SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 20/2018

Genieten jullie ook zo van het heerlijke weer! Ons leven speelt zich voornamelijk nog buiten af lijkt wel. Heerlijk! Samen met jullie kijk ik nog even terug op afgelopen week. Kijk je mee?

week-2018-fysio

Van de week weer goed bezig geweest bij de fysio. Het lopen gaat langzaam, maar toch zie ik elke week een beetje vooruitgang. In huis kan ik vaak al zonder krukken. Maar buiten heb ik er toch nog echt ééntje nodig. Ook op de loopband gaat het wat beter. Ik hoef mij niet meer met twee handen krampachtig vast te houden. Met steun van één hand gaat het al.

week-2018-frikandel

Dit was mijn maaltje op moederdag. De pubers hadden mij ’s middag verrast met een lunch bij Brafour. En ’s avonds had ik geen trek meer om te eten. Maar dit ging er nog wel in. Mijn guilty pleasure 🙂

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

De examens voor de damespuber begonnen. Wat was het spannend! Nu heeft ze er een week opzitten en moet alleen nog woensdag Economie. Daar ziet ze het meest tegenop.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Overlevingspakketje tijdens de examens.

SNAPSHOTS week 20/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kwam weer foto’s tegen van dezelfde week vorig jaar. Toen zag  mijn leven er toch wel behoorlijk anders uit. Ik was toen net gevallen op Ikaria en werd eindelijk van Griekenland naar Nederland gevlogen. Ik denk nog af en toe aan die leuke dokter in Athene en de lieve Ilona, de intensive care arts, die mij begeleidde terug naar Nederland.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik vond deze strips in de badkamer lade. Jaren geleden aangeschaft, maar nooit gebruikt. Ik ging ermee aan de slag, maar geloof niet dat het echt werkte. De haartjes en donsjes zitten nog overal. Nu ik in de gevreesde ‘O’ fase zit, lijkt mijn hele gezicht te bedekken met haartjes.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Haha… moest lachen om deze. Ieder zijn ding. Een man met een knotje vind ik niet raar, maar wel heel bijzonder. Dus nee, voor mij geen kerel met een knotje.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Ieuw! Ik wilde de garage inlopen zat er precies voor de deur een pad. Het beest liep ook niet erg door. Brrrr…..

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben zo blij met mijn ieniemienie moestuintje. Inmiddels is project sla al mislukt. Een slak heeft de hele krat leeg gegraasd. Ik heb er een paar kunnen redden die ik maar op het moesdak zet. Misschien zijn de slakken te lui om daarheen te kruipen. De rest doet het goed. Vandaag ga ik de laatste kratjes vullen.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Ook dit hoekje is best fleurig geworden. Het contrast van kleur tegen de zwarte achterwand is prachtig. Ik moet alleen nog eens de groene aanslag eraf boenen.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit is wel een lievelings maaltje van mij. We haalden een paar halve kippetjes bij Kiplekker. De pubers gebruikte de kip in hun wraps. Maar ik houd niet zo van wraps en maakte voor mijzelf bloemkoolcouscous met kip, ui, knoflook, citroen, tomaatjes, mais, koriander, peper, zout en feta. Superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ging de was ophangen op het dakterras en vond daar de humeurige witte kater in een leeg kistje tussen het groenafval en tuingereedschap.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik moest dit servies hebben nadat ik de afleveringen van Yvette van Boven had gezien. Maar ik kan het echt niet meer kwijt in mijn kast en het wordt nu echt een rommeltje. En aangezien ik het boek Vaarwel Spullen aan het lezen ben ging dit leuke voorraadpotje in de verkoop. En is inmiddels ook weer verkocht. Ik heb weer eens het opruimvirus.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze stuurde de damespuber mij. Grappig!

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Op Pinterest zag ik deze tip om tomaten te bewateren. Het water in een fles schenken. Ik weet niet of het echt wat is. Het water loopt er net zo hard weer uit. Je moest gaatjes in de fles prikken. Maar er is wat voor te zeggen want tomaten houden niet van een nat hoofd en natte voeten.

