snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Snapshots week 17/2018 

Wat een heerlijk weekje was het! Afgelopen week ging ik weer eens op pad voor ENJOY!. Dit keer naar MamaKelly in het Olympisch Stadion. Wat een geweldige plek! En ik had een winetasting van Barefoot. Ik neem je vandaag weer mee naar afgelopen week. Kijk je mee?

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber haalde voor mij deze zalmeitjes bij de Appie. Daar had ik iets lekkers mee in gedachten.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben net 50 geworden. Dat betekend dat ik naar de tietenbus moet zoals ik deze mobiel altijd noem.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Sjeezzzz…. Wat doet dat pijn. Bijna mensonterend. Ik had het er met een vriendin over. Als mannen hun klokkenspel zo geplet zou worden was het onderzoek vast op een andere manier uitgevoerd. Blij dat ik het achter de rug had. Nu de uitslag afwachten.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Op Netflix keek ik deze film. Zoals jullie inmiddels wel weten houd ik enorm van filmhuisfilms. Nou, deze was weer echt van de categorie kak. Ik neem aan dat het grappig bedoeld was, maar ik vond er geen pest aan. Deze film was mij zelf té raar.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben bezig met het plannen van een reisje naar Toscane voor als de damespuber geslaagd is. Het is een luxeprobleem, maar het lijkt maar niet te vlotten. Een deel van de reis wordt beschikbaar gesteld door Zomerzin. Ik zou vorig jaar al gegaan zijn, maar de enkel had roet in het eten gegooid. Toen zat Elba nog in het programma en daar was ik dan ook vanuit gegaan. Helaas bleek tijdens het bevestigen dat Elba uit het programma gehaald is. Hele reisplan op z’n gat.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

De viseitjes gebruikte ik voor dit goddelijke lunchgerechtje. Smørrebrød met garnalen en wilde zalmeitjes. Je vindt het recept hier.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ging met de damespuber mee om haar rug te laten tapen. Iemand gaf haar deze tip omdat zij enorm veel last van hooikoorts heeft. Het lijkt haar goed te helpen. Ze moet alleen nog een keer terug om helemaal klachtenvrij te zijn.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Op de terugweg reden we door de McDrive voor een ijsje.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kwam deze hidden gem in Italië tegen, via Instagram bij Babette Wieringa, van de Vrij bijlage van de Telegraaf. Dit is het luxueuze hotel Sikelia op het Italiaanse eiland Pantelleria. Ik had nog nooit van dit eiland gehoord, maar heb er nu een wannago bij 🙂

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik was van de week uitgenodigd voor een wine tasting lunch van Barefoot bij MamaKelly in Amsterdam. Martha ging met mij mee omdat het autorijden en alleen op pad nog niet zo makkelijk gaat. Deze kunst hangt in de parkeergarage onder het Olympisch Stadion. Bijzonder….

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Ideaal. Je parkeert de auto gewoon bij de ingang van MamaKelly.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Wat is dit een gave plek! Alles roze….

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

En natuurlijk de bekende photobooth die ook in de MamaKelly vestiging in Den Haag te vinden is. Hier en hier lees je overigens de review over MamaKelly Den Haag die ik eerder schreef.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Een heerlijke cocktail van Barefoot rosé met limonade, gin en grapefruit als opwarmertje.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit is de bar die je vast al eerder via Instagram voorbij hebt zien komen.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

En dit zijn de wijnen die wij gingen testen. Zes verschillende soorten.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Onze lunch werd geserveerd in de hidden bar in MamaKelly, The Closet. Gosh…. heb je al het roze gehad krijg je hier nog even een overkill aan panterprint. Roze en panter is niet lelijk zullen we maar zeggen.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn plekje is gereserveerd.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit was zo grappig. Alle pers ging deze dame op rechts (Jennifer Wall van Barefoot) samen met de dame op links fotograferen. Iedereen dacht, inclusief ik, dat de dame op links ook bij het Barefoot gezelschap hoorde. De vrouw bleek echter gewoon een journaliste, net als wij, die graag met haar publicatie en Jenn op de foto wilde. Zie die dame er maar eens af te snijden haha….

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit was mijn favoriet. De Malbec. Deze is nieuw in het assortiment.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Lekkerste cheesecake ever!

