SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 30/2017

Afgelopen week had ik een heerlijk relaxt weekje. De pubers waren op vakantie en ik hoefde dus alleen maar aan mijzelf te denken. Heerlijk! Alles bleef netjes en op z’n plaats. Geen rondslingerende ‘oortjes’, kledingstukken, lege koek- en chipsverpakkingen, een aanrecht vol gebruikte glazen etc. Zo fijn! Als ik ’s avonds naar boven ging trof ik alles gewoon nog keurig aan als ik weer beneden kwam. Best even lekker zo’n weekje. Ik neem je mee naar afgelopen week….

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Als ik geen inspiratie heb om te koken dan maak ik vaak even een ‘pastaatje’. De ingrediënten daarvoor heb ik altijd standaard in huis. In de olijfolie gesnipperd uitje fruiten, gehakte knoflook erbij, inhoud van een blikje tomatenpuree meebakken, 2 eetlepelsbalsamico azijn even meebakken, blik tomatenblokjes erbij en Italiaanse kruiden, peper en zout. Dat laat je even lekker pruttelen. Kook je pasta erbij, wat geraspte kaas erover en smullen! Makkelijker en lekkerder kan bijna niet.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Een deel van de keuken van ENJOY! Ik maakte er een foto van omdat de pubers afgelopen week van huis waren. Normaal gesproken is het altijd een chaos in de keuken. Nu genoot ik dagelijks van een heerlijk opgeruimde keuken met een heel leeg aanrechtblad. Inmiddels is het weer een chaos want de eerste puber is weer terug.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Vorige week waren we aan het freubelen geslagen. Dat was best leuk gelukt dus deelde ik het DIY projectje op de website van ENJOY! Hier lees je terug hoe wij dat deden.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater is weer lekker opgeknapt. Kijk hem eens shinen; Doet jouw kat dat ook? Zo schattig trappelen voordat hij ergens gaat liggen?

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Heel veel kleding die ik draag is van Studio Anneloes. Ik had dus wat nieuwe spulletjes besteld maar die moesten allemaal terug. De maatvoering klopte niet. Een roze blouse leek mij wel vrolijk. Ik heb zoveel zwart en donkerblauw. Maar helaas….

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik wilde graag een kippetje met die heerlijke patatjes van Kiplekker.nl Maar dat loopt als een kip want de kippen waren allemaal uitverkocht. Dan maar sperziebonen. Een stuk minder smakelijk.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn vriendin Martha heeft een Syrische buurvrouw die heerlijk kan koken. Omdat ik aan huis gekluisterd ben, had zij geregeld dat we samen, in mijn keuken een Syrische maaltijd gingen bereiden. Wat was het een feestje!

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Opperste concentratie 🙂 Khola leerde ons een aantal heerlijke traditionele Syrische gerechten maken.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Eigenlijk heb ik niet zoveel gedaan. Maar wel veel foto’s gemaakt om het met jullie te kunnen delen.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

En de tafel gedekt.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Binnenkort zal ik een blogpost maken over dit leuke kookfeestje met de recepten van de heerlijke gerechten.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Zo lekker allemaal!

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Een bordje vol lekkers.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime: Broodje mayo, tomaat, gekookt ei en Herbamarezout. Lekker!

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn zus kwam een paar dagen logeren en nam mij op sleeptouw naar mijn tuintje. Ik was zo blij om daar even een kijkje te nemen.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik herkende het niet meer terug. Die lieve tuinmannen houden het allemaal een beetje bij voor mij.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Er stond van alles en nog wat in. Zonnebloemen, sla, prei, bonen

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

En heul veel boerenkool. Daar houd ik niet zo van. Ik vrees dat ik eraan moet geloven. Ook leuk om weg te geven aan mensen die wel gek zijn op boerenkool.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn zus vond her en der wat uien die ik zelf begin mei nog heb geplant. Geoogst en meteen meegenomen.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Moody white cat zijn secret hide away. Hier ligt hij rustig en droog.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg mooie rozen van een lieve vriendin die even kwam buurten. En de nieuwe Allerhande en Gall & Gall magazine. Wat zijn ze mooi!

