SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good LifeSNAPSHOTS WEEK 31/2016

Wat een fijne week weer. Het is zo relaxt dat je ’s ochtends geen wekker hoeft te zetten maar wakker wordt van de eerste zonnestralen die door de luxaflex naar binnen schijnen. Afgelopen week heb ik zelfs nog iets ondernomen met de pubers. Dat is bijna een onmogelijke opgave. Maar een avondje pasta eten waarbij de telefoons thuis gelaten moesten worden was een succes. En ook een bezoekje aan de Sunday Market in Amsterdam waarbij ze lekker hun eigen gangetje gingen. Ik had een event van Lowlander Beer bij de Hortus Botanicus waar ik met mijn broer heen ging. Een leuk uitstapje.

Ik neem je mee naar mijn week in fotovlucht…..

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ontving mijn nieuwe bril. Super service van Ace & Tate. Het is zo druk in de stad momenteel dat ik geen zin had om alleen voor het ophalen van mijn bril weer naar Amsterdam moest sjezen. In het doosje zat een persoonlijk briefje. Erg attent.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

En ik was heel blij met mijn nieuwe bril. Er ging weer een wereld voor mij open.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had weer een heerlijke rode wijn gevonden. Dit keer bij de LIDL. Een wijn uit de PUGLIA streek. Deze streek in Italië wil ik ook heel graag eens ontdekken. De wijn is alvast goed in de smaak gevallen.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

We gingen pasta eten bij de pizzeria Le Mimose in ons dorp. Op dinsdag hebben ze hier altijd alle pasta en pizza voor € 7,50. Ik vergat de heerlijke pasta te fotograferen maar ook de rekening was de moeite waard. Zo kun je nog eens leuk een hapje eten.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

De Bullet Journal zit een beetje in het slop in deze vakantie weken. Maar een tekeningetje maken zo hier en daar ‘makes me smile’.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte zelf verse pesto. Zo lekker en zo makkelijk. Hier lees je het recept terug.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Kijk eens wie hier heerlijk ligt te chillen…. Kattenvoetjes vind ik altijd zo schattig.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik was uitgenodigd voor een Beer Pairing Dinner in de Hortus van Amsterdam. Een favoriet plekje van mij. Uit de uitnodiging had ik begrepen dat het in de Palmenkas zou zijn maar dat bleek niet het geval….

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Het was op een ander mooi plekje in de Hortus. Het Museumcafé.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

En natuurlijk een oase aan bloemen en planten.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

En omdat het een heerlijke zomeravond was konden we nog buiten zitten en van de serene stilte in de tuin genieten. Heel bijzonder zo midden in de stad. Ik ben blij dat ik met broerlief was en niet met de kleine man. Kijk maar eens goed naar de foto…. Daar zit een heel verveelde puber. Zijn moeder dacht vast dat dit een heel leuk uitstapje zou zijn. Maar pubers vinden nu eenmaal niets leuk 🙂

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Wij hadden een topavondje. Leuk ook dat ik dit met mijn broer kon delen. Naast het bijzonder lekkere bier, was ook het eten top. Je leest hier de review van deze avond. De komende twee donderdagen is er nog plek als je dit diner ook mee wilt maken.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Er werd heel wat geproost die avond. Het diner was ter promotie van het Nederlandse biermerk Lowlander Beer. In de review lees je hier ook meer over.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Na het eten nog een wandelingetje door de tuin gemaakt. Langs de mega waterlelie Victoria. De bladeren zijn zo groot dat het een kind tot 40 kilo kan dragen. De volgende dag zouden er fotoshoots gehouden worden van baby’s op de bladeren. Een event dat een paar maal per jaar door de hortus wordt georganiseerd.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Dag mooie Hortus Botanicus. Ik kom hier graag heel snel terug. Maar dan overdag om er heerlijk rond te dwalen en foto’s te maken.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Nog een kleine wandeling langs de grachten richting de auto. Mooi Amsterdam.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Broekzakfoto…. Had mijn telefoon op schoot in de auto en blijkbaar per ongeluk een foto gemaakt….

