SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 16/2016

Gevoelsmatig stond vorige week geheel in het teken van “De Broek”. De damespuber is gescout als talentvolle hardrenster to be. Geweldig natuurlijk. Maar dit ‘elite’ clubje maakt elkaar helemaal gek. De heren en vooral dames zijn vooral bezig met de juiste outfits. Ik snap het best. Ik hou ook van mooie spulletjes, en okay… ik ben nooit gescout voor iets dat met bewegen te maken heeft maar jemig! Weet je wat die hardrenbroeken kosten van de IVY collectie!! Want die zijn natuurlijk helemaal ‘hot and happening’ omdat die juffrouw met die ronde billen dit merk promoot. Wij zijn dus al een hele week bezig een betaalbaardere broek te scoren. Maar ik had beter meteen ‘de broek’ kunnen bestellen want ik heb vrijwel alle winkels gehad en nu hebben we nog geen broek.

Maar er was meer hoor…. Kijk maar mee 🙂

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht verse tulpen voor mezelf. Echt een blijmaker!

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ben nog steeds aan het opruimen. Deze bril draag ik nooit meer dus…. Goodbye!

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Boerenkaas met tomatenchutney. Yummie!

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Het was zulk mooi weer afgelopen week. Marja stelde voor ’s avonds nog een wandeling aan zee te maken. Zo’n goed idee want het was een prachtige avond! Gezellig en natuurlijk levert zo’n wandeling weer bakken inspiratie op.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Het was zo heerlijk stil aan zee.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

En dan bij Club Zand even een rustmomentje.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Met een lekker theetje!

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

En de zon ging zo mooi onder…..

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik moest hoognodig naar de kapper.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte Pad Thai zonder vlees of vis. Met ‘nep’ gehakt. Dat was superlekker!

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Spook heeft een nieuwe hangplek gevonden. Midden in de buxus bol.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Rond vier uur krijg ik altijd een dipje. Daar helpt thee en chocolade altijd perfect tegen.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

De tomatenplantjes moesten nodig verpot worden. De meeste verhuizen naar de garage maar een paar houd ik in de keuken op de vensterbank. Ik vind het zo leuk om die plantjes te zien groeien. Ik heb ze voor in huis in gebruikte blikjes geplant. Staat heel geinig op de vensterbank. Jammer dat ik geen stylish blikjes tomaten heb uitgezocht.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn favo wijntje. Even een momentje voor mijzelf.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Tsja… ‘De Broek’ dus. Op een drafje naar de Primark. Kijken of daar een  betaalbare broek te scoren is? We kwamen met van alles en nog wat naar buiten. Hardren shirtjes, sportbh, topjes en een fleecejack. Maar  geen broek!

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Dit is een smeerseltje waar ik verzot op ben. Ik schreef er dit over.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Aan het werk… nou ja, soort van.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

De actie ‘Behandel mij als een dame’ van Women Inc. Wist je dat de medische wetenschap alleen van de man uitgaat? Medicatie, symptomen etc… Een mannenlichaam is niet vergelijkbaar met dat van een vrouw. Goed initiatief! En ik kan het weten. Mijn symptomen van het hartinfarct waren totaal niet te vergelijken met de klassieke klachten (die van een man)

https://www.womeninc.nl/behandelmealseendame/

Lekker smeerseltje. Botox zonder prikken.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Kokkerellen. Wijntje erbij, RTL Boulevard aan…. Eh ja, wij eten altijd laat.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Blogpost!! Ik kreeg weer leuke spulletjes opgestuurd.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn tomatenplantjes vinden gretig aftrek 🙂

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

OMW to Amsterdam.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar het Lifestylelab bij Amsterdam Flavours. Een heel gave plek op het Westergasterrein. Het event werd georganiseerd door Miss Publicity.

http://amsterdamflavours.com

Superlocatie.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Kennismaken met nieuwe of vernieuwde producten.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good LifeEn bij Woonexpress een beetje freubelen.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Onder het genot van een lekker broodje Pulled Pork.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een ENJOY! The Good Life schaaltje.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Oeh…. de appeltaarten van Dudok!

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

En nog meer lekkers. Ik zal er binnenkort een post over schrijven.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Na het LifestyleLab ging ik nog even langs bij een ander bureau waar ik mee samen werk. CreamPR.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

De damespuber had haar eerste wedstrijd. Dat ging niet al te best. Bij het ontbreken aan ‘De Broek’ had zij een broek van een vriendinnetje geleend. Tijdens het hardrennen zakte het stuk textiel af. Dus onderweg moest de damespuber de boel ook omhoog zien te houden.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

De sfeer is echt zo top bij Club Zand. De nieuwe kas vind ik ook te gek!

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Wat een sfeertje. Elke keer denk ik dat het pokkenweer wordt maar hier aan de kust blijft het maar prachtig weer.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging op koffie/verjaardags visite en stiekem verheug ik mij daar altijd op want om elf uur ’s ochtends zaten we al aan een advocaatje met slagroom. Jammer dat ik nog op route moest. Het smaakte naar meer.

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Facebook quote van ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een blogpost over deze snelle pasta Carbonara

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

No botox needed met snapchat. Damespuber maakte mij wegwijs in deze media. Kan ik dit filter standaard op mijn smartphone krijgen?

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Hmmmmm….. Sushi!

SNAPSHOTS week 16/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze goodybag kreeg ik mee van het Lifestylelab. Met genoeg nieuwe spulletjes om uit te proberen.

Dit waren ze weer de Snashots van deze week. Momenteel is het vakantie en ik moet nu opschieten want de damespuber wil naar de Decatlon voor een nieuwe poging voor “De Broek’ wordt vervolgd…. En we gaan even naar de negen straatjes. Bij de TOMS winkel kijken.

Wat zijn jouw plannen voor deze week?

ENJOY! your week.

 

 

 • Avatar
  AlettA

  Zo jij hebt een druk weekje achter de rug…..het houdt je van de straat

  april 25th, 2016 12:18
  Reply
  01
 • Avatar
  AlettA

  Had meer geschreven maar ik zie het niet terug, rest maar in bericht op Facebook gedaan

  april 25th, 2016 15:45
  Reply
  02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.