SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 18/2017

Afgelopen week was best een beetje een gek weekje… Ik heb bewust even gas terug genomen en had op een paar huishoudelijke afspraken na een lege agenda. Neemt niet weg dat ik de hele week niets gedaan heb. Geen spannende uitstapjes, dat dan weer niet…. En vooral veel tikwerk en foto’s uitzoeken en bewerken achter mijn laptop. Maar om nou te zeggen dat al mijn to do lijstjes nu afgevinkt zijn?…..

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Op maandag heb ik altijd een stok achter de deur want dan heb ik een wandelmaatje en die staat gewoon voor de deur en moet ik in de benen. En dat is fijn want dan komt het lijf tenminste weer even in beweging na een dagje bureauwerk.

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Er was een pootje van mijn tafeltje afgebroken dus toog ik met het tafeltje onder de arm naar de winkel. Natuurlijk had ik geen bon meer en werd ik weer de winkel uitgestuurd. Waardeloos, en je wordt behandeld als de eerste de beste boef. Volgens mij kom ik om een probleem op te laten lossen? Anyway…. met het stoom uit den oren ging ik weer huiswaarts, trok de stoute schoenen aan en belde bij de buurman aan. Die jongen is retehandig. Hij ging het wel even fixen. En zie hier! De volgende dag kwam hij met mij tafeltje aanzetten die weer helemaal heel was. Superblij!!!! #durftevragen

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar mijn tuintje maar toen ik mijn eerste laars aangetrokken had was ik al verkleumd. Ik besloot de andere niet aan te trekken en weer lekker naar huis te gaan.

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik had het weekend asperges gekocht bij een boer in de buurt en die gingen wij lekker opsmikkelen. Ik maakte er een klassiek asperge gerecht van. Met ei, gekookte aardappels, ham en boterjus. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik was bij de visboer waar ik elke week een harinkje met uitjes en zuur of andere vis haal en bietste daar deze twee blikken. Toen de dames achter de balie hoorde wat ik ermee van plan was wilde ze, ze bijna niet meer meegeven 😉 Ik ben er blij mee en wat ik ermee ga doen? Dat zie je later hier op ENJOY!

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging bij een vriendin langs voor thee en om even bij te kletsen.

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Niet zo geïnspireerd voor het avondmaal. Dus kocht ik twee lekkerbekjes van kabeljauw en maakte er een simpele botersla bij en gebakken aardappeltjes. Superlekker!

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg een recensie exemplaar toegestuurd van de Uitgeverij. Een schot in de roos want dit lijkt mij een geweldig kookboek “Oprah’s favoriete gerechten”. Ik ben fan van Oprah en heb het boek even doorgebladerd…. Echt één om blij van te worden. Jammer dat het boek te zwaar is voor in mijn koffer….

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een review over deze huidverzorgingsproducten van Apotek die ik bij de Action meenam. Ze zien er geweldig uit in mijn badkamer en de inhoud is ook heel oké. En dat voor zo’n klein prijsje. Het artikel lees je hier terug.

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit heb ik zo vaak. Jaszakfoto…..

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

En ik schreef een verslag o ver ons bezoek aan de ss Rotterdam. Die lees je hier terug.

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Het weekend hadden we een gast in huis. Mijn surrogaat dochter, de vriendin van de damespuber. Van haar kreeg ik deze een paar weken geleden deze magic bean. Ze kon gelijk even controleren of deze wel liefdevol verzorgd werd. Dat lukt wel want hij groeit als een tiet.

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

‘s Avonds thee en samen een filmpje kijken. We keken ‘Love and Honor’ via Netflix. Ik vond het een waardeloze film maar daar waren de meningen over verdeeld. #whatsnew

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

We zouden de pindakaastest doen maar het is er het weekend weer niet van gekomen. Ik vrees dat alle pindakaas straks op is voordat we hier eens aan toe komen. Ik heb zoveel verschillende soorten pindakaas in huis waarvan ik er een aantal in foodiebags kreeg. Ik vind ze allemaal lekker maar het is wel leuk om een blinde test te doen om te zien welke nou het allerlekkerst is. Wordt vervolgd….

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Moederdag is in aantocht. Zelf heb ik al heel lang geen moeder meer en ook een schoonmoeder is niet in beeld. Toch vind ik het altijd leuk om dit overzicht te maken en dan probeer ik wat leuke cadeautips te verzamelen. Hier vind je het overzicht.

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze leuke theeverpakking nam ik een tijdje terug mee van de Action. Ik kon die leuke doosjes niet weerstaan. Natuurlijk moesten die in het moederdag cadeautjes overzicht 🙂

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

We aten hamburgers. De toppings stonden allemaal apart op tafel zodat iedereen zijn eigen hamburger aan kon kleden. Sla erbij en klaar….

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Die van mij was echt verrukkelijk geworden. Met cheddarkaas, gesmoorde uienringen, augurk, avocado en mayo en ketchup. Yum! Het was niet eerder zo stil aan tafel want iedereen zat te smikkelen en een poging te doen die hamburger een beetje fatsoenlijk naar binnen te krijgen.

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Zondagochtend… Alle pubers liggen nog in coma en ik sneakte naar beneden voor mijn pre-ontbijtje voor in bed. Dat vind ik ultiem geluk. Nog even in bed op internet rondneuzen met beschuitjes met intens pure hagelslag en roomboter natuurlijk. Kopje thee erbij….. Genieten!

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Tegen de middag maakte ik ons zondagse familie ontbijt. Met z’n allen eindeloos lang ontbijten. Zo gezellig!

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik wilde wat foto’s maken van de moestuinplanten die ik aan het voorkweken ben. Ik weet alleen niet meer of dit nou een paprika of een peperplant is. Dat is nog een verrassing…. De visitepuber maakte een foto van mij achter de schermen.

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Nieuwe poging. Nu was het wel prachtig weer en ik moet eigenlijk flink aan de slag want ik loop behoorlijk achter op de andere tuinders. Het valt mij enorm tegen hoeveel energie het kost om in een tuintje te trutten. Het lijkt allemaal zo simpel, een beetje harken, zaaien etc. Maar ik loop het hele weekend rond als een verkreukelde krant van de spierpijn. Ik kreeg hulp van de pubers die even kwamen kijken. Maar na 5 minuten waren ze weer vertrokken.

SNAPSHOTS week 18/2017 | ENJOY! The Good Life

Zondagmiddag ben ik de hele middag, in mijn tuin thuis, bezig geweest mijn zaailingen over te potten. Wat een heerlijk meditatief werkje. Alle pubers waren foetsie en ik ging zo op in mijn klusje dat ik de hele tijd vergeten was en ik mij pas aan het eind van de middag ging aankleden en er gelijk onverwacht visite voor de deur stond. #storyofmylife De worteltaart die ik ondertussen aan het bakken was heb ik maar aan de kant gezet om die vandaag af te maken. Maar gezellig was het wel!

Dit was de week weer in fotovlucht. Een stuk beknopter dan normaal maar het is zoals het is ;). Het is weer maandag dus lacht ons weer een nieuwe week toe. Hebben jullie leuke plannen voor deze week?

Ik ga vandaag mijn koffer pakken want ik ga voor het eerst van mijn leven helemaal alleen op vakantie. Je kunt mij volgen op Instagram. Ik ga proberen de blog een beetje bij te houden maar weet niet of het gaat lukken want de wifi op mijn bestemming laat nogal te wensen over.

ENJOY! your week.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.