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Voordat we weer naar huis gingen nog even wat kiekjes maken bij MamaKelly.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Kijk, hoe gaaf! Je kijkt gewoon in het Stadion. Binnenkort lees je meer over MamaKelly en de Barefoot wijnen.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze quote kwam ik op Insta tegen. Lekker toepasselijk. We willen wel, maar het lijkt maar niet te lukken.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Koningsdag. Natuurlijk met oranje tompoezen. De pubers waren gevlogen en ik deed niets bijzonders. Kreeg gezellig mijn zwangere bonusdochter op visite.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

En luisterde lekker een muziekje terwijl ik de Bullet Journal voor de komende week invulde. Ik ben van Deezer overgestapt naar Spotify. Volgens de pubers zou dat beter zijn. Nu kan al mijn muziek van mijn afspeellijst niet meer afgespeeld worden. Ik moet dus alles opnieuw opzoeken en aan mijn lijst toevoegen. Deze gaat er sowieso op.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben nu echt helemaal klaar met Twitter. Komende week ga ik Twitter verlaten. Al die azijnzeikers. Er lijken bijna alleen nog randdebielen actief te zijn. De druppel voor mij was wel het commentaar op de verschijning van Amalia. Volgens twitteraars zou ze dik zijn. Nou ja zeg! Waar halen ze het lef vandaan dit meisje, dat in de puberteit zit, zo de grond in te boren. Ik vind haar mooi en word echt blij van het Koninklijk Huis. Toedeloe Twitter…..

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn favoriete bloemenwinkel hier in het dorp bestond een jaar en ik kwam de foto van het boeket van de maand, dat ik vorige maand won, bij hun op de Facebook pagina. Jammer dat ik niet naar de winkel kon. Gefeliciteerd FF Anders Bloemen.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber (Britt) kreeg van haar vader als souvenir uit Costa Rica, Britt Chocolates. Britt Coffee is een merk dat je daar veel tegenkomt.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

In mijn Bullet Journal houd ik de films bij die ik nog graag wil zien.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

En ik ben bezig met de indeling van mijn nieuwe moestuintje dat ik in mijn eigen tuin creëerde van oude fruitkistjes. Binnenkort meer daarover.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Het weekend was heerlijk om lekker lang in bed te crashen. Het was toch snertweer.

snapshots week 17/2018 | ENJOY! The Good Life

Op Netflix keek ik deze film over een moeder en dochter. Leuke film.  Ik sloot het weekend op de blog af met de persoonlijke column op zondag. Je leest hem hier terug.

Dit waren de snapshots van afgelopen week. Ik hoop dat je het weer leuk vond om doorheen te scrollen. Komende week ga ik weer volop trainen bij de fysio. Ik vind de vooruitgang weer stagneren. Daar maak ik mij best zorgen over. Verder is de jongenspuber jarig. Hij wordt 15 jaar. En… ik ga eindelijk maar eens die blauwe envelop openmaken, die alweer bijna een week in de gang ligt. Daar moet ik moed voor verzamelen want de inhoud levert zelden iets goeds op. Wish me luck 😉 Wat zijn jouw plannen voor komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Anne-Marie
  http://www.myhappykitchen.nl

  Wat was het leuk hè bij Mama Kelly! Mijn jongenspuber is ook jarig deze week, 13!

  april 30th, 2018 10:03
  Reply
  01
 • Avatar
  Rory
  http://www.40envoorheteerstmoeder.nl

  Oooooh had ik jou en Anne-Marie tegen kunnen komen bij Mama Kelly. Ik was ook uitgenodigd, maar ik had èn opnames van Koffietijd èn een uitvoering op de school van mijn dochtertje en de dag erna een van de vroege boten naar Ameland. Dat ging ‘m helaas niet worden. Jammer…. En dat hotel. 380 euro per nacht ?!?

  april 30th, 2018 11:01
  Reply
  02
  • Avatar
   José

   Ah jammer Rory! Het was heel leuk en gezellig om Anne-Marie eindelijk eens te ontmoeten. We zien elkaar binnenkort vast eens ergens. Ik ben weer wat mobieler dus weer af en toe van de partij 🙂 En dat hotel…. een meisje moet iets te dromen houden toch 🙂

   mei 8th, 2018 13:10
   Reply
   03

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.