SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 25/2018

Een mooie week staat ons te wachten als ik de weerberichten mag geloven. Hoe fijn is dat! Daar ga ik van de week zeker van genieten. Mijn tuintje ziet er uitnodigend uit en na een gevulde dag is het heerlijk om aan het eind van de middag nog even een paar laatste zonnestralen te vangen. Kopje thee erbij, tijdschrift…. Ik verheug mij er nu al op! Jij ook? Eerst kijk ik, samen met jullie, nog even terug op afgelopen week.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

De week begon bij het CBR. De damespuber ging theorie examen doen. Helaas kon ze hiervoor helemaal niet leren omdat ze alleen maar aan het blokken was voor haar herexamen. Zo jammer dat ze het theorie examen niet kon verzetten. Ze deed een poging maar helaas…. ze zakte.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Van dit soort posts krijg ik altijd goede voornemens. Alleen voer ik ze nooit uit. Maar…. vandaag ga ik weer beginnen met mijn oefeningen.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een weekmenu. Best handig en uiteindelijk nog aardig gelukt ook.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Bloemkool couscous! Deze staat vrijwel elke week op tafel. Gezond en superlekker. Heb jij het al eens uitgeprobeerd? Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik vond mijn armbandjes van Hultquist weer.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

De aubergine plant groeit gestaag alleen de bloemetjes worden geen vruchten. Die vallen er als ze uitgebloeid zijn gewoon af, in plaats van een mooie aubergine te worden? Iemand een idee wat er niet goed gaat?

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg nog een foto toegestuurd van de heerlijkheden die wij laatst na de lunch bij de thee hadden bij Brafoer. Slagroomtruffels (mijn lievelings!) en een té lekkere mergpijp. Om te delen hoor!

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ontving dit leuke boek waarin zes roadtrips beschreven worden. Laat ik nou gek zijn op dat soort tripjes. Kan niet wachten om het te lezen. Het boek vind je hier (19,99)

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Lunch van leftover couscous. De volgende dag nóg lekkerder.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber en de humeurige kater. Een olijk stel. Hier zijn ze samen filmpjes aan het kijken speciaal voor katten. Hylarisch.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn omgekeerde tomatenplanten doen het goed!

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Voorbereidingen voor het eten. Maangedroogde tomaatjes voor in de orzo. En zie je die leuke gestippelde fles? Dat is heerlijke sangria. Een vriendin kwam aanwaaien en at gezellig een hapje mee. Samen even deze fles soldaat gemaakt.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

We aten orzo met kiplekkere kip.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Iemand zoekt een lapje grond voor een Tiny House. Ik ben het niet, maar ik ben wel heel benieuwd of dit een vervolg gaat krijgen.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben superfan van Chef’s Table. Deze aflevering met de taarten en ander lekkers van Christina Tosi was ook weer geweldig.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit was toch lekker!!! Quesadillas met guacamole. Binnenkort volgt het recept.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

De loungebank in de achtertuin gilde om een likje verf.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik schoof het klusje steeds voor mij uit. Hoe mooi is hij geworden! Lekker opgeknapt.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben gek op lijstjes maken. Dit keer een travellist. Die had ik dit jaar nog niet gemaakt. Het gaat het nooit allemaal worden. En dat hoeft ook niet want ik vind het ook geen straf om lekker thuis te zijn. Ik ben nog een belangrijke vergeten. Naar Mallorca.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze hadden jullie nog tegoed. Ik werd bonus oma van een heel lief, klein, wonderschoon meisje. Ze heet Marley. Instagram staat vol met bloggers die zwanger zijn en moeder worden. Deze ouwe tak wordt oma 😉 Nou ja…. niet echt oma want dan zou niet helemaal oké zijn als die guppen van mij voor nageslacht gaan zorgen.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Hier wil ik zeker een keer aan het werk. Wat een mooi plekje.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht dit prachtige setje van een cadeaubon die ik voor mijn verjaardag kreeg. Normaal word ik altijd heel blij van servies, maar dit keer was het niet het geval. Ik bracht het eind van de week dan ook maar weer terug. #ietsmetbezuinigen

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn raambekleding is aan vervanging toe als het aan de damespuber ligt. Ze heeft wel een beetje gelijk. Maar ja…. de pegels zijn altijd een dingetje. Wel leuk om wat inspiratie op te doen. Deze wood woven blinds vind zijn wel een kanshebber. We houden het in gedachten 😉

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber was jarig.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

17 jaar alweer. #timeflies

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Ontbijtje op bed.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

En met deze ene ballon als versiering moest ze het doen. Alle ballonnen knapten kapot als de jongenspuber en ik ze op wilden blazen.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Ja mooi!

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

We aten sashimi bowl. Dit keer serveerde ik de rijst en alle toppings apart zodat ieder zijn eigen sashimi bowl kon bouwen. Recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze tekst kwam ik tegen. Zeg nooit, nooit! Ik was vroeger nogal stellig in mijn meningen en zou heel veel dingen noooooit doen. Nu ik ouder ben weet ik wel beter. Veel nooit’s moesten bijgesteld worden. Grappig dat ik die uitgesproken mening nu ook bij de damespuber terugzie.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Zondagmiddag vond je ons in de keuken. Ik was met allerhande gerechtjes bezig zoals deze aubergine bewerken met een vork.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

De jongenspuber bakte chocolate chip cookies die er een beetje vreemd uitzagen, maar goddelijk lekker waren.

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

Zo jammer! Ik had deze heerlijke tabouleh salade gemaakt van bulgur met Baba Ganoush en Labneh. Eerst had de jongenspuber met het voltallige personeel van de Jumbo alle schappen afgestruind voor Za’Atar en Sumak. Niet te vinden dus heb ik de labneh maar met een eigen twist gemaakt van citroen, gerookte paprika, zout en komijn. Best oké. Voor de dips had ik Turks brood. Toen ik die in de oven wilde afbakken bleek hij over de datum en beschimmeld. Niet fijn JUMBO!!! Gelukkig hadden we nog een paar broodjes over van het ontbijt. Hebben jullie deze heerlijke gerechten al eens gegeten?

SNAPSHOTS WEEK 25/2018 | ENJOY! The Good Life

En ik sluit de week af met dit snoepje. Natuurlijk gingen wij afgelopen week langs Marley en haar papa en mama. Wij zijn zo verliefd op dit kleine schatje.

Dit waren de Snapshots weer. Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje achter de schermen te krijgen. Nu weer een nieuwe week. Heb jij leuke plannen voor de komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.