SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 26/2017

Thank god it’s Monday again! Sinds ik de ‘been’ kwestie heb, heb ik ineens een hekel aan het weekend. Dat komt maar niet om voor mijn gevoel. Doordeweeks heb ik altijd wel aanloop, moet ik naar het ziekenhuis of komt de trombosedienst of fysiotherapeut. Nooit gedacht dat ik naar dat soort mensen of uitstapjes uit zou kijken 😉 Anyway… het is weer tijd voor de Snapshots. Kijk je mee?

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik was afgelopen week met diverse blogpost tegelijk bezig maar geen van alle kwamen ze van de grond. Mijn voornemen voor komende week is om ze allemaal af te maken en weer een beetje in het blogritme te komen. Binnenkort een review van het leuke kookboek van Ophrah! Misschien lukt het zelfs nog om hier van de week een gerecht uit te gaan maken.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg een foto toegestuurd hoe mijn tuintje er momenteel bij ligt. Er is iemand zo lief om hem een beetje bij te houden. Zo jammer dat ik er zelf niet heen kan. Vrees dat het dit hele moestuin seizoen niet gaat lukken. De aardappels doen het goed zo te zien.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg de allerlekkerste brownie thuisbezorgd van De Brownie Hemel. Als je die nog nooit geproefd hebt? Dan mis je echt wat.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Happy me! Hij is inmiddels al opperdepop. Zo lekker. Jammergenoeg, of beter gezegd misschien gelukkig maar kun je deze brownie niet overal kopen. Er komen wel steeds meer verkooppunten bij. Ook in Amsterdam en andere plekken in NL. Je kunt het overigens ook online bestellen.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Een klein stukje bij de thee is echt een geluksmomentje.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een blogpost over deze heerlijke Indische gehaktballetjes. Hier kun je het recept terugvinden.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

De fysio kwam bij mij thuis om mijn knie weer wat te gaan mobiliseren. Ik kreeg wat oefeningen die ik trouw twee maal per dag doe. Het gaat langzaam al een stukje beter met mijn knie.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

We bestelden weer een maaltijd bij Christine’s Keuken. Ik vergat natuurlijk foto’s van al dat lekkers te maken. Dit keer hadden we pasta met balletjes in tomatensaus. Naar het recept van ENJOY! met een salade met avocado erbij. Superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

En als toetje chocolademousse. YUM! Echt een aanrader. Heerlijk om even niet te bedenken wat je moet eten, boodschappen te halen en te moeten koken.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Al jaren ga ik voor de checkups van mijn hart naar cardiologe Janneke Wittekoek. Zij heeft een tijdje terug haar eigen Heartlife Klinieken opgericht waar zij zich speciaal richt op het vrouwenhart. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen atypische klachten hebben die niet te vergelijken zijn met die van mannen. Onlangs heeft ze dit boek geschreven waar ik binnenkort een recensie over zal maken. Hier lees je meer over het boek.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn zus kwam een dagje langs en we besloten de vriezer samen te ontdooien. Dat was hoog nodig want er zat zoveel ijs in dat hij niet eens meer dicht ging. Alles leeggehaald en uitgezocht wat weg kon. In koelboxen  gedaan. Zij alles lekker uitgesopt en ik heb eindeloos met de föhn voor de vriezer gezeten. Best nog een klusje.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Gelijk weer even in kaart gebracht wat er weer in ging. Dat is heel handig want zo heb je een goed overzicht wat er nog allemaal te knagen is in je vriezer. Hier schreef ik al eens “logboekje voor de vriezer” over dat je hier terug kunt lezen.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Oeps… Er was een vaasje gebroken die wij bij het ontbijtje bezorgd kregen van Christine’s Keuken. Toch maar even een nieuwe gekocht voor haar.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Van de week heeft de buurman de nieuwe schutting geplaatst. Ik ben er super blij mee. Bedankt buurman!

