SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 14/2018

Afgelopen week stond nog in het teken van mijn verjaardag. Niet alleen gaf ik een feestje omdat ik 50 jaar was geworden, maar de rest van de week genoot ik van een huis vol bloemen. En het viel mij alles mee om vijftig te worden. Merk je helemaal niets van haha… Kijk je mee hoe mijn week eruit zag?

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Maandag 2de paasdag vierde ik mijn 50ste verjaardag. Ik ben zelf 31 maart jarig, maar ik vierde mijn verjaardag samen met een vriendin die ook 50 jaar werd. Wij kozen een datum een beetje in het midden. Dit is mijn vaste kern. De damespuber, de jongenspuber en helemaal rechts mijn bonusdochter. Én… ik word bonus oma van een kleindochter 🙂

De foto’s van mijn verjaardag zijn overigens gemaakt door Edgar. Super bedankt daarvoor!

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

We vierden onze verjaardag op een, wat wij dachten, geweldige locatie. Buitenplaats Plantage. Maar toen wij op onze verjaardag daar aankwamen bleek dat een aantal belangrijke afspraken niet nagekomen waren. Ik ga niet in details treden, maar het management van de Plantage heeft onze verjaardag behoorlijk vergald. Ik kom hier echt nooit meer. Laten we het echter positief houden. Toen wij eenmaal met onze geweldige gasten aan tafel zaten was het top. De bediening, het lekkere eten en onze gasten hebben echt wel onze dag gemaakt.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Dochterlief kwam even checken of ik happy was 🙂

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Wat was het fijn. Lange tafels, heerlijk eten en drinken en fijn gezelschap!

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

De appel valt niet ver van de boom. 🙂 Zo treffen mijn kinderen mij ook altijd aan tafel aan.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Vers gebakken appeltaart met lobbige room. Je kunt mij er voor wakker maken.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

De drie musketiers. Trots op ons. Wij flikken het toch maar met z’n drietjes.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg van mijn lieve vriendin en haar man een statief. Ik was de snelkoppeling van mijn statief al heel lang kwijt en leende ook alweer heel lang het statief van Edgar dus leek dit hun een heel geschikt cadeau voor mij. Schot in de roos want het is echt een topcadeau waar ik veel plezier van ga beleven.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Foto ochtendje. Maar zoals altijd loopt de humeurige witte kater door mijn beeld. Soms levert dat nog wel leuke plaatjes op.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Zoiets…. Ik moet echt nodig wat gaan doen. Tenminste, iets wat ik kan doen. Deze week ga ik starten bij de fysio. Leren lopen op de loopband en een beetje fietsen en oefeningen doen om mijn beenspieren te versterken.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Wat was het geweldig weer! De potten met kruidenplanten kunnen weer naar buiten. Ik hoop dat het nog een beetje goedkomt. Niet alles zag er meer zo florisant uit.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben gek op gestreepte shirtjes en truitjes. Ik heb er al behoorlijk wat, maar veel zitten net te krap of niet lekker. Ik kocht bij de H&M een paar nieuwe gestreepte schatjes. Waaronder deze. Helaas was mijn maat uitverkocht. Ik kocht een maatje groter want wilde hem persé hebben. #ietsmetevenindewasdroger

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Zo blij ben ik met deze geweldige schoenen van Xsensible. Nu ik weer moet leren lopen heb ik goede schoenen nodig. En eigenlijk moest ik aangepaste schoenen, maar de podoloog vond deze schoenen zo goed dat ik het voorlopig hierop mag proberen. Ze lopen echt als zonnetjes!

week-1418-ikaria1

Eindelijk dan mijn reisverslag over Ikaria, Griekenland. Je leest het hier terug. Vorig jaar ben ik naar Samos en Ikaria geweest en helaas ben ik op Ikaria gevallen en heb ik mijn enkel gecompliceerd gebroken etc. Ik ben nu bijna een jaar verder en loop nu pas weer een beetje. Ik kon er eerder niet over schrijven. Nu het beter gaat komen alle mooie dingen van het eiland weer terug. Hoop er snel terug te gaan.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Als ik terugdenk aan mijn heerlijke ontbijtje op Ikaria word ik helemaal zen. Heel bijzonder eiland.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Leuke webshop! Guts & gusto. Ik val altijd op mijn vertrouwde Studio Anneloes terug, maar als je een beetje rondscrolled kom je zoveel leuke online winkels tegen.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber en ik volgen een superleuke serie van de BBC. The Durrells, over een alleenstaande Engelse moeder met vier kinderen die heel ongelukkig in Engeland zijn en hun geluk zoeken op Corfu. Het speelt zich af in 1935. Echt een heerlijke serie en een aanrader om te gaan kijken. Het is niet makkelijk om het te kunnen zien want de serie is nergens terug te zien. Ik bestelde seizoen 1 en 2 op DVD. Seizoen 3 is gisteren op BBC First weer van start gegaan en die neem ik nu op. De DVD bestelde ik hier voor € 8,19

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik deelde het recept van deze heerlijke aubergine rolletjes. Je vindt het recept hier.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

En voor het weekend bakte ik een appeltaart. Het recept vind je hier. Dit keer zonder bitterkoekjes maar met amandelspijs.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

De kids waren wieberen dus ik nodigde vriendin Martha uit om zuurkool te komen eten. Is mijn favoriete maaltje als de kinderen er niet zijn want die gruwelen er van.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Punt appeltaart als toetje. Veel te veel gegeten natuurlijk!

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Dus maar weer braaf oefeningetjes doen.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Ook maakte ik het weekend nog heerlijke gevulde burritos met avocado en kip.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Het weekend sloot ik af bij vrienden. En wat een feest was dat! Borrelen met oesters. Ik ben er gek op. En ook nog eens in het zonnetje.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Die luitjes hebben zo’n lekker plekje in de tuin.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Zij gingen voor mij koken. Wat een luxe is dat, dat ik eens niets hoef te doen en alleen maar kijken hoe een ander in de keuken bezig is.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Eendeborst gerookt in een rookoventje. Jammer dat jullie niet kunnen ruiken hoe heerlijk dat rook.

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

Ondertussen bladerde ik door het nieuwe kookboek van Yvette van Boven, Home Sweet Home

SNAPSHOTS WEEK 14/2018 | ENJOY! The Good Life

We aten een heerlijke eendeborst salade. En daarmee sloot ik het weekend heel fijn af.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om een kijkje te krijgen achter de schermen van ENJOY! Deze week een heel relaxt weekje. Mijn afspraak voor vandaag naar de Culiperslunch heb ik helaas af moeten zeggen want ik had geen vervoer. Wel ga ik starten met sporten en proberen wat minder appeltaart te eten 😉 En hoe ziet jouw week eruit?

ENJOY! The Good Life

 

 • Avatar
  Anne-Marie
  http://www.myhappykitchen.nl

  jammer dat je niet bij de culiperslunch was, had leuk geweest je daar te zien!

  april 9th, 2018 19:55
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Zeker jammer! Lukte mij niet om vervoer te regelen daarheen. Ik kan zelf nog niet zo’n eind rijden en ook niet ver lopen. Parkeren is best lastig daar. Volgend jaar maar weer. Ik zie je vast binnenkort ergens. Ga je naar Lifestyle Lab van de week?

   april 15th, 2018 20:25
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.