Opruimen is niet mijn ding | ENJOY! The Good Life

Gisteren schreef ik hier al over. Ik ging samen met de damespuber de garage opruimen. Je leest het hier terug.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

We reden af en aan naar de Gemeente werf.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze vond ik ook nog in de garage. Die vind ik geweldig maar ik kan het echt niet kwijt. Ook maar eens van de hand doen.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik blijf het maar voor mij uitschuiven, maar ik moet toch echt aan de slag met de AVG. Dat moet voor 25 mei geregeld zijn. Op Last Days Of Spring vind je een checklist.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Tijdens het opruimen van de badkamer lade vond ik ook nog een tester van een peeling van Philosophy. Verbaasd was ik dat die zwart was. Ik was er ook niet echt kapot van.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik moest naar de tandarts. Er was een stukje van mijn vulling afgebroken. Mijn eigen tandarts was met zwangerschaps verlof en ik kreeg een vervanger. Dat was geen feest. Ten eerste een heel gedoe met een lapje en klemmen. Hier lach ik nog, maar later niet meer. Het lukte hem maar niet om de kies goed te verdoven. Bleef maar verdoving bijspuiten, maar het hielp niet echt. Het angstzweet brak mij uit en mijn trauma van de schooltandarts kwam weer naar boven. Ik ga pas weer terug naar de tandarts als mijn tandarts terug is.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Het werd mooi weer. Niet alleen wij genoten maar ook het witte gevaarte.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben druk met het verpotten van moestuinplantjes. Ik kan het allemaal niet meer kwijt, maar kan het ook niet over mijn hart verkrijgen ze weg te gooien. Dus als je interesse hebt? Let me know. Ik heb tomaatjes, paprika, aubergine, komkommer en courgette. Ruilen is misschien ook leuk.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Samen met de damespuber keken we naar ‘ Het Huwelijk van Meghan en Harry ‘ Prachtig. Ik moest natuurlijk weer janken tot grote hilariteit van de damespuber.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Wij gaan op roadtrip! De damespuber en ik gaan binnenkort een paar dagen naar Toscane. Zomerzin.nl regelde ons tripje. Tickets boekte ik zelf bij Transavia en ik moet nog een huurauto via Sunny Cars regelen van de week. We hebben er zin in! Nog wel even spannend hoe het met mijn ‘been’ gaat.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber bakte een cake. YUM!

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

We kochten een kleinigheidje voor ‘de baby’. Ik word namelijk heel binnenkort bonus oma. De grote zus van de damespuber is zwanger. We hadden afgesproken om samen te lunchen. De damespuber wilde de sokjes eigenlijk het liefst zelf houden. So cute!

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

We zaten heerlijk op het terras bij Brafour in Beverijk.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik zag iemand dit drinken. Dat is echt in de vorige eeuw geweest dat ik dit voor het laatst dronk. Eigenlijk drink ik alleen maar thee. Maar een Pepsi met citroen was weer eens superlekker.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik had Sticky Spicy Chicken. Best wel lekker.

SNAPSHOTS WEEK 20/2018 | ENJOY! The Good Life

Thuisgekomen ging de damespuber weer in de boeken en ik maar weer eens een Libelle doorworstelen. Nog 232 te gaan. Gezellig samen op ons loungeplekje in de tuin.

week-2018-tomaat-op-zijn-kop

Ik sloot het weekend af met een nieuw projectje. Ik ga proberen tomatenplaten op z’n kop te kweken. Niet zo charmant in die plastic emmertjes, maar als het lukt dan bedenk ik wel iets leuks om er omheen te doen.

Dit waren de Snapshots weer. Hoop dat je het leuk vond. Komende week druk met de voorbereidingen van het tripje, voorwerken en de AVG regelen. Ik kan er nu echt niet meer onderuit. Heb jij plannen?

ENJOY! your week

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  AlettA

  Was weer een goed gevulde week, kijk elke maandag weer uit naar de snapshots.
  Soms met een koffie soms met een thee. En ook hier natte ogen bij het huwelijk van Meghan en Harry….zal de leeftijd wel zijn (hahaha)
  Lijkt me een lekker recept de bloemkool coscous, heb je deze al eens gedeeld if not dan hou ik me aanbevolen.
  Idd very cute dat kleine spul, maar moet er nog niet aan denken om al oma te worden, zal ook nog wel niet gebeuren binnenkort. Groetjes AlettA

  mei 21st, 2018 9:05
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   We worden een stel oude mutsen 😉 Maar ik huil al als de fanfare voorbij komt. Die couscous is superlekker. Heb hem nog niet gedeeld. Probeer het van de week. Gelukkig ben ik nog geen echte oma. Maar het voelt wel verdacht echt 🙂 Ik ben bonus oma. Dat kan zelfs op onze jonge leeftijd! Die pubers van mij zorgen er maar voor dat ze nog heel, heel lang wachten. Fijne week!

   mei 21st, 2018 16:28
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.