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn zwager ging koken. Hij maakte Piri Piri kip. Deze marinade mix moet ik even onthouden.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Een heerlijke luxe als er voor je gekookt wordt. YUM! Piri Piri kip met gekookte krieltjes en salade.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

De damespuber haalde wij op van Schiphol. Die kwam terug van een weekje Spanje. Ze dook gelijk op de perspakketjes waar deze Lamzac inzat van Barefoot Wines. Het lukte haar niet om de juiste hoeveelheid lucht in dit relax’bed’ te krijgen.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Instagram-tip. Lijn 55 voor leuke woonideetjes.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

We keken met z’n allen deze leuke film op Pathé-thuis. Was onze humeurige kat ook maar zo’n cutie.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn beurt om te koken. Ik maakte de Orzo met garnalen en tomaat. Het recept hiervan vind je hier. Hebben jullie deze lekkere pasta al eens geprobeerd?

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Luie kater…..

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn zus en zwager deden allemaal klusjes die ik momenteel niet kan doen. Superfijn. Mijn hele lijstje is afgevinkt zoals onder andere een frisse zomerse nieuwe hoes op de bank. Zo blij mee! Dank jullie wel, lieve zus en zwager!

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Zodra ik weer een beetje op de been ben dan wil ik graag een weekendje naar Nijmegen én dan ook deze geweldige theetuin bezoeken. Op de to-go list!

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Normaal ben ik niet zo van de bloemen en planten maar ik moet toegeven dat het wel gezellig is. De rozen zijn prachtig. Mijn tabaksplantje in de pot doet het goed en van de Medinilla heb ik al eindeloos lang plezier.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik hou van de enorme trossen met roze bloemen.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Een heel aardige meneer van de tuin kwam mijn aardappeloogst brengen. Ik ben niet zo’n aardappeleter maar ga hier zeker van smullen!

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Met een vriendin ging ik even langs bij de nieuwe woonwinkel Sondag in Limmen. Wat een leuke winkel!

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik zag er zoveel leuke woonideetjes!

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Veel Moody White Cat dit keer maar dat komt door de film. Wij willen ook zo’n kat. Maar die van ons kijkt nooit zo gezellig.

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

Zus en zwager gingen weer huiswaarts. En ik dook achter de laptop voor mijn zondagse ‘stukkie’ Ik kwam alleen van het één in het ander. Het begon als een alledaags stukje maar ik raakte helemaal verstrikt in het web van Maria Magdalena. Ik raakte zo in de ban, dat ik van alles over haar wilde weten. Lang leve Google 🙂

SNAPSHOTS WEEK 30/2017 | ENJOY! The Good Life

De damespuber en ik hadden ineens onbedaarlijke trek in een frikandel, of frikadel speciaal…. Anyway. Zo af en toe moet het en dan genieten we daar samen enorm van!

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Een heel gezellige week. Veel leukerds kwamen weer aanwaaien waardoor mijn week weer omgevlogen is. En… het gips is eraf dus nu kan ik full speed gaan revalideren. Je kunt mij al tegenkomen op krukken 😉

Geniet van je week. Heb je nog leuke plannen of tips? Laat van je horen. En geniet je van je vakantie? Veel plezier!

ENJOY! your week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Aletta
  http://Aletta

  No special plans this week, laatste dagje extra werken ivm vakantie van collega. Nog één normale week en dan zelf vakantie. Beetje aan het aftellen ???? Boys moeten werken, ja ja ook de jongste van 15 gaat beginnen aan zijn bijbaan. Bij de lokale supermarkt.

  juli 31st, 2017 16:39
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Lekker vooruitzicht de vakantie! Hebben jullie leuke plannen?

   augustus 1st, 2017 18:39
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.