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

De damespuber moest even een boodschap voor mij doen. Handig dat je dan even een fotootje kunt sturen. Dit is superlekkere parelcouscous die zelfs de pubers kunnen waarderen.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging met de damespuber naar Haarlem om de laatste vakantie inkopen te doen. Ze heeft sinds kort mijn spijkerjackie ingepikt en daar vond ze bij de Zara deze leuke pins bij om het jasje een beetje op te pimpen. Ik vrees dat ik mijn jasje voor goed kwijt ben.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Voor zover ik weet is er maar één winkel in Nederland die het Burleigh servies verkoopt. Bij Eliza’s Patio in de Gierstraat in Haarlem. Natuurlijk moest ik daar even langs. Ik kocht er een heel klein kommetje van de Pheasant serie. Het is echt zo duur dus was het meer mijzelf vergapen aan al dat moois.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze zou ik echt heel graag willen hebben maar het prijskaartje deed mij verbleken. Het is een klein formaat soepterrine. Prachtig, en ook de theemuts zou best een uitkomst zijn want de thee koelt best snel af in de theepot. Genoeg te wensen dus 🙂 Buiten het Burleigh servies hebben ze nog veel meer leuk serviesgoed en keukengerei.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

We hadden geen tijd meer om te lunchen dus kochten we bij De Soepkantine (Gierstraat) een heerlijk soepje voor thuis. Ik had Linzensoep met hangop en de damespuber Kippensoep met quinoa. Als je van soep houdt is het zeker een aanrader.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

De oogst van het moesdak. Wat een heerlijk zomers gevoel om deze prachtige rode tomaten te oogsten.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

De Moody Cat is nogal verveeld de laatste tijd dus is hij aan het gamen geslagen. Cat Game.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Heel grappig om naar te kijken….

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Ontbijtje…. Overnight oats met amandelmelk, vanille,kaneel, cranberry, honing, cacao, banaan en kersen. Heerlijk!

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte kersentaartjes. The healthy way. Hier lees je het recept terug.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Bij het fotograferen lag er steeds een witte vlek in beeld.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Samen met een vriendin waren we van plan low budget te gaan eten. Maar…. da’s niet gelukt. Er stonden oesters op de kaart

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

En steak tartare….

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

En risotto. Kortom… het was weer een heerlijk avondje bij Melange7

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Spook lag zomaar bij ons en katten vinden het altijd leuk om overal water uit te drinken behalve uit hun eigen bakje. Nadat hij uit het glas gedronken had hebben we het chemisch gereinigd 🙂

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Gisteren ging ik naar de Sunday Market. Al vaak in de weekendtips tegengekomen maar er nog niet eerder zelf geweest. Een gezellige markt op een leuke locatie.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Veel creativiteit en culinaire heerlijkheden.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Het Westergasterrein is echt een prachtige locatie voor dit soort events.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

Daar is het ijs weer van IJscupje. De damespuber en haar aanhang lieten het zich smaken.

SNAPSHOTS WEEK 31/2016 | ENJOY! The Good Life

We sloten de week af met een heerlijk kippetje van “Van ’t Spit” in de Clercqstraat in Amsterdam. Een aanrader!

Dit was weer het overzicht van afgelopen week. Komende week heb ik een heel leuk event van Ikea, verwacht ik een foodbox en heb ik een dinnerdate met de damespuber. Die neemt mij mee uit eten als afscheid omdat ze een weekje op vakantie gaat. En ik ga varen met de roze sloep van Bloggers on Board. Verder heb ik nog mijn lieve kleine nichtje een groot deel van de week te logeren. Dat wordt een leuk weekje!

En wat zijn jullie plannen voor de komende week? Heb je nog leuke vakantie-, eet of uitgaanstips? Leuk als je het wilt delen.

ENJOY! your week.

Pictures: @ENJOY! The Good Life

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.