SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 31/2018

 

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Jawel, het is gelukt. De eerste aubergine uit eigen tuin.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Bijna zonde om er iets van te maken.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik deelde afgelopen week dit recept met aubergine. Melanzane alla Parmigiana

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber en ik gingen een avondje uit. Eerst een hapje eten bij HappyItaly. Een favoriet restaurant van de pubers. Niet echt mijn ding, maar leuk om even in hun wereldje te kijken.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

De inrichting is er superleuk.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Het eten is ook oké. Veel voor heel weinig. Precies wat puber willen.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Helaas geen tijd meer voor een toetje.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Naast Happy Italy in Alkmaar zit de Vue bioscoop. Ik was hier voor het eerst. Fijne bios.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Al lang naar uitgekeken en dan eindelijk naar MammaMia. De damespuber vond hem geweldig en zingt en springt al dagen door het huis heen. Ik vond hem zeker leuk, maar miste ‘iets’. Als je hem gaat zien snap je wat ik bedoel.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Door de warmte zijn er wat planten bezweken. Dit hoekje is nu een beetje kaal. De peperplanten doen het wel heel goed. Ik hoop dat er ook nog rode pepertjes aan komen.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn pubers noem ik vaak mijn kuikens. De damespuber wordt al zo groot en volwassen dat ik haar grobbekuiken noemde. Ze lag helemaal in een deuk want dacht dat ik dat woord zelf had bedacht. Ik moest zelf even zoeken wat het ook alweer was…. Uit Tita Tovenaar (herinner je deze nog?!)

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht dus gordijnstof om lekker goedkoop uit te zijn. De afmetingen krabbelde ik even hier neer. Nu nog iemand vinden die ze voor mij zou willen maken.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Er is hier iemand heel erg lui!

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber was weer aan het werk dus aten de jongenspuber en ik samen een homemade broodje hamburger.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een blogpost over Albenga. Een prachtig historisch plaatsje aan de Bloemenrivièra.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

In het buitenland kijk ik altijd mijn ogen uit in de plaatselijke winkels. Het aanbod van eten en drinken is daar zo anders dan hier. Deze jongen kwam ik tegen in Albenga.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

De hele voortuin en straat lag open want er moest een nieuwe gasmeter geplaatst worden.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Yep, de damespuber was weer aan het werk en dus aten de jongenspuber en ik weer samen. Meestal eten we dan iets wat de damespuber niet zo lekker vindt. En dat is best veel 🙂 Dit zijn gegrilde groenten uit de oven (aubergine, paprika, zoete aardappel, tomaat, rode ui en gepofte knoflook) met een flinke bol buffelmozzarella.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Zo leuk! Kleine Marley kwam langs. Ze is zo’n plaatje en zo lief. Echt een blijmakertje 🙂 Die voetjes. So cute! Op de foto lijken ze alweer zo groot, maar het zijn echt van die ieniemienie poppenvoetjes. Sorry voor deze baby hysterica 🙂 Whaaaaaaa ze is zo leuk!

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

We hadden een avondje met z’n drietjes gepland voordat de damespuber met vakantie gaat. Voor het eerst dit seizoen aten we mosselen. Een enorme pan vol. Ik had nog de illusie iets in te kunnen vriezen. Ze waren echter zo lekker dat het schoon opging. Aanrader deze grote mosselen van Prins & Dingemanse en de mosselen van AH. Ik had twee soorten door elkaar.

Bij de mosselen stokbrood en zelfgemaakte wiskysaus. De jongenspuber was weer eens uitgeschoten met de wisky. Dat vonden wij helemaal niet erg 🙂 Je maakt het heel simpel van mayo, ketchup en een scheutje wisky.

Na de mosselen keken we de film Three Billboard outside Ebbing. Die was een beetje te heftig voor ons watjes. De pubers waren helemaal van slag. Ik vond het wel een goede film.

HELP! De damespuber gaat op vakantie | ENJOY! The Good Life

Ik schreef over de vakantie van de damespuber. Voor het eerst alleen op vakantie. Best een dingetje…. Je leest het hier.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

 

De damespuber en ik keken deze film op Netflix om het weekend af te sluiten. We hebben hem uitgezet. Wat een flut film.

SNAPSHOTS WEEK 31/2018 | ENJOY! The Good Life

Dan nog maar een aflevering van Ollolai terugkijken. Ik schreef er ooit dit over. De damespuber en ik vinden dat een geinig programma. De meeste stellen zijn leuk om te volgen en sommige stellen leuk om commentaar op te leveren. Kijk jij ook naar Ollolai? Wie zijn jouw favorieten? Bij ons zijn Danielle en Joey, Diederik en Brenda en Marije en Ovan favoriet.

Dit was de week weer in Snapshots. Deze week gaat de damespuber op vakantie. Ik ben benieuwd hoe dat allemaal gaat. Zelf heb ik best een vol programma. Ik moet heel veel vervelende dingen regelen dus daar ga ik mij deze week over buigen. Gelukkig heb ik ook wat lichtpuntjes want ik heb een aantal leuke afspraakjes staan. Ik sluit mij twee dagen op om aan ‘het boek’ te gaan werken én ik ben van plan een dagje naar Zwolle te gaan naar mijn zus. De week zal wel weer omvliegen. Hebben jullie plannen? Of genieten jullie nog van een heerlijke vakantie?

ENJOY! your week.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.