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Een zwarte schutting vind ik heel kèk. Het contrast met de planten is ook zo mooi. Vooral met de Hortensia Annabelle. Ik schreef er een artikel over dat je hier terug kunt lezen.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Wij haalden bij de Foodtuck van Kiplekker deze heerlijke Kiphaasjes. Aanrader!

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ben al een tijdje op zoek naar orzo. Dat heb ik gevonden. Bij de Albert Heijn XL is het te koop. Alleen….. kan ik er niet komen. Als iemand daar komt? Wil je het voor mij meenemen 😉

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik hou van deze bloemen. Nu zijn het nog zijdeachtige knoppen maar over een tijdje komen hier heel zachtlila bloemen uit deze herfst anemoon.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Nog meer zwarte schutting inspiratie op Instagram. Volg je ENJOY! al op Instagram?

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik moest weer naar het ziekenhuis voor wondcontrole en mijn voet moest weer iets rechter gezet worden. Maar eerst het gips eraf. Brrr…..

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Klaar. Nieuw been en ik kon weer lachen. De bezoekjes aan het ziekenhuis vind ik best akelig. Maar nu hoef ik pas over twee weken terug te komen.

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Eén van mijn tuinvrienden kwam mij wat oogst van de tuin brengen. En zijn vrouw had een heerlijk courgettesoepje voor ons gemaakt. Heerlijk!

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Gisteren ging ik voor het eerst ‘op stap’. Ik werd door mijn ‘surrogaat dochter’ cq privé verpleegster gebracht. Ik vond het echt verschrikkelijk om de straat op te gaan. Zoals ik eruit zie zo voelde ik mij ook. Doodongelukkig!

SNAPSHOTS WEEK 26/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar de verjaardag van de zoon van een vriendin. Was best goed dat ik gegaan ben. Het was gezellig. Zat heerlijk in het zonnetje, taart, glaasje wijn gedronken. Eerste sinds twee maanden. Even onder de mensen en er was heerlijk gekookt. Chili con carne. YUM!

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond. Wederom best saai maar ‘that’s my life’ momenteel. Wie weet heb ik na mijn eerste uitstapje de smaak te pakken en kan ik langzaam aan weer een beetje pierewaaien. Ik hoop het want al die leuke uitnodigingen gaan al een tijdje aan mijn neus voorbij. Deze week niet veel plannen maar weet wel dat er van de week wat leuke mensen langskomen. Daar kijk ik naar uit. En wat zijn jouw plannen voor komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Aletta
  http://Aletta

  Yeah, daar zijn ze weer, always nice to read them. En weer op Facebook

  juli 3rd, 2017 13:38
  Reply
  01
 • Avatar
  AlettA

  Vreemd had een heel verhaal getypt, maar alleen de eerste regel zie ik terug. Een TIP bij het schoonmaken van een vriezer. Zet een bak met loeiheet water in de vriezer en doe de deur dicht…. De brokken ijs vallen in de bak met water en hij ontdooit sneller 😉 Nou is mijn vriezer iets kleiner dan de jouwe. Hmmm misschien van de wk ook weer eens ontdooien.
  Brrrr die zaag, ‘k zou de kriebels krijgen. Wel attent dat je moestuintje enigszins wordt bijgehouden. Lekker courgette, eet ik regelmatig als courgetti (groente spaghetti). Succes met alles en groetjes Aletta #zwaaizwaai

  juli 3rd, 2017 13:52
  Reply
  02
  • Avatar
   José

   Ook een goede tip inderdaad! Ik had wel een bak heet water erin maar niet de deur dichtgedaan. Nu was die vriezer van mij dit keer wel extreem volgevroren. Zal het voor de volgende keer onthouden. Groente spaghetti…. moet ik ook eens proberen.

   juli 14th, 2017 8:21
   Reply
   03
 • Avatar
  lieven
  http://gips.

  mmmmmmmm, mooi gipspootje jose wow je hebt ook mooie schattige sexy teentjes x van lieven.

  augustus 21st, 2018 19:54
  Reply
  04

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.