SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 19/2019

Genieten jullie ook zo van het lekkere weer? Ik verheug mij op een mooie zonnige week, maar eerst kijk ik samen met jullie kijk ik nog even terug op afgelopen week.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

 

Even een pasta in elkaar flansen na mijn werk. Normaal heb ik pasta in allerlei soorten en maten in huis, maar de jongenspuber kookt de hele dag pasta’s als hij honger heeft, dus hadden we alleen nog spelt pasta. Geen idee of het nog binnen de houdbaarheids datum was. Het smaakte nog prima in ieder geval.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good LifeAfgelopen week weer een mode artikel van Martine over de mode die zij tegenkwam op Vlieland.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good LifeEven een rekje opgehangen in de tuin. Er was een houten kastje van de muur gedonderd die ik er niet meer op kreeg. Nu maar een rekje met een paar spijkers tegen de muur gehengst. Hoop dat het allemaal een beetje blijft hangen.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef over mijn serviezen-tik. En over de mooie gebaksbordjes van Royal Doulton. Je leest het hier.SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Mijn zus stuurt mij mooie plaatjes van Kefalonia waar zij op vakantie is. Ik stuur haar foto’s van het sombere en regenachtige weer hier in NL.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Hoewel ik al heel veel voor gezaaid heb, ben ik nu ook begonnen met het direct zaaien van worteltjes, sla, spinazie en tuinbonen in de groentekratjes.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef over rode lippenstift. Alle ins and outs en mijn favoriete lippenstiften lees je hier.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Het dieptepunt van de week. Ik kreeg een beschikking van Permission Machine die werkt in opdracht van ANP. Het bleek dat ik in 2016 een foto op mijn blog heb gebruikt voor Nationale Knuffeldag (ook niet bepaald een diepgaand artikeltje). Of ik even 415 euro wil betalen. Echt belachelijk. Ik zie ook dat mijn foto’s regelmatig gebruikt worden. Ik maak daar niet een groot punt van. Meestal stuur ik een appje met de vraag of ze een linkvermelding willen plaatsen. Dit bedrijf doet niet anders dan dit soort absurde beschikkingen opleggen aan hobbybloggers, stichtingen en liefdadigheidsinstellingen. Op internet staat het vol met gedupeerden. Mooie inkomstenbron voor ANP. Ik ben het niet eens met deze beschikking, het tarief voor de foto is buiten alle proportie en zal deze dan ook gaan aanvechten. Als iemand ervaring hiermee heeft hoor ik het graag.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

 

De pubers kookten en dat is heerlijk thuiskomen van je werk. Ze maakten deze heerlijke zoete aardappelschotel met spinazie en geitenkaas.

 

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef over Tiny Houses waar je in kunt overnachten. Een originele manier om er een paar dagen op uit te gaan. Je leest het hier terug.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Weekendtips, dit keer in de vorm van filmtips. Het kost mij de laatste tijd teveel tijd en moeite om leuke weekendtips te verzamelen en om alle contacten te leggen om beeldmateriaal te mogen gebruiken. Daarom zien de weekendtips er de laatste tijd anders uit dan je normaal gewend bent van ENJOY! Onder het tabje ‘Uitstapjes” en ‘Weekendtips’ vind je altijd nog genoeg leuke ideetjes om er op uit te gaan in het weekend.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte deze heerlijke maaltijd van bulgur, gemarineerde Griekse kip met yoghurt sausje. Deze week zal ik het recept met jullie delen. Superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

Zo jammer, de damespuber groeit ineens uit al haar kleding. Een aantal mooie jurkjes, rokjes en broekjes moeten verkocht worden. Af en toe maak ik wat fotootjes voor haar zodat ze het op United Wardrobe kan zetten.

 

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

Damespuber kwam weer thuis met haar bammetjes. Teveel met haar klasgenoten in de stad gegeten.

 

 

 

 

 

 

 

 

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Zaterdag druk bezig geweest met het verpotten van plantjes. De garage staat bomvol met kleine groenteplantjes. Ik vraag mij af waar ik dat allemaal kwijt moet. Liefhebbers voor tomatenplantjes, paprika, pepers etc. Let me know.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte risotto met tomaat. Helaas had ik geen witte wijn meer in huis dus dan maar met rode wijn. Niets mis mee, alleen de kleur werd een beetje gekkig. Op Instastories kun je soms volgen hoe ik een gerecht maak.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik rasp altijd de Parmezaanse kaas, die ik bij mijn favoriete kaasboer haal, zelf. Dat is zoveel lekkerder. En de tomatenrisotto serveer ik met een heerlijke burrata. Dat is een mozzarella kaas gevuld met room. Kun je gewoon bij de Appie of de Jumbo kopen.

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

Moederdag. Ik schreef er een stukje over en natuurlijk kreeg ik ook een ontbijtje op bed met een uitnodiging om een keer te gaan lunchen op een plek naar keus. Ik weet wel waar want ik wil graag een keer naar Libertine in Amsterdam .

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

De jongenspuber kreeg ik zowaar gemotiveerd om de tuinbank weer even op te frissen met een wit verfje. Hij staat er weer prachtig bij.

 

SNAPSHOTS WEEK 19/2019 | ENJOY! The Good Life

 

Ik sloot het weekend af met een film. Althans dat was de bedoeling. Een toepasselijke film leek mij op moederdag. Ik heb hem al vrij snel uitgezet. Niet mijn ding zeg maar…..

Dit waren de Snapshots van afgelopen week. Deze week ga ik eens heerlijk mijn tuintje op orde maken.

Ik moet nu haasten om op tijd op mijn werk te komen…… Geniet van je week en het mooie weer!

ENJOY!

 

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl
 • Avatar
  Anne-Marie
  http://www.myhappykitchen.nl

  Zo erg, ik kreeg deze week ook een factuur van bijna 500 euro voorhet oneigenlijk gebruik van een foto…ik heb uiteindelijk wel betaald. Drama…

  mei 13th, 2019 17:38
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.