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Veel blauw maar niet het blauw dat ik mooi vind.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit tafeltje vond ik dan weer wel geinig maar het past totaal niet in mijn huis.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

En ook dit kastje is beeldig als je het een beetje opfluft. Maar ook dat past niet in mijn interieur. Als je toch weinig geld hebt of student bent dan kun je met weinig middelen best leuke spulletjes vinden en hoe mooi als spullen weer een nieuw leven krijgen!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Leuk! Café Ter Marsch deelde een Instapost van ENJOY!. Als ik aan die kippetjes van hun denk krijg ik gelijk weer trek. Ik schreef er dit artikel over.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Even mij creativiteit kwijt met een paar krabbels op het chalkboard in mijn keuken. Dat vind ik zo leuk om te doen en is zo’n heerlijk rustmomentje.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Whatever happens…. Stand Tall! Mijn flamingo is een nieuwe diersoort geworden. Een kruising tussen een struisvogel en een flamingo. Een stramingo 😉 Geinig beest….

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

En ook Action Nederland deelde een foto van mij. Het brengt dan wel geen duiten in het zakje…. Maar leuk is het wel!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Love mijn blauwe serviesgoed. Elke keer als ik de servieskast open is het een geluksmomentje.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

De compositie sucks maar die kleurtjes bij elkaar maken een mooi plaatje.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Wij zouden gaan eten bij Vermeer. Dat ging niet door. Toen naar Auberge… ging niet door. Toen naar De Kanarieclub…. ging niet door en uiteindelijk belandde we bij Loetje. Daar moesten we heel lang wachten op een tafeltje. Maar bij Loetje Overveen is het altijd heel gezellig dus dat was geen straf.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Altijd biefstuk Bali.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

De damespuber verzorgde het ontbijt. Lief!

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Plantenhanger verhuisde naar het toilet met zo’n leuk retro plantje erin.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

De ‘mannen van de moestuin’ bracht ik op de hoogte van dit super handige kweekbakje dat ik op Instagram (foto @Plantaardiger). Hij is te koop bij IKEA. Ga ik van de week even ophalen.

SNAPSHOTS week 3/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik had echt een stomme Tinder-ervaring. Ik schreef er dit artikel over.

Dat waren de Snapshots weer van afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond. Een vraagje? Vind je dat de Snapshots op maandag moeten blijven of zou je ze liever op zondag zien? Ik ben benieuwd wat jij vindt? Laat je het weten?

Komende week heb ik weer een aantal leuke afspraakjes. Ik ben uitgenodigd om een kijkje te nemen bij een azijnbedrijf met daarna een workshop van Bart van Berkel. Ik schrijf hierover een gastblog voor een andere blogger. Naar de kapper, moet ook gebeuren. Ik heb met een collega-blogger afgesproken om samen de benen te strekken en het weekend misschien een kijkje nemen bij het Little Italy event in de Posthoornkerk. Je leest het volgende week weer allemaal. En wat zijn jouw plannen voor deze week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Kim de Vries
  http://Www.kimdevriesfotografie.nl

  Ik heb ze pas vandaag gelezen

  januari 27th, 2017 15:44
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.