SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 25/2017

Afgelopen week stond in het teken van de 16 jarige verjaardag van de damespuber. De hele week heerste er een licht hysterische stemming en moest er van alles geregeld worden. Want dat gebroken been gooit behoorlijk roet in het eten. In het geniep moest ik een taart regelen, eten voor de gasten en een cadeau was ik zelfs bijna vergeten. De damespuber zelf hield zich vooral met haar eigen feestje bezig. Kijk maar mee hoe het ons verging.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

De week begon bloedheet. Zowel de humeurige witte kater, als ik wisten niet waar we het zoeken moesten. Ik heb een groot deel van de dag in de gang gezeten want daar is het nog enigszins koel. Omdat de kamerdeur open stond zag het witte gevaarte zijn kans schoon om naar boven te gaan. Iets wat normaal gesproken verboden terrein voor hem is. En ik kon ook niet achter hem aan. De damespuber vond hem later die dag uitgeteld op de trap.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Tot overmaat van ramp ging mijn wasmachine kapot. Er kwam al dagelijks een vriendin langs om de was even buiten op te hangen maar nu werd de vuile was meegenomen en schoon en opgevouwen weer teruggebracht. Heel erg fijn! Dank lieve mensen! Inmiddels heb ik weer een nieuwe machine.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

AU!!!! Helaas heb ik mijn vakantie naar Zweden moeten annuleren. Dat gaat niets worden met dat been. We hadden een te gek huis gehuurd in Stockholm via AirBNB en zouden een week elders in Zweden verblijven. Een reis waar wij ons alledrie enorm op verheugden. Maar helaas….. volgend jaar misschien. Op zich is het zoals het is maar als ik dan dit soort mooie plaatjes zie doet het toch een beetje pijn. Jammer dat het omzetten van de vliegtickets zo belachelijk veel geld kostte anders hadden we die volgend jaar of misschien in het najaar kunnen gebruiken.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Zo…. de damespuber en ik hadden enorme ruzie. Zij wordt gek van mij omdat ik momenteel zo weinig kan en dus veel aan haar vraag en ik word gek van haar omdat ik iets aan haar vraag wat ze vervolgens niet doet of net zo snel weer vergeet. Het werd wel heel vervelend maar ze fleurde mij weer op met deze prachtige rode rozen.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

En ze ging koken die avond. Sperziebonen…. ik hou daar niet zo van dus toen ik dat voorzichtig probeerde te zeggen blèrde ze dat ik niet moest zeuren want dat mocht zij ook nooit als ze iets niet lustte….. Touché! Ze had overigens heerlijk gekookt. Ik overweeg om wat vaker ruzie te maken met haar. We leven overigens weer in vrede….

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ben heel tevreden over deze shampoo. Mijn haar heeft de neiging geel te kleuren en met deze shampoo krijg je een mooie koele kleur. Bijna een beetje een grijze gloed. Dat vind ik wel kék. Tip van de verpleegster die mij begeleidde op mijn terugvlucht naar Nederland. Bedankt Ilona! Topproduct. Ik bestelde het bij Knip & Go waar het in de aanbieding was.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Er is nog niets gaande in de avocadopit. Een vriendin die op bezoek was vroeg of ze het niet weg kon gooien want dat werd toch niks. Nee zeg! Ik ben al maanden met dit project bezig!

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik krijg vaak vragen over bepaalde recepten en verwijs dan door naar ENJOY! Nu is het nog makkelijker om recepten terug te vinden want ze zijn nu allemaal verzameld in de categorie ‘Recepten’ Geen inspiratie voor het avondeten? Scroll even lekker in de recepten map. Er zit vast iets lekkers tussen. Hier kom je direct in de receptenmap terecht.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Als je even niet oplet staat er een heel huis in je tuin. Dat overkwam mij afgelopen week. De achterburen hebben ineens een tuinhuis’je’ in hun achtertuin gebouwd. Maar dat ding is zo groot dat het een compleet huis is. Voorheen mocht je nog niet eens een dakkapel bouwen zonder uitvoerig overleg en bouwvergunning, nu mag je dus vergunningvrij de grootste bouwwerken neerzetten. Echt absurt en al helemaal dat je dat niet overlegd met de omliggende buren. Ik vraag mij dan altijd af hoe ze dat zelf zouden hebben gevonden als iemand anders dat bij hun gedaan had…. Heel vreemd.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik krijg regelmatig appjes van wat vrienden aan het doen zijn. Superleuk maar ik app dan gelijk even terug hoe ik erbij lig….

