SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 26/2016

Nog even een terugblikken naar afgelopen week. Dat ging eigenlijk alleen maar om eten en dan ben ik ook nog eens van alles vergeten te fotograferen anders was het nog meer food geweest. ENJOY! lijkt in dit overzicht wel een foodblog. Kijk maar mee 🙂

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte niet mijn gebruikelijke ballen maar de ballen van het team van “De Librije”. Ze waren lekker maar de verwachtingen waren natuurlijk skyhigh. Ik zal het recept binnenkort met jullie delen.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik vond eindelijk de Burrata bij Bourgondisch Lifestyle in Beverwijk. Heel apart personeel werkt daar. Wij kregen er gewoon de slappe lach van. Er werken allemaal doorgeschoten pubers. Achteraf gezien bleek het ook gewoon verkrijgbaar bij de grote filialen van de Jumbo. Daar ga ik de volgende keer dan maar heen.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Lekker kopje thee? Ik nam weer eens een Matcha Latte. Het is even wennen maar ik vind het lekker. Eerder schreef ik er dit artikel over.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik probeer uitgescheurde recepten uit tijdschriften uit zodat er weer het één en ander opgeruimd kon worden. Pasta gevuld met ricotta en spinazie met zalm, courgette en room. Geen succes. Die kant en klare pasta vind ik echt  niet lekker en ook al die room is wat veel van het goede. Delete dus!

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

De damespuber ging naar Amsterdam en dan neemt ze altijd de slagroomtruffels van ‘Van der Linde’ voor mij mee. En voor zichzelf 😉

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik was al een tijdje op zoek naar Sieuw voor door de Snesie Fourou.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good LifeEn als we dan toch bij de toko zijn…. Dan maar gelijk spekkoek mee.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kamer was mijn werkplek binnengeslopen en zat ineens vredig snorrend naar buiten te koekeloeren.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar het Hubertus Berkhoff in Amsterdam waar de vriendin van de damespuber op school zit. Hier kregen we een 7-gangen lunch geserveerd. Superlekker. Wist je dat je hier op dinsdag, woensdag en donderdag altijd kunt lunchen en dineren voor een heel klein prijsje?

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

De keuken moest natuurlijk even getoond worden aan de blogger van ENJOY!

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik zat ramvol na al dat heerlijke eten en de perfecte bediening. Goed gedaan Robian!!

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Quote van de week. Niet zo gek na al dat eten….

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Ontbijtje. Yoghurt met gepofte spelt, banaan en honing.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte de Snesie Fourou voor het feestje van de damespuber. Dan kunnen alle smaken alvast lekker intrekken. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Leuke aftimmering onder het aanrechtblad. Even onthouden 🙂

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte twee appeltaarten. Eén met en één zonder krenten….

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Lekker makkelijk. Als de appels eenmaal geschild en gesneden zijn is het zo gepiept.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Natuurlijk appelkruimeltaart 🙂

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Feestgangers mochten mee eten. Ik maakte ‘Indische’ gerechten en Surinaamse kip (Snesie Fourou)

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

De damespuber kreeg brownie van de Brownie Hemel. Iedereen moest daar vanaf blijven en zeker haar kleine broertje.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging met vriendinnen eten bij Capannina in Bloemendaal. Superlekkere Italiaanse keuken. Zo lekker dat ik alles ben vergeten te fotograferen 🙂 Alleen een heerlijke stukje pizza dat wij als aperitief kregen heb ik vast gelegd.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

De weekendtips met onder andere een heel leuke BBQ in het weiland bij De Lindenhoff.

ZOMAAR EEN DAG.... #En nu?

Momenteel sta ik op een kruispunt en schreef daar een artikel over. Hier lees je dit terug.

SNAPSHOTS WEEK 26/2016 | ENJOY! The Good Life

Gisteren konden we voor het eerst dit jaar buiten lunchen. Lekkere salade met Burrata, verse meloen en… vooruit een klein wijntje.

Dit waren de snapshots weer van afgelopen week. Komende week wordt een heel leuke week want ik heb een aantal feestjes en afspraken. Ik ben heel benieuwd wat daar uit voort gaat komen 🙂 En? Heb jij plannen voor deze week?

ENJOY! The Good Life

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.