SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 28/2018

Goedemorgen! Een nieuwe week en het blijft maar mooi weer. Wat heerlijk voor iedereen, inclusief mijzelf, die niet op vakantie gaat. Ik geniet vooral in mijn tuintje omdat ik met die enkel van mij niet zo ver kom. Dat is zeker geen straf. Nu eerst de Snapshots. Samen met jullie kijk ik terug op afgelopen week.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018

Ook goedemorgen. Ik probeer braaf 15 minuten rek en strek oefeningen te doen voordat ik opsta.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Viel nog niet mee om al rekkend en strekkend een selfie te maken. Even spieken of het goed gaat.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Ging door het selfie gedoe 5 minuten van mijn tijd af. Dus extra 5 minuten oefenen.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik had een hele leuke vacature gezien bij een makelaar in Haarlem die iemand zocht om de historische panden, die zij in hun portefeuille hadden, te fotograferen en hun content en Social Media bij te houden. Aanvankelijk leek het mij zinloos om te solliciteren met mijn enkelsituatie, maar het was te leuk om te laten lopen. Helaas kon ik de vacature nergens meer vinden. Ik baal enorm!

Ik zie nu dat ze 267 postbodes zoeken 🙂 Daar schreef ik ooit dit stukje over.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg van een PR-bureau deze zonnemelk voor een gevoelige huid toegestuurd. De damespuber heeft een heel gevoelige huid en ook snel last van zonneallergie. Deze komt dus goed van pas. Zij kan deze mooi testen. Als het een aanrader is kom ik hier later op terug.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte dit heerlijke gerechtje. Een pittige kipstoof. Het is een recept uit een oude uitgave van Proef! van Gall & Gall. Het recept vind je hier. De foto is waardeloos moet ik toegeven en het ziet er niet direct uitnodigend uit. Geloof mij, het was heerlijk

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ging met de puber mee naar een heel leuke winkel in Beverwijk. Zij had een cadeau gekregen dat ze wilde ruilen. De winkel heet Reinders Food Fashion in de Breestraat. Ze dacht dat ik het ook helemaal geweldig zou vinden. Persoonlijk vond ik het wel echt kleding voor pubers en twintigers. Hoewel er ook dames van mijn leeftijd tussen de rekken aan het neuzen waren was het niet helemaal mijn ding. Voor de jonkies wel echt een aanrader!

SNAPSHOTS WEEK 28/2018

Op het plein van Brafoer stond deze vrolijke foodtruck Geff’s. Ik nam er voor ons drietjes een broodje voor de lunch mee.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018

Die broodjes waren toch lekker! Ik had een roomkaas met zalm hmmmm…. Als je in de buurt bent.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018

Als ik binnen aan het typen ben dan lonkt dit heerlijke plekje.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018

Ik ben met dit experimentje bezig. Ik drink op mijn nuchtere maag warm water met kaneel, citroen en honing. Het is voor heel veel dingen goed. Lees hier maar eens.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018

Het ziet er niet uit maar smaakt niet heel slecht. Alles went. Een half uur nadat ik dit gedronken heb mag ik ontbijten. Binnenkort vertel ik je of het wat is.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018

Deze komt elke week wel voorbij. Bloemkoolcouscous, dit keer een kliekje met garnaal en feta. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Opruimen. Deze hangmat sleep ik van huis naar huis. Helaas heb ik nooit een plek om hem op te hangen.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

En vervolgens sleep ik weer van alles in huis want ik ging weer eens naar de Kringloopwinkel.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit waren de kringloopvondsten. Een heleboel rieten spulletjes.


Een mooi coffetablebook over Town Houses voor een prikkie, het marketing boek "Uitverkocht!"

Een mooi coffetablebook over Town Houses voor een prikkie en het marketing boek “Uitverkocht!” De balans: 7 euri voor de boeken en de rieten spulletjes.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik was samen met vriendin Martha. Zij vond dit boekje. Niet heel bijzonder maar….

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Henk-Jan was blijkbaar niet meer in ‘The Picture’ LOL

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Transavia heeft leuke aanbiedingen. Mallorca staat nog op mijn lijstje voor oktober. Dit is spotgoedkoop. Een binnenlands treinretourtje is nog duurder.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn rieten spulletjes kwamen goed van pas.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

In de tuin.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Toch weer teveel gekocht. Dan maar op het achterterras ook wat rieten borden opgehangen. Zie je hoe goed mijn omgekeerde tomatenplanten het doen?

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik was de merel voor. Die eet elke keer mijn besjes voor mijn neus op.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Voor het eerst groeit er een aubergine in mijn provisorisch aangelegde moestuintje.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik heb het gamen van de jongenspuber een beetje aan banden gelegd. Even offline. Hij was vreselijk aan het mopperen wat hij dan in hemelsnaam moest doen. Huis te klein natuurlijk. Ik heb hem maar even laten tieren. Daarna werd het heel stil en na uren riep hij mij om zijn knikkerbaan te laten zien. Ach, je moet wat…. 🙂

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Rijstwafel met mayo, kipfilet, avocado en kruidenzout is een favoriet lunchgerecht. Helaas was de kipfilet op. Dan maar ham en alle avocado’s die ik in huis had waren niet te pruimen. Een heel draderige structuur.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Ondanks het mooie weer waren er veel bezoekers op ENJOY! afgelopen week.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Miscommunicatie met de fysiotherapeut.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik deelde dit geweldige woonschip met jullie. En… het is te koop! Je leest het hier terug.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

De jongenspuber had gekookt. Pasta met peertjes en gorgonzola. Ons lievelingsgerecht. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

De volgende dag lunchte ik samen met de jongenspuber die uit zijn werk kwam. Ik maakte een gezonde omelet met broccoli, tomaat, bieslook en feta.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Zoals ik al schreef in de persoonlijke column van gisteren even helemaal niets. De pubers waren gevlogen en ik had het rijk alleen. Er kwam er een vriendin gezellig langs en hebben we eindeloos gekletst, selfie’s gemaakt en een beetje melig gedaan.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018 | ENJOY! The Good Life

Het past niet helemaal in het kha dieet dat zij volgde.

SNAPSHOTS WEEK 28/2018

De jongenspuber appt mij om te vragen wat ik aan het doen ben. Eh niets?…. kijk maar. Ik zit lekker op mijn plekje in de tuin met een tijdschrift. Hij moest lachen. Precies zoals ik al vrolijk riep voordat hij naar zijn vader ging. Even helemaal niets.

Dit was zo’n beetje mijn week in fotovlucht. Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken. Komende week weer naar het ziekenhuis en een eindeloos lange lijst van to do’s. Je ziet het volgende week weer. Heb jij spannende plannen of ga/ben je al op vakantie?

ENJOY! your week.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.