SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 

Vandaag weer de Snapshots van de afgelopen twee weken. Veel eten als ik het zo terugzie. Maar daar zijn wij dan ook gek op. Kijk je mee?

 

 

 

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019

De pubers beginnen mij te overtreffen in de keuken. De lekkerste dingen zie ik voorbij komen zoals deze breakfast bowl.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 SNAPSHOTS week 26 en 27/2019

Ik ontving de afgelopen weken een aantal prachtige kookboeken waaronder deze. De Catalaanse Keuken. Komt dat even mooi uit want onlangs was ik nog in Catalonië. Leuk om wat streekgerechten thuis uit te proberen.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Nu ik weer af en toe op sneakers kan lopen, vind ik het ook weer leuk om andere kleding aan te trekken dan die eeuwige Studio Anneloes. Deze rok komt van Asos.com, het shirtje van Sissy Boy en de sneakers zijn van New Balance.

De opwarmende aarde | ENJOY! The Good Life

 

 

 

In de column op zondag over lichamelijk bloot.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Wie eens perfect ondergoed ontwerpt dat ook nog eens lekker zit, mag van mij genomineerd worden voor de Nobel prijs. Wat een drama is het toch altijd. Ik dacht het perfecte ondergoed gevonden te hebben, maar nadat het uit de was kwam was de ‘hallelujah’ weer verdwenen.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Gotcha! Die humeurige witte kater wil nooit eens in de camera kijken. Pas als je allerlei gekke geluiden maakt (nee, ik maak geen zoenselfie!) kijkt hij in de lens.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Dit heerlijke recept van koude komkommersoep is perfect voor zomerse dagen.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Voor de lunch maakte ik een salade bowl. Simpel maar superlekker.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Mijn zus logeerde in het huis van haar zwager in Diemen dus konden wij eens gezellig samen iets doen, zoals naar de Pure Markt in Park Frankendael.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Wat een gezelligheid en het was prachtig weer dus overal zaten mensen te picknicken of te genieten van lekker eten en drinken aan lange tafels.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Lastig kiezen tussen zoveel lekkere dingen. De kippetjes roken heel lekker, maar ook de Takoyaki wilden we weleens proberen.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Uiteindelijk werden het oesters en bubbels.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

‘s Avonds gingen we barbecuen. Een zalmforel op het vuur. Kijk die tandjes!

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

En heerlijke gegrilde groenten.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik nam het nagerecht mee. Tiramisu met limoncello.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Martine schreef de modeblog op dinsdag. Dit keer de flared pants in de hoofdrol.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte Chai Latte wat best goed gelukt was. Ik moest alleen wel even alle ingrediënten apart houden want ik freubel soms iets in elkaar en weet dan echt niet meer wat ik er precies allemaal door heb gedaan. Binnenkort deel ik het. Hou jij ook zo van Chai Latte?

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

Naar de IKEA. De pubers willen dan altijd mee. Natuurlijk om balletjes te eten.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Lunchtijd. Rijstwafel met gerookte zalm, mosterd-dille sausje en een zachtgekookt eitje. Zo lekker!

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik keek deze leuke film It’s Complicates met Meryl Streep en Alec Baldwin op Netflix.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Op Marktplaats kocht ik een nieuwe tuintafel voor een prikkie. Dochterlief wilde ijs crushen en had dat met een hamer op de tuintafel gedaan. Je snapt dat die daar niet tegen bestand was. Een ronde tafel leek mij weleens wat.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

We aten scholfilet gebakken in de roomboter en afgeblust met citroen en peterselie. YUM!

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Gin zonder alcohol van Ceder’s. Dat wilde ik weleens uitproberen.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

De vijf hoeft daarvoor niet in de klok te zitten! Echt lekker en niet van echte gin te onderscheiden. Aanrader!

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

Het is kersentijd! Daarom deelde ik de lekkerste recepten met kersen. Zoals deze kersentaartjes. Je vindt hier alle recepten.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

De pubers kunnen echt lekker koken. Elke donderdag en zaterdag koken zij. Ik mag mij er niet mee bemoeien. Zij bedenken het, halen de boodschappen en ik mag niet zeuren over wat ik voorgeschoteld krijg. Mij hoor je niet! Dit keer maakte de jongenspuber een geitenkaas salade met appel, honing en spekjes met daarbij een speklapje.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

En ik maakte weer een lading granola van havermout, noten, rozijnen etc. Ik zal het recept binnenkort eens delen. Heel simpel, gezond en erg lekker.

SNAPSHOTS week 26 en 27/2019 | ENJOY! The Good Life

En ik bakte ook nog rondo’s.

Kan het misschien een beetje aardiger? | ENJOY! The Good Life

Ik schreef gisteren de column of het een beetje aardiger kan. Hierin vertelde ik wat ik op mijn werk allemaal voor mijn kiezen krijg. #doeslief

Toen ik uit mijn werk thuis kwam hadden de pubers de ‘nieuwe’ tafel samen in elkaar gezet. Superlief! Nu nog een beetje leuk aankleden. Ik heb maar weer eens de oude regisseursstoeltjes van Rivièra Maison tevoorschijn gehaald. Zijn toch wel weer leuk.

Dit waren de Snapshots weer van de afgelopen twee weken. Hoop dat je het leuk vond om samen met mij nog even terug te kijken. Komende week ga ik sinds tijden weer eens naar een pers event. Ik heb een dagje vrij genomen en ga samen met de damespuber. In het kader van haar opleiding is het wel leuk om inspiratie op te doen. En natuurlijk is het ook gewoon gezellig. Wat zijn jouw plannen?

ENJOY your week.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.