SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good LifeSNAPSHOTS WEEK 30/2016

Afgelopen week kan niet de boeken in als één van de leukste weken…. De week begon goed en ik heb ondanks de vakantie toch nog lekker wat artikeltjes kunnen schrijven maar in de tweede helft ging het mis. Eerst miste ik letterlijk en figuurlijk de boot en liep daardoor een heel leuk uitstapje mis dat ik samen met de kleine man gepland had en daarna ging ik door mijn rug waardoor de ik de eerste dagen niet eens meer kon lopen, later krom liep en nu nog steeds een beetje rond strompel. Help…. ik word een ouwe muts met alle kwaaltjes die daarbij horen. Ik hoop maar dat ik snel weer parmantig rondtippel 🙂 Maar ondanks dat… heb ik toch een leuk Snapshot overzicht voor jullie gemaakt. Leuk als je meekijkt 🙂

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Ook al niet sexy… Maar ik beweeg echt veel te weinig dus besloot eens mee te doen met ‘Nederland in Beweging’. Je moet even de knop omzetten want de mensen op de achtergrond leiden mij wel af. Ik ben meer bezig kritisch naar hun te kijken dan naar de oefeningen. Maar eigenlijk vond ik zo’n kwartiertje hupsen wel oké en besloot dat elke ochtend te gaan doen.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Foto’s uitzoeken en bewerken voor de geplande artikelen van die week.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maak mij zorgen om de hommel sterfte in onze tuin. Ze zijn heerlijk druk de hele dag met het stuifmeel van de prachtige bloemen in onze tuin en aan het eind van de dag leggen ze het loodje. Zo treurig….

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Met deze bloemen zijn de bijen heel druk. Geen idee wat het voor bloemen zijn. Ooit spontaan opgekomen maar prachtig. Dus ze mogen blijven.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte nog een avondwandeling. Wat een prachtige zonsondergang!

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging bij broerlief op de koffie/thee. Hij woont in een ‘tiny house’. Supergaaf met een heel mooi terras. Dus het was goed toeven bij hem.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik zal eens vragen of jullie binnen mogen kijken 🙂

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ben enorm onrustig want zou zo graag nog op vakantie willen met de pubers. Maar het komt er gewoon niet van. Zij hebben hun eigen agenda’s en die matchen niet met die van mij. Misschien nog de laatste week van de vakantie met de damespuber weg. Het eiland Vinga in Zweden ziet er ook geweldig uit. Safe and Healthy Travel deelde dit mooie plekje met haar Instavolgers. Ik denk niet dat een puber hier heel blij van wordt overigens… maar misschien is het te combineren met een stad.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Voorlopig is dit mijn vakantieplekje. Als ik niet de hort op ben of achter mijn MacBook zit dan kun je mij hier vinden met een tijdschrift en een grote kop thee.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte deze heerlijke Teriyaki bowl met zalm

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik was uitgenodigd aan boord van Blue Boot Company voor een Star Studded Amsterdam Cruise. Met aan boord Ryan Gosling :). De kleine man mocht ook mee op cruise dus gingen we gezellig een dagje op stap. Helaas zat alles gruwelijk tegen. Eerst de brug open over de Zaan, toen de Coentunnel die afgesloten was en toen wij er bijna waren zaten we op de Overtoom achter een vuilniswagen. De boot was net vertrokken toen ‘Jut en Jul’ aan kwamen zetten. Zo jammer!

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

We probeerden nog maar iets van de dag te maken en gingen een ijsje halen bij IJscuypje in De Pijp. Ik weet niet of het door de stress van de dag kwam maar mij smaakte het niet. Ik had Salted Caramel en Yoghurtijs met kersen. Het had wat mij betreft alles kunnen zijn. De kleine man heeft het opgegeten want die vond het wel heel erg lekker.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn dag klaarde op toen we even door de Gerard Doustraat struinden. Wat is dit een leuke buurt geworden met allemaal leuke winkeltjes! Anna + Nina. Veel over gehoord en nu eindelijk bezocht. Wat een mooie winkel!

