SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

 

 

 

 

Inspiratieloos. Van leftovers maakte ik toch nog een geweldig lekkere parelcouscous salade.

 

 

 

Lunchtime! Een uitsmijter met spekjes, tomaatjes en kaas. Meergranen crackers met kaas en radijs uit eigen tuin. En toast met avocado smash en gerookte zalm.

De eerste mosselen van het jaar. Wij zijn er hier gek op.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

 

 

 

 

 

Ontbijten in het weekend en ook nog eens buiten. Dubbel geluk!

 

 

 

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Op Insta kreeg ik van een lezeres de tip om deze wijn van Neleman eens te proberen. Gewoon te koop bij de HEMA. De witte was echt goddelijke lekker. De rode viel iets minder in de smaak. De witte is sindsdien al diverse keren aangevuld.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Bij Markthal in Rotterdam nam ik een aantal heerlijke worstjes mee voor bij de borrel.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Boontjes uit eigen tuin. Ik maakte er een fijn lunchgerechtje van.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Als verrassing nam ik de pubers mee uit eten bij Thais restaurant Erawan in Haarlem. Een favoriet van mij.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Geweldig adresje gevonden om vis te halen. Bij Tel in Ijmuiden.

Deze Dorades gingen op de BBQ.

Afgelopen week schreef ik over de LACK kast van Ikea. Een topper om al mijn kookboeken in te verzamelen.

SNAPSHOTS week 20 en 21/2020 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

 

 

 

Het gaat helemaal niet goed met de humeurige witte kater. Elke keer denken we dat het een goed moment is om het te laten inslapen, maar puntje bij paaltje kunnen we het niet. Hij heeft ook geen pijn, maar geniet niet meer van een heerlijk katten leven.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Mijn lievelingen staan weer in bloei. De herfstanemonen.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

De aardappels kunnen bijna gerooid worden.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Zoveel trossen druiven in de natuurlijke overkapping.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Ons heerlijke plekje in de tuin!

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

De oogst van de daktuin.

 

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Deze serie keken we de afgelopen weken op Netflix

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

De jongenspuber had per ongeluk de gistfles kapot gestoten. In koor riepen ze opgeruimd staat netjes. Maar ik vind die flessen echt mooi en wil ze eigenlijk verzamelen voor een projectje. Dus op Marktplaats vond ik deze grote voor een heel schappelijk prijsje. Ophalen in Rotterdam, maar daar maken we dan gelijk een dagje uit van.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

De damespuber ging mijn wenkbrauwen verven. Normaal werk ik ze een beetje bij met een potlood. Dit is wel handiger. Alleen was ik even bang dat ik als ‘Wenkie’ door het leven zou moeten.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Lekker aan het werk op mijn vaste stekje. Niet ideaal, maar wel gezellig in het hart van het huis.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Dagje Rotterdam. Het was alleen heel treurig, regenachtig weer. Dat kwam de stad zeker niet ten goede.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Hotel New York voor thee met taart om te beginnen. Eerder schreef ik al eens over Hotel New York. Een favoriete plek waar ik altijd heen ga als ik in Rotterdam ben.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

En lunchen in de Markthal. Een leuke plek om heen te gaan als je in Rotterdam bent. Je leest er hier over. Daarna zijn wij weer terug naar huis gegaan want het bleef somber weer. Daar scheen de zon gelukkig weer.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

 

 

Ik wil graag wat nieuwe kleding. Maar ik moet nodig afvallen. Omdat ik daarvoor totaal niet gemotiveerd ben, bestel ik kleding in een grotere maat. Helaas kan alles steeds terug want zelfs die grotere maat is niet afdoende. Er zijn grenzen. Deze linnen blazer bestelde ik bij H&M en het t-shirt krijg je momenteel gratis bij Vogue magazine.

 

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

 

 

 

Het 52-weken spaarplan gaat dit jaar geweldig. Geen gedoe met sparen in een pot. Ik maak elke zondag het weekbedrag over. En ik spaar van achter naar voren. Dus ik ben begonnen met het weekbedrag van 52 euro en nu wordt het weekbedrag steeds een euro minder. Doe jij mee aan het spaarplan? En hoe gaat het jou af?

 

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

 

 

Naar de kapper om de boel een beetje te laten bijkwasten.

 

 

 

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Mijn favoriete nagellak van dit moment. Een lichtroze lak van Essence.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Zo irritant die fruitvliegjes. Ik heb al het fruit in de koelkast gedaan en deze glaasjes met appelazijn neergezet. Het werkt als een tierelier. Zo goed dat de vliegjes in grote getale naar binnen komen en in de glaasjes duiken. Heel erg onsmakelijk!

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Na het etentje bij Thai Erawan deden wij, voordat we de auto pakten uit de garage, nog een drankje op deze geweldige rooftop spot boven op garage de Kamp in Haarlem. De Dakkas is echt een topplekje!

https://www.dedakkas.nl/

Mijn favoriete werkplek…. Mijn bed!

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Elke zondag komt er een persoonlijke column online. Ik vind ze leuk om te schrijven, maar ik ben benieuwd wat jij vindt? En of je een onderwerp hebt waar je wilt dat ik over schrijf?

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Haarlem is één van de leukste steden als je het mij vraagt. En ondanks dat het bij mij om de hoek is, kom ik er veel te weinig. Duik vooral al die leuke kleine straatjes in. Daar vind je de leukste winkeltjes. Zoals in het straatje van de Thai Erawan dit prenten winkeltje. Het is dat hij gesloten was in de avond anders had ik daar heerlijk gaan struinen. Prachtige platen heb ik in de etalage gezien.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Dit is altijd een rubriek die graag gelezen wordt. Ik bewaar dan ook alle lege verpakkingen braaf voor deze artikelen. Hier lees je de laatste terug.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

De HEMA deed goede zaken met mij afgelopen week. Een aantal keer heb ik hier de Neleman in de aanbieding weggesleept.

SNAPSHOTS WEEK 28 en 29/2020 ? ENJOY! The Good life

Dit waren de Snapshots van de afgelopen twee weken. Ik hoop dat je het leuk vond om samen met mij nog even terug te kijken. Komende week gaan we er weer een dagje op uit. Dit keer wordt het Dordrecht, als het weer het een beetje toelaat. Heb je leuke tips voor Dordrecht? Laat het ons weten!

Geniet van je week!

 

 

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.