SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 23/2016

Mijn weekje was echt heerlijk. Op een paar heftige hooikoorts dagen na. Maar verder prima in balans. Naar een aantal leuke evenementen geweest, aangeschoven aan een heel bijzonder diner, waande mij in Griekenland en sloot afgelopen weekend de klep van het Macbook dicht voor een heel relaxt weekend naar Zwolle. Heel fijn allemaal. Ik neem jullie nog even mee naar afgelopen week.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn week begon heel rustig. Tussen het tikken door kroop ik af en toe weg in de tuin. Heerlijk languit onder de druivenranken.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Eind van de middag appte de damespuber dat zij boodschappen ging doen en zou koken. WAUW! Dat is pas luxe. Ik ben met een glaasje wijn aan het eind van de dag de tuin in gedoken.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg ineens enorme last van hooikoorts en hoopte dat het strand verlichting zou brengen.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Dat was niet het geval maar superfijn was het wel om de zon in de zee te zien zakken. Club Zand is echt een heel chille plek!

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

‘s Ochtends op tijd aan de slag met ontbijtje van ‘overnight’ havermout met sinaasappel.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik was uitgenodigd voor een diner bij Bowery Restaurant op Schiphol. Een heel bijzondere avond. Eén van de aanwezigen kon een diner winnen op 17 juni a.s. waarbij je het nagerecht in een andere metropool nuttigd. Inclusief overnachting en ontbijt. OMG hooikoorts is zo  niet charmant. Dikke ogen rode neus en maar hopen dat je niet hoeft te niezen als je net een oestertje naar binnen laat glijden.

Dit restaurant is echt een aanrader! Je parkeert hier voor 4 uur gratis en kunt hier voor of na het wegbrengen of ophalen van reizigers geweldig eten. Je bent in luttele minuten in de aankomst en vertrekhal. Het restaurant is gevestigd in het Hilton Hotel.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

En dit is waar het om gaat komende week. Het voor en hoofdgerecht eet je in Amsterdam /Schiphol en voor het nagerecht vlieg je naar een andere metropool. Hoe gaaf is dat!

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Helaas… In dit blikje zou de winnende uitslag moeten zitten. It was not me 🙁

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Maar voor thuis nog een geweldige Rosé Brut als troost.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn favoriete werkplek. Als ik ‘s ochtends vroeg opgestaan ben dan werk ik de damespuber de deur uit en duik ik nog lekker met thee en ontbijt terug in mijn ‘office’. Hier kan ik zonder afleiding heerlijk rustig mijn stukjes tikken.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Eindelijk zijn de Schneewitchen rozen in bloei. Ik hou enorm van witte bloemen in de tuin.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Knap hoe vliegen twee dingen tegelijk kunnen doen 🙂 #vliegenenvoortplanten

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik was even bang dat ik te diep in het glaasje had gekeken. Maar dit meiske laat toch echt haar pony uit. #kanalleenineendorp

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Spook in diepe slaap. Als hij weet dat hij zo dicht bij mij ligt dan smeert hij hem meteen…. gezelligerd.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Weer zo’n heerlijk ontbijtje. Dit keer yoghurt met gepofte spelt. Als je hieraan kunt komen (goede bakker) zou ik dat zeker eens proberen. LEKKER!! Met sinaasappel en een beetje honing. Ik kocht het bij Bakkerij Meijer in Heemskerk.

Zoals altijd maakte ik weer een tekeningetje in mijn Bullet Journal. Dit keer een Griekse mijmering….

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Op naar Amsterdam. De Brouwersgracht.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Daar had ik een bloggersmeeting van het Grieks Verkeersbureau. En de campagne ‘I Love Griekenland’ werd gelanceerd. 100 bloggers naar 100 verschillende plekken in Griekenland.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Goede presentatie en leuk om de mensen achter alle mailtjes eens in het ‘eggie’ te ontmoeten.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

De honderd bestemmingen worden bekend gemaakt. Ik moet een vreugdedansje onderdrukken… Mijn droombestemming staat ertussen. Een bestemming die niet toeristisch is maar voor mij een mooi verhaal heeft. ‘Fingers crossed’ dat ik deze bestemming zou mogen bezoeken. Dat zou echt geweldig zijn!