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Breaking news!!!! Er komt iets tevoorschijn uit de avocadopit. Vriendin had dus bijna nieuw leven om zeep geholpen. Er komt voorzichtig een pieletje omhoog.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Eindelijk dan. De damespuber werd 16 jaar. En hoe moest dat nou met het ontbijt? Nou…. mijn lieve vriendin van Christine’s Keuken verzorgde voor ons een heerlijk ontbijtje.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Ziet dat er niet feestelijk uit?!

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Natuurlijk moest er even een foto gemaakt worden voor op Instagram.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

En taart bakken gaat ook niet momenteel, dus bestelde ik bij de lekkerste bakker, De Roset in Castricum, een prachtige verjaardagstaart. Oh boy…. die was verrukkelijk!

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

De heliumballonnen zakten allemaal treurig naar beneden. Wel een feestelijk been zo…..

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Vriendin Namkje heeft sinds kort een hele gave foodtruck. Hier verkoopt ze heerlijke gegrilde kippetjes en verse frieten. Op woensdag (oude dorp voor De Groot) en op vrijdag (bij de DEEN) staat ze in Uitgeest. Natuurlijk gingen wij dat proeven. Heeeerlijk! Ik zeg….. op een drafje naar Kiplekker als ze er staat. Hier vind je meer info….

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

De meisjes gingen het feestje voorbereiden. Gelukkig kregen ze wat hulp van de vader van een vriendinnetje.

SWEET SIXTEEN | ENJOY! The Good Life

week 2517 klaar party

Het feest kan beginnen.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

En mams moest wieberen. Ik was bij een vriendin waar we de film Festen gingen kijken die we al heel lang wilden zien. Wat een vreemde film is dat…. We hebben daarna nog maar even een stukje Soof gekeken om weer in de ‘happy-modus’ te komen.

SNAPSHOTS WEEK 25/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik was wat persberichten aan het opruimen en kwam deze foto tegen van Pasta Vongole van Restaurant Vicini. Nu heb ik dus al twee dagen serieuze trek in dit goddelijke gerecht…. Maar ja, zie maar eens aan die heerlijke schelpjes te komen.

Dit waren de Snapshots weer. Ik hoop dat je het leuk vond. Komende week ben ik van plan weer een paar leuke berichten te posten waaronder die van mijn laatste reis naar Samos en Ikaria. Ik merk dat ik steeds meer zin krijg om de draad weer op te pakken.

Vrijdag weer naar het ziekenhuis omdat afgelopen vrijdag de wond nog niet dicht was. Hopelijk is dat komende vrijdag wel het geval. Mijn voet moet dan ook weer een stukje rechter gezet worden dus geen fijn vooruitzicht maar daarna nog maar twee weken in het gips!

ENJOY! your week

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Aletta
  http://Aletta

  Yeah de snapshots, dit keer gelezen met kopje koffie ipv theen. Dacht al dat ik ze gemist had, had ze niet voorbij zien komen op Facebook ….maar gewoon op je website kijken, en tadadadaa daar waren ze gewoon.
  Succes met je been, kan me indenken dat je er genoeg van hebt. Ik kom sinds het Pinksterweekend elke 2 wk met puberzoon in het zkh. Trefbal heeft ‘m een gebroken vinger opgeleverd, het einde is ‘bijna’ in zicht. Komende week nogmaals een nwe spalk e over 4 wk een bezoek aan de orthopeed, gevolgd door alleen nog en spalk voor de nachten….

  juli 2nd, 2017 8:04
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Ah… je bent niet de enige die de Snapshots had gemist op FB ;). Gelukkig ben je weer up to date! Sterkte met je puberzoon. Gelukkig is het einde, voor wat betreft de vinger, bijna in zicht.

   juli 2nd, 2017 9:19
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.