SNAPSHOTS WEEK 17/2019

Het was weer een heerlijk weekje. Het werken begint te wennen, hoewel ik wel een stuk minder tijd heb om aan ENJOY! te werken. Maar even zien hoe dat te combineren is. Samen met jou kijk ik even terug op afgelopen week. Kijk je mee?

De blauwe regen staat eindelijk eens prachtig in bloei. Het heeft even moeten duren, maar dan heb je ook wat.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019

Het is weer aspergetijd. Dus maakte ik verse aspergesoep. En dat is makkelijker dan je denkt. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019

De paling die ik op de Culiperslunch had gekregen van paling.nl kwam goed van pas. Stukjes paling in de aspergesoep is heerlijk!

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik bestelde deze deodorant zonder schadelijke stoffen. Elke ochtend stond het hele huis blauw als de pubers met hun spuitbussen deo in de weer gingen. Ik kon gelijk aan het zuurstof. We gaan dit eens uitproberen.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Op Netflix keek ik naar de Chef’s Table docu Streetfood. Ik kreeg gelijk zin om deze eettentjes te bezoeken.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik ben druk bezig om zaden te kweken in de garage. Er komt ook al van alles op. Ik hoop dat ik dat binnenkort in de kratten op het moesdak kan planten.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik had nog gerookte zalm over van Pasen. Kookte er een paar gekookte eitjes bij. Rolde deze in de zalm en had een lekker tussendoortje. #koolhydraatarm

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte Melanzane al Parmigiane

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte aan het begin van het jaar een ‘doelen lijstje’ in mijn Bullet Journal. Daarin nam ik ‘ The Housebird ‘ van Charles Eames op als wannahave. Die kreeg ik van de pubers voor mijn verjaardag. Zonder dat ze wisten dat ik hem op mijn lijstje had staan. Alles komt meestal uit wat ik in de doelen zet.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik ging met de damespuber even naar de Xenos voor een nieuwe passpiegel want de oude was in gruzelementen gevallen. Daarna even gezellig samen een terrasje gepakt.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Zo attent! Ik kreeg op mijn werk een prachtige bos bloemen. Om mij welkom te heten bij het bedrijf.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Naar de fysio. Het lopen gaat langzaam. Maar toch als ik dan terugkijk op het vorige bezoek aan de fysio met kleine stapjes vooruit. Ik durf alleen nog niet zo goed buiten te lopen. Daarop nam de fysio mij mee naar buiten en moest ik door de binnenstad van Alkmaar gaan ‘lopen’.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Het was prachtig weer en had eigenlijk wel zin om een terrasje te pakken in Alkmaar. Helaas had ik nog een andere afspraak.

José ENJOY! The Good Life

Ik was op zoek naar een foto  met een witte achtergrond. Zoveel foto’s heb ik niet van mijzelf. Deze moet het maar doen. Hoewel deze wel al van een tijdje terug is.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

De pubers hebben vakantie en de jongenspuber doet af en toe, met gepaste tegenzin, wat klusjes in de tuin. Zoals het slopen van een verrotte plantenbak. Langzaamaan alles weer gezellig en netjes maken voor een nieuw tuinseizoen.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Leftover melanzane voor lunch.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Inspiratie voor de hal. Ik kocht een goudkleurige spiegel en daar zoek ik nu nog wat frutsels bij. Alleen die spiegel vind ik nogal saai.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Spiekbrief. Op mijn werk is er geen parkeerplek voor de deur. Omdat ik niet zo makkelijk kan lopen moet ik dan parkeren op een plekje van iemand die op vakantie is of een vrije dag heeft. Dus ‘s ochtend ben ik gewapend met elke keer andere nummers en maar hopen dat er een plekje vrij is.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Koningsdag. Ik bleef lekker thuis. Met een oranje tompouce op schoot voor de buis.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Een vriendin kwam op het geweldige idee om naar de film te gaan. Goed plan want deze film wilde ik nog graag zien. Wat een prachtige film! Een aanrader. Met een sneu after movie drankje waar ik gisteren over schreef.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een lievelingsgerecht van ons. Portugese vis. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een weekmenu en bestelde op basis daarvan de boodschappen bij Jumbo voor deze week. Een beetje structuur en orde geeft best wat rust en overzicht.

SNAPSHOTS WEEK 17/2019 | ENJOY! The Good Life

De pubers gingen vroeg aan het werk en dus had ik het rijk alleen. Heerlijk! Ik sloot het weekend af met deze fijne film op Netflix, waar heel veel lekker eten in voor kwam.

Vandaag weer een dagje werken voor de baas. Ik kijk alweer uit naar dinsdag want heb wat dingetjes voor ENJOY! te regelen en wil nog wat artikelen vooruit schrijven. Wordt een druk weekje. En jij? Wat zijn jouw plannen?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.