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

En natuurlijk hoort daar Grieks eten en drinken bij. De hapjes kwamen van het Griekse Catering bedrijf ‘Olivity’

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik houuuuuuuuu van Amsterdam! Juist vanwege dit soort ‘kiekjes’

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

De damespuber met haar gevolg was meegelift naar Amsterdam. Maar die twee dames kwamen natuurlijk nooit meer opdagen 🙂 En nadat ik bijna de tent uitgeveegd werd bij mijn Griekse vrienden kwamen de dames aankakken. Mét grootse verhalen én ze hadden slagroomtruffels meegenomen van van der Linde. (dat dan weer wel…) Die maakten wij die avond natuurlijk soldaat. Als je deze nog nooit gegeten hebt. Hurry, hurry dan naar de Nieuwendijk!

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik werd echt helemaal gek van de hooikoorts. Allerlei tips heb ik uitgeprobeerd maar niets hielp.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Hier werd ik dan wel weer heel erg blij van. Ik kocht voor mijzelf deze mooie Pioenrozen. Mijn lievelingsbloemen van dit moment.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Met de foodpost kreeg ik deze kokosnoten geleverd. Nieuw in de schappen van Albert Heijn deze heerlijke gekoelde kokosnoten. Gevuld met verkwikkend kokoswater. Biologisch geteeld.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een artikel over mijn avondje bij Caro Kookt. Hier schoof ik onlangs aan voor een 3-gangen keukentafel diner. Een aanrader!

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

De weekendtips gingen er zoals elke vrijdag uit. Deze worden steeds beter gelezen en ik ontvang met regelmaat mailtjes van lezers die één van de tips bezocht hebben. LEUK! Afgelopen weekend was er het Bacchus Wijnfestival. Ik was het weekend in Zwolle dus kon er niet heen maar begreep dat het erg geslaagd was. En…. komend weekend doen ze het in het Amsterdamse Bos nog even dunnetjes over. Ik hoop er dan bij te zijn 🙂

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar Zwolle met een spirituele vriendin van mij die in elk veertje een engel ziet. Ik zie ze inmiddels ook vliegen want zie overal veertjes die we naar elkaar appen.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

De weersvoorspellingen waren niet al te best maar het bleek een topweekend met zelfs zomerse temperaturen. Heerlijk chillen in een parkje in Zwolle.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

We aten een overheerlijk broodje bij Le Perron aan de Diezerpoortenplas in het centrum van Zwolle. Heerlijk warm, vers gebakken brood met zalm en sapjes. Als je in Zwolle bent zou ik hier zeker een ontbijtje of lunch gaan eten.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

En buiten de veertjes kwamen we ook overal ENJOY! tegen….

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Shop till you drop. Dat kan prima in Zwolle. Deze donkerblauwe laarsjes zitten op mijn netvlies…. Ik zag ze bij Engelen schoenenmode (hoe toepasselijk!)

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Met het mooie weer was het heerlijk om lekker door Zwolle te struinen. Onderweg kwamen we langs De Fundatie. Museum de Fundatie bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

De Diezerpoort. Bij deze stadspoort vind je de leuke Sassenstraat met z’n bijzondere winkeltjes en gezellige terrassen.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

En jawel hoor…. ENJOY! In de Sassenstraat zit Spotted. Een modezaak welke Scandinavische modemerken verkoopt.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Borreltijd…. En waar kan je dat beter doen dan bij Het Wijnhuis! Hier schenken ze echt fantastische wijnen. Naast de geweldige huiswijnen ook veel heel bijzondere wijnen die met zorg geselecteerd zijn.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Na de wijn… op naar het ‘t Pestengasthuys. Als we IENS moeten geloven kun je daar subliem eten. En daar is niets aan gelogen!

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

We aten hier een 4-gangen diner van de chef. Super culinair in een heel authentieke ambiance.

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

We bleven overnachten in Zwolle (Binnengasthuisstraat) en zondag slenterde we nog even door de verlaten straatjes van Zwolle. De winkels zijn hier, op een paar dagen per jaar na, nog op zondag gesloten. Wij namen nog een ijsje bij IJssalon Salute. Mag je zeker niet missen als je in Zwolle bent!

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Van deze plek blijf ik nog maar even dromen. De Librije. Opvallend hoeveel geweldige restaurants er in deze stad gevestigd zijn!

SNAPSHOTS WEEK 23/2016 | ENJOY! The Good Life

Net als vorige keer sluiten we het weekendje Zwolle af met Thais eten van BaiYok.

En inmiddels is de maandag alweer flink gevorderd. En heb ik een rustige week voor de boeg. Wel een flink aantal deadlines maar ‘nog’ geen spannende afspraken. Maar wat niet is, komt zeker 🙂 En jullie? Al plannen voor de komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.