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Allemaal heel apart serviesgoed en woonaccessoires.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Leuke items om op de wishlist te zetten. De wandbordjes met de hartjes vond ik echt té cute.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Op Pinterest zie ik vaak foto’s met dit soort lepels. Grappig dat ze dus echt bestaan.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

En er bleek een Ace & Tate vestiging in de van Woustraat te zitten. Ik wil al heel lang, of beter, moet al heel lang een nieuwe bril want zie geen pepernoot meer. Ik kon gelijk terecht voor een oogmeting, bril uitzoeken en binnen een poep en scheet stond ik weer buiten en had een nieuwe bril gekocht. Hij wordt van de week opgestuurd want ik had niet zo’n zin om nog een keer naar het overvolle Amsterdam te crossen om een bril op te halen. Ideaal. Ik ben ook heel benieuwd. Voor € 98,- heb je hier een kékke bril op sterkte. En alles is ook online te bestellen.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Dit is mijn brilletje geworden. Ik ben voor de Dylan | Autumn Leaves gegaan. Best lastig kiezen tussen zoveel mooie monturen. De doorzichtige monturen vond ik ook heel erg mooi.

Dylan | Autumn Leaves

De overkapping hangt vol met druiven.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik besloot de basilicum plantjes gelijk op te maken door er een enorme hoeveelheid pesto van te maken die ik vervolgens weer ging wecken en invriezen. Kan ik voorlopig even voort én heb ik mijn plantje gelijk opgemaakt voordat er allemaal gespuis in gaat huizen.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Yum! Ik ben gek op pesto. Door de pasta, caprese etc.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

En zo ziet dat er dan uit als ik aan het fotograferen ben. Binnenkort zal ik het recept van mijn zalige pesto met jullie delen.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik bakte een cake zonder boter maar met yoghurt en zonnebloemolie.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

En die was verrekte lekker! Ook die komt binnenkort hier op de blog voorbij.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Opperdepop…..

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Damespuber probeerde te helpen met fotograferen. Maar begreep niet precies wat ik in mijn hoofd had.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

In plaats van de taart te fotograferen, fotografeerde ze steeds de bovenkant van mijn hoofd. Ze moest er overheen fotograferen 🙂 Eh fijn…. moet nodig naar de kapper zie ik 🙂

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater liet al die ongein langs zich heengaan en ging verder met zijn poetsbeurt.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Zo fijn… De hele dag schuifel ik op mijn slippertjes rond. Ook een bezoekje aan de pedicure is geen overbodige luxe zie ik.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Volg jij ENJOY! The Good Life al op Instagram. Nog niet? Leuk als je aansluit 🙂 Hier vind je ons. (enjoy_the_good_life)

https://www.instagram.com/enjoy_the_good_life/

Ja!! Eindelijk heb ik tomaten op het moesdak.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Elke week (op donderdag of vrijdag) vind je de weekendtips op ENJOY! Afgelopen week onder andere een leuk uitstapje naar Pampus.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

We maakten allemaal hapjes voor zondag. Hier een zelfgemaakte Vitello Tonnato.

SNAPSHOTS WEEK 30/2016 | ENJOY! The Good Life

Een tafel vol lekkers om de week af te sluiten. Heerlijk…. Gevulde eitjes, meloen met ham, vitello tonnato, salade caprese, lekker brood en smeerseltjes. Wijntje erbij. Hmmmmm….. het goede leven.

Alweer volop in de weer met de nieuwe week. Het is nog vakantie maar als de pubers hun ding doen dan kruip ik nog even achter de laptop om mijn verhaaltje te tikken. Geen grootse plannen deze week. En jullie? Nog lekker op vakantie of geniet je ook van het heerlijke weer thuis?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Christine

  De bloemen zijn ‘Japanse anemoon’ volgens mij….

  augustus 1st, 2016 16:31
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.