SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good LifeSNAPSHOTS week 27/2016

De nieuwe week is al lang weer gestart (snapshots komen steeds later online!) en ik geniet nog na van het leuke weekend dat ik achter de rug heb. Het weekend was ik weer eens in Zwolle voor een feestje en heb er gelijk maar een weekendje van gemaakt. Konden we ook nog fijn naar het Lepeltje Lepeltje festival. Samen met jullie kijk ik nog even terug op afgelopen week…..

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Kersen is mijn absolute zomerfruit. Deze kocht ik bij de LIDL. Lekker om zo te eten of door baksels of ontbijt. YUM! Ik geniet er volop van want voor je het weet is het seizoen weer voorbij.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Spook mag dan geen gezelligerd zijn…. Hij kleurt lekker bij het in- en exterieur. Mooi plaatje.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Dit beeldje kocht ik ooit voor een prikkie bij Loppis. Het is een spuuglelijk ding dat ik van plan was wit te schilderen. Dat is er nooit van gekomen en inmiddels zijn we gehecht geraakt aan onze ‘Piet’

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Samen met de damespuber chillen in de tuin. Echt blij was zij niet met mijn stelten op haar schoot. Ze onderwierp mijn benen en voeten aan een grondige inspectie en constateerde dat ik zweetvoeten had, mijn benen moest ontharen en mijn teennagels moest lakken. Fijn…. zo’n dochter.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Voor diegene die een moestuin o.i.d. hebben…. Valt dit moestuin seizoen bij jullie ook zo tegen? Niets groeit echt uitbundig. Ik heb al diverse keren courgette geplant maar het wil maar niets worden.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

We probeerde Spook een kunstje te leren. Waar zit het snoepje? Hij vond er geen zak aan….

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze doorgeschoten prei/lenteui (ik weet niet meer wat het was) geeft prachtige bloemen en het ‘mutsje’ ziet er zo schattig uit.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Wederom geitenyoghurt met homemade Cruesli.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een artikel over de beauty- en verzorgingsproducten die wij op maakten. Hier lees je het artikel terug.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging weer eens lunchen bij Melange7 in Heiloo. Natuurlijk nam ik mijn all time favourite…. Risotto met stoofvlees en zilverui. Zo lekker!

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Lekker genieten met de deuren open. Wat heb ik toch een fijne plek! Al zeg ik het zelf 🙂

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Ook de humeurige witte kater vindt het heerlijk om in de tuin te chillen.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Zoals elk jaar groeien de Hortensia Annabellen weelderig. Jammer van alle regen en de harde wind van vandaag want ze waaien helemaal plat.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Dagelijks geniet ik van het mooie Burleigh servies. Ik ben gek op blauw/wit aardewerk en in het bijzonder deze motiefjes.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik heb twee flinke tomaten maar ze willen niet erg rood kleuren. Hoe gaat het met jullie groente?

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Spook zat er even helemaal doorheen….

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Al maanden ligt er een flessenpompoen op de fruitschaal. Ik wilde hem weggooien maar hij bleek nog gewoon goed. Ik was van plan er een pompoensoep van te maken maar had geen tijd meer om de soep af te maken en heb de pompoenpuree ingevroren. Iemand nog een lekkere suggestie wat ik met de puree kan doen? Behalve soep en koekjes?

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Weekendtips met leuke activiteiten bij Buitenplaats Plantage. Als je hier nog niet eerder geweest bent dan is dat zeker de moeite waard daar eens een kijkje te nemen.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

FOODPOST! Deze Ricola Honey Herbs ontving ik bij de post. Gemaakt van een combinatie van 13 kruiden en honing. Ricola steunt met deze pastilles het project COLOSS, een internationaal netwerk dat zich bezighoudt met onderzoek naar de sterfte van bijenkolonies. En…. ze zijn nog lekker ook!

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Weer zo’n lekker ontbijtje! Geitenyoghurt met ontpitte kersen (lang leven mijn kersenontpitter van Kookpunt.nl), gepofte spelt en honing.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht een gezellige cadeaupakket bij De Raat in mijn dorp. Een flesje wijn met diverse kaasjes, nootjes en olijfjes om mee te nemen naar het feestje.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime. Dit is echt een aanrader! Rijstwafels met gerookte zalm. Die van de LIDL is echt superlekker! Met avocado en wat dille. Yum en nog gezond ook.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Spook lijkt zo aardig…. No way! Als het hem niet bevalt dan grijpt hij je. Zo ook de oppas. Het eten beviel meneer niet. Sorry, namens Spook!

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Op naar Zwolle! Met z’n allen in de Panda. Ik haalde her en der vriendinnen op om naar het feestje in Zwolle te gaan. Met z’n vijven in de kleine mobiel was best een uitdaging maar het ging prima en was nog gezellig ook 🙂

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

We bleven een nachtje slapen in hotel Lumen in het Pec Zwolle stadion.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good LifeHeel bijzondere locatie. Sommige kamers hebben zicht op de middenstip van PEC Zwolle. Wij zijn allemaal helemaal geen voetbal fans maar het was lekker goedkoop en echt een perfect hotel. Wij boekten de hotelkamers via Hotelkamerveiling.nl voor respectievelijk € 22 en € 26,- Echt een aanrader. Je loopt in 20 minuutjes naar het centrum.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Er bleek ook nog eens een fandag in het PEC Zwolle stadium te zijn. Heel bijzonder om mee te maken…. NOT!

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Lopend naar het centrum kom je deze mooie molen tegen

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn zus gaf een feestje in het Binnengasthuis park waar zij woont. Superleuke plek en gelukkig gooide het weer geen roet in het eten. Heel geslaagd allemaal 🙂

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Het buffet is geopend! In de aanval.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Allemaal heerlijke zelfgemaakte salades.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Dat liet ik mij lekker smaken.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Jammer genoeg zat er geen ontbijtje bij onze overnachting en aangezien we het low budget wilde houden hebben we een lekker kopje thee genomen en een vers croissantje als ontbijt. Op het festival hebben wij lekker onze buiken rond gegeten.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Gisteren gingen we naar het Lepeltje Lepeltje festival in het centrum van Zwolle. Erg gezellig!

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Prachtig weer en superveel foodtucks met heerlijk eten.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

En de damespubers doken in de Fashiontruck.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

En lekker. Met een broodje pulled chicken en friet van het Friethoes.

SNAPSHOTS week 27/2016 | ENJOY! The Good Life

Wat een fijn weekend was het!

De week is bij mij alweer in volle gang. Vanochtend heb ik al een heel leuke afspraak gehad. Ik hoop dat daar een leuke samenwerking uitkomt. Verder ga ik morgen naar Rotterdam en de rest van de week ben ik van plan flink voor te gaan werken want vrijdag begint de zomervakantie officieel. En hoewel wij nog geen vakantie plannen hebben wil ik wel een tandje lager werken.

Wat zijn jouw plannen voor de komende week? Misschien ben je druk met het voorbereiden van de vakantie? Waar gaat de reis naartoe? Deel het! Dat vind ik altijd leuk om te horen.

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.