SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 2/2016

Afgelopen week werd afgesloten met sneeuw. Een klein laagje maar toch genoeg voor het ultieme wintergevoelletje. En verder was het een heerlijk weekje waarin ik een lieve vriend weer zag en we heerlijk bijgekletst hebben, teveel biefstukken at en meer uitgaf dan goed is! Ik neem je mee…..

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Maandag start ik de week altijd met een uurtje Pilates. Het is retedruk op de sportschool en ik kon zelfs mijn auto niet kwijt. Iedereen heeft blijkbaar weer goede voornemens. En ook de hangt de hele sportschool vol met flyers met aanbiedingen, triggers en afvalprogramma’s. Ik ben benieuwd hoe lang het zo’n drukte blijft. Elk jaar hetzelfde rond deze tijd 🙂

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging langs bij mijn lieve vriendin die ik veel te lang niet had gezien. Leuke verrassing was dat alle kids thuis waren en wat is dit schattige pluizige poesje groot geworden! Veel thee en lekker bijkletsen.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Samen met de damespuber spruiten pellen en “Wie is de Mol” terugkijken.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Hier gruwelen de meeste van maar ik vind het heerlijk. Met een gestoofd sucadelapje.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

En zo ziet dat er dan van de damespuber uit…. Met veel appelmoes.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik deelde het recept van de Sashimi Bowl met zalm en avocado. Het recept kun je hier terugvinden.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg een foto opgestuurd van de winnares van de kaartjes voor Bodyworld. Zij en haar dochter vonden het een interessant uitstapje.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik was piepers aan het schillen en kwam deze tegen. Altijd even een geluksmomentje.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

De damespuber stuurde mij deze leuke foto die zij in Alkmaar maakte voor oom Bob. Een paar van de vrouwen in zijn leven 🙂

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef mijn verlanglijstje op reisgebied. Hier kun je het artikel dat ik daarover schreef teruglezen.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Eén keer per maand helemaal los gaan op chocolade. En eindeloos Netflixen. Momenteel kijk ik Downton Abbey. Heerlijk!

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik sprak met mijn lieve vriend af in New York Film Academy Café. Dat is een nieuw café in de beurs van Berlage. We hadden elkaar al heel lang niet gezien dus eindeloos kletsen.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Heel veel thee en koffie. Deze Rozemarijn thee was leuk om eens te proberen maar niet voor herhaling vatbaar.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

En natuurlijk moest ook de honger nog gestild worden. Een heerlijke dag!

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Die afgesloten werd met een prachtige serenade op de piano in het CS.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Leuk initiatief toch. Hoewel ik hoorde dat de piano alweer vervangen is omdat er een onverlaat hem met poep besmeurd heeft. Zo iemand moet je toch met z’n kop door de stront rollen!

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Het word kouder en dus tijd voor hachee. Ik maakte een flinke pan vol die ik in porties ingevroren heb. Zo heb ik een aantal keer een makkelijke maaltijd. Jammie!

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik voelde mij de hemel te rijk! Ik vond op Marktplaats weer wat van mijn geliefde servies. Ik ben het dit keer zelfs op gaan halen omdat ik bang was dat het zou breken. Altijd weer goed voor een leuke, onverwachtse ontmoeting.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Een aantal delen had ik al. En een mooie dekschaal kon ik nu weer puntgaaf maken omdat die van mij wat breeksporen heeft. Dus een aantal spulletjes kunnen weer op Marktplaats verkocht worden. Zoals deze theepot.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Oh jee… gekkenhuis bij Ikea.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Drukte bij de klantenservice.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Maar wachten is geen straf bij Ikea want ze hebben een goed gevulde leestafel.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good LifeThuisgekomen een heerlijke cocochoco. Chocomelk gemaakt met kokosmelk.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good LifeVriendin C. had last van opruimwoede en deed van alles weg wat ik weer kon gebruiken. Maar daardoor is het bij haar heel opgeruimd en bij mij een chaos. Maar ik ben heel blij met de tv en het bureau. Dank je wel!

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Na wat schuif en opruimwerk heb ik nu een heel mooie werkplek.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Die vervolgens meteen ingepikt wordt door de damespuber.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good LifeHet tijdschrift “WonenDoeJeZo” vroeg beeldmateriaal op van het Hippe Beestenboel artikel. Binnenkort komt er een mooi artikel in hun tijdschrift. Met dank aan lieve Ingeborg die deze potjes maakt en samen met de kids heeft gefreubeld. Heb je nu zelf geen zin in dat geknutsel? Zij maakt ze op bestelling. Mail mij maar als je interesse hebt.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Broerlief stuurt mij regelmatig foto’s van waar hij uithangt en dan mag ik raden waar dat is. Hij hoopt altijd dat hij op een plek zit die ik niet ken. In dit geval ken ik Spaghetteria wel maar ben ik er zelf nog niet geweest.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar Loppis voor een nieuwe lampenkap maar kwam met andere dingen thuis. Wat is dit toch een schattig winkeltje.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht deze kloskhouder. Eigenlijk alleen vanwege het schattige schaartje dat erbij hoort.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good LifeWakker worden met sneeuw. Blijft altijd speciaal 🙂

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

De Moody White Cat wist van gekkigheid nu niet meer of hij naar binnen of buiten wilde.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

Hoop dat mijn kruiden de vorst overleeft.

SNAPSHOTS week 2/2016 | ENJOY! The Good Life

En het weekend eindigde steevast met de drie heren van Diverse.

Deze week is mijn agenda maagdelijk wit. Het enige dat gepland staat is een etentje bij HappyHappyJoyJoy. Maar zoals dat vaak gaat geeft een lege agenda ruimte voor het onverwachtse. Dus volgende week zie je of het ingevuld is. Wat zijn jouw plannen deze week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.