snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

De diploma uitreiking van de jongenspuber. Onderweg naar de verzamelplek raakte ik emotioneel incontinent. Ik zag auto’s met vlaggen en ballonnen. Dan houd ik het niet droog. Het verzamelpunt is Castricum.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Het was door zijn school echt heel erg leuk opgezet. Alle auto’s verzamelden op de grote parkeerplaats bij het strand. De bedoeling was om in de auto te blijven waar via de radio een feestelijk programma was. Om te tekenen voor het diploma mochten de studenten even uit de auto en iemand mocht een foto maken. Regelmatig was er een toeter concert van ruim 300 auto’s.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

De damespuber werd alweer 19 jaar. Ontbijt op bed. Waar blijft de tijd.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Waar de menigte bil aan bil aan de Amstel lag, had ik met een collega afgesproken bij Thuis aan de Amstel. Wat een heerlijk plekje is dat toch! Heel relaxt op het terras van een goddelijk 3-gangen genieten.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Noedels met zalm. Op Instagram deel ik regelmatig foto’s en filmpjes als ik aan het koken ben.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Zoete aardappeltaart met spinazie en geitenkaas. Pasta met zelfgemaakte pesto, kippendijen en champignons.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Sla uit eigen tuin, met Opperdoes aardappel en scholfilet in citroenjus. En ik maakte sinds lange tijd weer eens Moussaka.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Geroosterde paprika. Paprika bestrooien met peper en zout en besprenkelen met olijfolie. Voor 15 minuten in een voorverwarmde oven op 250 graden. Omdraaien en nog eens 15 minuten in de oven.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Samen met de pubers besloten wij de komende vakantie in ieder geval één keer per week samen iets leuks te gaan doen. We trapten af met een lunch bij “IJkgebouw” in Alkmaar.

Unicum. Met z’n drietjes op de foto. De pubers willen dat nooit en al helemaal niet dat ik de foto deel. Dit keer had ik toestemming.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime. Roerei met rijstwafels en mayonaise en tomaat. En soja chocomelk. En voor de lunch met de jongenspuber maakte ik een uitsmijter. Spekjes, maangedroogde tomaatjes, kaas en peper/zeezoutmix van Fairtrade. Haal die laatste in huis. Dat is heerlijk en verslavend lekker.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Lifesnapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Visite! Dus bakte ik een kwark cake. Op de blog maakte ik deze al eens met aardbeien. Maar bij gebrek aan zomerkoninkje gebruikte ik appel en blauwe bessen. Heerlijke MonChou laagje erop. Heerlijk! De pubers hadden ineens zin in kwarktaart uit een pakje en maakte deze. Ik heb even gepast. Hou niet zo van kwarktaart en ook niet van pakjes en zakjes.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Deze twee films waren in mijn ogen enorme flops. La Verité (via PICL) wilde na een tip kijken. Ik ben in slaap gevallen want vond het doodsaai. En deze ’45 years’ vond ik onder het genre Filmhuis bij Videoland. Normaliter altijd een garantie voor een goede film. En ik houd van trage films, maar deze stond wat mij betreft stil. Ik heb anderhalf uur zitten wachten tot er iets zou gebeuren. Als jij één van beide hebt gezien en een andere mening bent toebedeeld, laat van je horen, beide waren goed beoordeeld dus misschien heb ik iets gemist.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Filmavondje met de jongenspuber. Hij vindt mijn filmsmaak een drama, wat ik voor zijn leeftijd wel snap. Hij zocht deze film uit op Netflix wat een heel goede keus bleek.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

De eerste frambozen van  de daktuin!

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Wat hadden we prachtige dagen in de tuin. Een vanzelfsprekendheid om de hele dag de tuindeuren open te hebben. Heerlijk! Overigens is deze natuurlijke overkapping met druiven één van de beste ideeën ooit. Het laat prachtig licht door, geeft genoeg schaduw en een briesje wind komt er ook doorheen. Daarbij is het een heerlijk plekje en staat het mooi. 

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Dit jaar verwacht ik veel tomaten en courgette van de daktuin. Het gaat allemaal als een tierelier!

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik zie het al helemaal voor mij. De pui met deuren en ramen uit de garage en dan deze prachtige stalen deuren. Plek voor een kantoor en als het mooi weer is, gooi je alles lekker open. Een mens moet dromen houden. Nu nog een sponsor haha….

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik was bij Twinarts in Alkmaar. Hier zie ik altijd teveel mooie dingen voor in huis. Was met name verliefd op de Chinese beelden. Prachtig onder een rechthoekige zwarte stop. Helaas heb ik ze gelaten waar ze waren. Je kunt niet alles kopen wat je mooi vindt.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Dit meisje. Ik kocht haar ooit bij de kringloopwinkel in Zwolle. Beeldig vind ik het staan op de blauwe muur. De pubers gruwelen er van en vragen dagelijks of ze niet van de muur kan. Zelfs het ook door hun gehate ‘tuttige’ bloemen doekje verlangen ze terug. Ik ben zo benieuwd wie zij is….

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik deed een poging om naar mijn favoriete kringloop te gaan. Spullen mee die ik weg kon brengen en ik had heel graag zelf even een rondje kringloopwinkel gedaan, maar er stond een enorme rij om binnen te komen. Helemaal tot over de weg. Kringloop bezoekjes zitten er momenteel even niet in. Vandaag ga ik een nieuwe poging wagen want mijn kapper zit daar om de hoek.

SNAPSHOTS week 20 en 21/2020 | ENJOY! The Good Life

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik lach hier wel, maar eigenlijk valt er weinig te lachen met dit witte geval. Hij is dan geen suikerkat meer. Nu heeft hij een schildklierprobleem. Dat is niet grappig want hij heeft de hele dag honger en zeurt de hele dag om eten. Alles wat eetbaar is, eet hij op. Om gek van te worden. We moeten alles goed opruimen. Een reep chocolade heeft hij ook al een aanslag op gepleegd.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

De hele dag dus dit…..

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef over Witloof. Een restaurant in Maastricht. Een aanrader om heen te gaan als je in deze leuke stad bent.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Eindelijk is erfgoedpark De Hoop in ons dorp Uitgeest weer open. Een schande dat het zoveel jaren gesloten was voor publiek. Een heel mooi plekje. Ik hoop alleen dat het mooi en authentiek blijft en dat er geen onsmakelijk pretpark van gemaakt wordt. Natuurlijk een ijsje eten bij De Kleine Molen.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Of ik even een tekeningetje wilde maken voor een project van de damespuber. Ik weet niet of het helemaal geworden is wat de dames in gedachten hadden, maar leuk om te doen vond ik het zeker.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Nieuwe telefoon, dus een nieuw hoesje. Ik vind de hoesjes van dit Zweedse merk echt geweldig. Kost iets meer, maar dan heb je wel wat. Heel mooi, maar ik moet hem even ruilen want het leer sluit in het midden niet mooi aan naar mijn zin. #pietprecies

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Even slenteren over het Fnidsen in Alkmaar.

snapshots week 26 en 27/2020 | ENJOY! The Good Life

Zomaar op een woensdagmiddag…. Kreeg ik een pakje thuisgestuurd van mijn collega’s van marketing. Het was afgelopen week mijn laatste werkdag op die afdeling. Ik kreeg een prachtig schetsboekje van Moleskine. Ik had graag langer gebleven, maar helaas was dat in verband met budget niet mogelijk.

Dit waren de Snapshots weer van de afgelopen weken. Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken. Hele fijne week!

ENJOY! your week.

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.