SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 22/2017

Hoewel de Snapshots normaal gesproken op maandag zijn voelt deze dinsdag na Pinksteren ook als een maandag dus tijd voor de Snapshots. Afgelopen week stond in het teken van ‘de operatie’. Niet één keer maar twee keer ben ik afgelopen week geopereerd. Helaas was de eerste operatie mislukt en moest het hele circus overnieuw aan het einde van de week. Kijk maar mee hoe het mij verging….

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Van de week genoot ik van de mini moestuin die ik nu nog voor handen heb. Het moesdak mag ook als afgeschreven beschouwd worden want daar kan ik voorlopig niet komen. Ik moet het met deze twee kratten doen en wat potten met kruiden en groenten. Helaas slaan de slakken steeds toe dus ik verwacht een zeer schrale oogst.

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit is momenteel een favoriet hoekje van mij. Hier groeit de Oost Indische Kers weelderig. En dat…. is mijn favoriete tuinplant. Ik vind de vorm en kleur van de bladeren prachtig en de bloemetjes beeldschoon.

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

De buurtjes kwamen weer een heerlijk maaltje brengen. Pasta met heel veel parmezaanse kaas. Extra lekker omdat het voor ons klaargemaakt wordt. Superluxe!

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik krijg zoveel hulp van allemaal lieve mensen om mij heen. Dat is hartverwarmend om te ervaren. Ik dop normaal gesproken graag mijn eigen boontjes en vind het dan ook heel lastig om, om hulp te vragen. Gelukkig voelen die lieverds dat precies goed aan. Zodra de wasmachine klaar is, is er toevallig net een lieve vriendin even op theevisite die de was voor mij buiten hangt. Zo fijn. Bedankt allemaal!

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

De lieve damespuber maakte wat lekkers voor mij klaar voor tussen de middag. Toen ik het uit de koelkast pakte en openvouwde zat er dit lieve briefje in. Zo schattig! Dat deed ik ook soms in hun broodtrommeltje. Geluksmomentje! Overigens een overheerlijk wrap met kruidenkaas, gerookte zalm en rucola.

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Vriendin M. bracht mij weg voor de operatie van afgelopen dinsdag. Zij is een enorme fan van roze. Of ik even deze roze bank voor haar wilde vastleggen. Tuurlijk….. met brekebeentje. Dat dan weer wel.

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik had zo kék mijn nageltjes gelakt. Ik ben gek op korte rode nagels in de zomer. Maar voor de operatie moest het er weer af. We sloten een deal voor één lakvrije nagel. #nieuwetrend

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik had zo uitgekeken naar de operatie. Eindelijk dan op weg naar herstel. Ik was dan ook niet zenuwachtig en heel blij dat het eindelijk ging gebeuren. En we kwamen tot de conclusie dat KLM blauw mij best goed staat 😉

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Na de operatie werd ik in een kamer van vier gelegd. Met naast mij een meneer die al hartgrondig lag te snurken toen ik binnengereden werd. Dan belooft niet veel goeds.

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Helaas kreeg ik het bericht dat de operatie mislukt was en dat de botten niet goed op elkaar gezet waren. Dat betekende dat de operatie later die week opnieuw uitgevoerd moest worden. Een enorme teleurstelling. Zat er dan niets mee?!

De nacht in het ziekenhuis was ook verschrikkelijk geweest. Ik heb geen oog dicht gedaan van de pijn en van het gesnurk van de buurman. Welke idioot het heeft bedacht om mannen en vrouwen samen op één kamer te leggen!

Gelukkig mocht ik de volgende dag weer naar huis in afwachting van de volgende operatie einde van de week. En wederom…. Zoals elk nadeel zijn voordeel heeft gun ik mijzelf nu weleens de tijd om tijdschriften uit te lezen. Wie weet dat aan het eind van deze vervelende periode al die stapels rondslingerende tijdschriften eens uitgelezen zijn;) Zou lekker opruimen.

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Thuis verplaats ik mij vooral in de rolstoel. Maar als ik even mijn hielen ligt dan gaan de damespuber en de humeurige witte kater er met mijn vervoersmiddel vandoor. Het filmpje vind je terug op Instagram.

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Operatie nummer twee….. Gelukkig hebben ze een pijl op mijn been gezet anders gaat dat straks ook nog eens fout. Dit keer was ik aanzienlijk minder blij en ontspannen.

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Gelukkig ging dit keer alles goed. Ik kwam op een kamer met drie jolige mannen en werd enorm verwend met een heerlijk roombroodje. Toch wel leuk met mannen op de kamer 😉 Helaas….. Die nacht heel veel napijn van de operatie en een heel orkest aan snurkers om mij heen.

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Souvenir…. Tijdens de tweede operatie werden er van de drie schroeven die erin zaten, één schroef uitgehaald en drie nieuwe geplaatst. Degene die eruit kwam mocht ik mee naar huis nemen. Altijd handig tijdens een verbouwing….

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Weer thuis! En ik word verrast door prachtige bloemetjes in de Oost Indische Kers,

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Godzijdank weer thuis. Het valt niet mee. Ik voel mij niet al te top en heb veel pijn en weet van gekkigheid niet hoe ik moet zitten of liggen. Tijd zal alle wonden helen…. Mijn geduld zal enorm op de proef gesteld worden. De komende twee weken mag ik alleen met mijn been omhoog zitten. Dan komt er weer nieuw gips omheen. Dit cadeautje kreeg ik van vrienden. Zo lief en toepasselijk!

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Check die sticker van Loods 5! Lijkt ENJOY! The Good Life wel 🙂

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Van mijn ieniemienie meloenplantjes wordt af en toe een blad afgeknaagd maar hij groeit gestaag door.

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Broer en schoonzus gingen naar de kofferbakmarkt in Heiloo. En ze scoorden voor mij deze mooie schaal. Én ik kreeg nog een lekker stuk Hemelse brownie. Wat een verwennerij! #yum

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Even in mijn rolstoel door de tuin wheelen en dan kom je dit soort mooie plaatjes tegen. Ik ben gek op lieveheersbeestjes.

SNAPSHOTS WEEK 22/2017 | ENJOY! The Good Life

Eten maken is momenteel nog even een dingetje. En om nu niet dagelijks aan de fast food te zitten eten we de vriezer leeg. Daar komen verrassende dingen uit zoals deze bloemkool met aardappels, jus, papje en worstjes. Ziet er onsmakelijk uit maar was superlekker. Zeker als er geen alternatief is 😉

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Nog steeds niet een heel leuk kijkje in de keuken van ENJOY! Maar het kan niet altijd halleluja zijn. Ook dat is ENJOY! The Good Life…. er het beste van maken. Hoe was jouw week? En heb je leuke plannen voor komende week?

ENJOY! your week

 

 

 • Avatar
  Linda
  http://www.linlivin.nl

  Jemig José, wat dacht je? Dan maar meteen twee keer een operatie in 1 week? Wat een gedoe!! En nu weer twee weken met je been omhoog…. Maar goed, het is zoals het is, dan maar het beste er van maken! Als je nou door je rondslingerende tijdschriften heen bent, heb ik ook nog wel een stapeltje voor je hoor, ik breng ze zo bij je langs, laat maar weten! Hou je taai….

  juni 6th, 2017 19:49
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Nog steeds niet door die berg tijdschriften heen. Maar mocht dat zo zijn…. dan maak ik graag gebruik van je aanbod. Dank je wel!

   juni 27th, 2017 7:05
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.