Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Het is weer tijd voor de Snapshots! Kijk je mee?…..

 

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Lekker maaltje. Sla uit eigen daktuin. Kip met een krokant laagje en zoete aardappelpatatjes uit de oven.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Pannenkoeken bakken gaat extra snel als je dat met twee pannen tegelijk doet.

Groenten, chipolata worstjes  en parelcouscous.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Borreltijd met ons favoriete drankje van dit moment. Limoncello met tonic.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef van de week nog over het aardbeienvrouwtje. Toevallig las ik de volgende dag in ons plaatselijke krantje dat nu een jongen de aardbeien verkoopt. Elke zaterdag weer van die heerlijke aardbeitjes!

Dit pakje boter kreeg ik gratis bij de boodschappen. Wat een ontdekking. Een 100% plantaardige boter die smaakt als een normale roomboter.

        Lekker maaltje. Sla uit eigen daktuin. Kip met een krokant laagje en zoete aardappelpatatjes uit de overn.   Pannenkoeken bakken gaat extra snel als je dat met twee pannen tegelijk doet.   Groenten, chipolata worstjes  en parelcouscous.  Borreltijd met ons favoriete drankje van dit moment. Limoncello met tonic.   Ik schreef van de week nog over het aardbeienvrouwtje. Toevallig las ik de volgende dag in ons plaatselijke krantje dat nu een jongen de aardbeien verkoopt. Elke zaterdag weer van die heerlijke aardbeitjes!  Dit pakje boter kreeg ik gratis bij de boodschappen. Wat een ontdekking. Een 100% plantaardige boter die smaakt als een normale roomboter.       Op de daktuin groeit alles gestaag. We hebben al sla en basilicum voor de pesto gegeten en af en toe snoepen we een framboos of een aardbei. Van de week nog wat radijs en andere groenten gezaaid. Kijken wat daar nog van terecht komt. De slakken zijn inmiddels ook omhoog gekropen naar al dat lekkers. Ze hadden het gemunt op de jonge paprika plantjes. Ik heb er nu potten overheen geplaatst in de hoop dat ze het voor gezien houden.   Dit programma vond ik echt heel goed. Zweden doen het anders met onder andere Sander Schimmelpenninck. Ik schreef erover in de persoonlijke column.  Online keek ik op YouTube naar het symposium VINT. Hierin was Margreet van Schaijck aan het woord. Zij is brand manager Europe van Lush. Ik ken haar goed, ze heeft vroeger voor mij gewerkt en ook nog op mijn kinderen gepast. Een heel bijzondere vrouw waar we nog veel van gaan horen.       Ik ben helemaal op de stek toer. Van alles zet ik in potjes, glaasjes en flesjes water. Van stippenbegonia tot basilicum.       Het reisartikel over Lissabon kwam online. Net voor de Corona-uitbraak was ik er en het is een geweldige stad! Je leest er hier alles over.  Martine schreef weer een heerlijk mode artikel dat je hier terug kunt vinden.  Ik bestelde wat kleding bij H&M. Het meeste kon weer terug. Te klein, te groot of gewoon niet wat ik in gedachten had. De top bovenop en de gestreepte linnen blouse heb ik gehouden.  Ik was een beetje aan het rondneuzen tussen vacatures en kwam deze geweldige baan in Lissabon tegen. Inclusief woning, vaste lasten, eten, openbaar vervoer, een schoonmaakster, reizen naar en van Lissabon en ook nog een salaris. Het is dat ik nog pubers thuis heb anders had het mij wel wat geleken een tijdje in het buitenland.  Al jaren gebruik ik deze creditcard van de Bijenkorf. Ik ben hier heel tevreden over én je spaart ook nog een punten met je aankopen. Je leest er hier alles over.  Deze crème is top. Tot de laatste druppel maak ik heb op. Ik schreef al eens over deze crème van Weleda.  En ik probeerde de nieuwe Vogue te pakken te krijgen waar je het gratis Vogue shirt bij krijgt. Dat is nog niet gelukt.

Ik deelde het recept voor deze heerlijke kwarkcake met aardbeien.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Op de daktuin groeit alles gestaag. We hebben al sla en basilicum voor de pesto gegeten en af en toe snoepen we een framboos of een aardbei. Van de week nog wat radijs en andere groenten gezaaid. Kijken wat daar nog van terecht komt. De slakken zijn inmiddels ook omhoog gekropen naar al dat lekkers. Ze hadden het gemunt op de jonge paprika plantjes. Ik heb er nu potten overheen geplaatst in de hoop dat ze het voor gezien houden.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Dit programma vond ik echt heel goed. Zweden doen het anders met onder andere Sander Schimmelpenninck. Ik schreef erover in de persoonlijke column.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Online keek ik op YouTube naar het symposium VINT. Hierin was Margreet van Schaijck aan het woord. Zij is brand manager Europe van Lush. Ik ken haar goed, ze heeft vroeger voor mij gewerkt en ook nog op mijn kinderen gepast. Een heel bijzondere vrouw waar we nog veel van gaan horen.

SNAPSHOTS week 20 en 21/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik ben helemaal op de stek toer. Van alles zet ik in potjes, glaasjes en flesjes water. Van stippenbegonia tot basilicum.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Het reisartikel over Lissabon kwam online. Net voor de Corona-uitbraak was ik er en het is een geweldige stad! Je leest er hier alles over.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Martine schreef weer een heerlijk mode artikel dat je hier terug kunt vinden.

Corona driving days | ENJOY! The Good Life

En weer een heerlijk artikel van Jan. Dit keer geen trips in het buitenland, maar Corona driving days.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik bestelde wat kleding bij H&M. Het meeste kon weer terug. Te klein, te groot of gewoon niet wat ik in gedachten had. De top bovenop en de gestreepte linnen blouse heb ik gehouden.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Ik was een beetje aan het rondneuzen tussen vacatures en kwam deze geweldige baan in Lissabon tegen. Inclusief woning, vaste lasten, eten, openbaar vervoer, een schoonmaakster, reizen naar en van Lissabon en ook nog een salaris. Het is dat ik nog pubers thuis heb, anders had het mij wel wat geleken een tijdje in het buitenland.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Al jaren gebruik ik deze creditcard van de Bijenkorf. Ik ben hier heel tevreden over én je spaart ook nog eens punten met je aankopen. Je leest er hier alles over.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

Deze crème is top. Tot de laatste druppel maak ik hem op. Ik schreef al eens over deze crème van Weleda.

Snapshots week 24 en 25/2020 | ENJOY! The Good Life

En ik probeerde de nieuwe Vogue te pakken te krijgen waar je het gratis Vogue shirt bij krijgt. Dat is nog niet gelukt.

Dit waren de Snapshots weer van de afgelopen twee weken. Ik hoop dat je het leuk vond om even samen met mij terug te kijken. Geniet van het heerlijke weer!

ENJOY!

Tags:
Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.