SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 14/2016

Afgelopen week is voorbij gevlogen. Ik ben veel bezig geweest met de blog maar daar zien jullie natuurlijk geen ene fluit van terug. Helaas moest ik een geweldig event van Hello Fresh afzeggen omdat mijn auto mij in de steek liet. Hoewel, het was mijn eigen schuld want ik had de radio aan laten staan. Helaas was daardoor ook de accu kapot en moest er nieuwe in. Dat was best een budgettaire tegenvaller. Anyway… Afgelopen week weinig events maar wel heel veel eten en tuinplaatjes. Hoop dat je het leuk vindt. Lekker met je snoet in het zonnetje naar de Snapshots van ENJOY! kijken…. Geniet van het heerlijke weer vandaag!

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Sinds afgelopen week ben ik echt aan de slag met mijn Bullet Journal. Het is even aftasten maar naar mate de week vorderde kreeg ik er steeds meer lol in en ging ik inzien dat dit heel nuttig is en ook nog eens leuk. Kreeg weer dat gevoel dat je vroeger had als je lekker in je schoolagenda aan het plakken, tekenen etc. was.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze wijn kreeg ik van mijn zus en zwager voor mijn verjaardag. Het is een lievelingswijn van mij die niet makkelijk te krijgen is. Ik heb er dan ook de hele week een echt momentje van gemaakt als ik mijn glaasje wijn dronk. Niet voor niets een wijn waar je heel oud van kunt worden en anders heb je er in ieder geval een paar mooie momentjes door gehad. Eerder schreef ik dit artikel over de Cannonau di Sardegna.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze heerlijke chocomelk kreeg ik opgestuurd om te testen. Eigenlijk hoefde ik niet officieel te testen want ik haal deze chocomelk zelf ook weleens. Helemaal zonder kunstmatige toevoegingen. Ik vind hem erg lekker. Minder zoet dan de ‘normale’ chocomelk en de inhoud van het flesje is net lekker voor een keertje ‘lekkers’ zonder dat je het hele pak leegslobbert.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Er begint wat te gebeuren in mijn voorzaaibakje….

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Overnight oats als ontbijtje. Lekker en snel. Hier vind je hoe je het maken moet.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik mocht aanschuiven bij LANTIN in Naarden voor hun 30-jarige jubileum diner. Een tafel vol gezellige mensen van de schrijvende pers en medebloggers. We hadden een geweldig culinair avondje.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Alles zag er beeldschoon uit en smaakte verrukkelijk! Heel verfijnd Aziatisch dineren.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Het ‘blije ei’ is helemaal in haar element.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef over de beauty- en verzorgingsproducten die ik de afgelopen tijd opmaakte. Hier lees je het terug.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime! Ik maakte een omelet met leftovers. En lekker dat het was! Geklutst ei met peper, zout en bieslook (vers uit de tuin), flinke hand spinazie. Onder de omelet de artisjokken harten die ik nog over had van de Griekse Carré en een halve avocado. En op de omelet wat feta dat ik ook nog over had. Yummie!!

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

We zijn langzaamaan de Johnny Doodle repen aan het uitproberen. Wat zijn ze lekker!!!!

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good LifeQuote van ENJOY! The Good Life…. So true!

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik krijg regelmatig vragen over de kleur van mijn nagellak die ik de laatste tijd draag. Nou… deze dus 🙂 Van OPI.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ben de laatste tijd met Teatree olie in de weer. Tot groot ongenoegen van de damespuber want die vind het verschrikkelijk stinken.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Verse tulpjes! Wij hebben een nieuwe bloemist in het ‘durp’ Die verkoopt bossen bloemen voor €1,-. Dat vind ik een beetje sneu voor de andere bloemisterijen in het toch al zo kleine dorpje. Maar deze tulpen zijn zo mooi dat ik een paar uur later toch zoonlief vroeg om deze flinke bos tulpen voor mij te halen. €5,- groot plezier. Sorry…. ik ga toch voor mijn eigen portemonnaie!

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Benieuwd wat er met een avocadopit gaat gebeuren als je die op water zet….

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Onze ouwe witte tuintijger geniet ook heerlijk van de warme zonnestralen.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Dit is inmiddels mijn favoriete maaltje geworden. Hier lees je hoe je het maakt. #makkelijkemaaltijd

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef over Villa Augustus. Een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen. Je leest het hier terug.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik zat met m’n telefoon te pielen en zag dat ik behoorlijk in verval ben. Hoe mooi strak weer als je het een beetje naar achteren trekt. Maar ja… beetje vreemd als ik zo dagelijks rondloop. Mijn verval heb ik overigens geheel geaccepteerd en… ik maak gewoon geen selfie’s meer.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Zooooo blij met mijn verjaardagscadeautje… Ja, sorry… weer 🙂 Ook de armbandjes zorgen dagelijks voor een bigsmile als ik er naar kijk.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had mij voorgenomen de fudge van Johnny Doodle aan de pubers over te laten. Maar in een onbewaakt ogenblik ging ik voor de bijl. Lekker!!!! Zak leeg…. gelukkig 🙂

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Die repen van Johnny Doodle zijn overigens niet te breken. Ik ram ze regelmatig uit pure frustratie kapot op het aanrecht of mijn bureau. Ben ik zo’n slappe hap of heb jij er ook last van?

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Kijk dan! Mijn moestuintjes gaan geweldig dit jaar. De courgettes kunnen al bijna overgeplant worden.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good LifeMijn kruidenrek ziet er wat treurig uit dus op naar het tuincentrum.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Allemaal verse kruiden. Daar kan je nooit genoeg van hebben…

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

De spinazie kon ik al overplanten naar de daktuin.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Dat ziet er allemaal weer een stuk frisser uit.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging zondag naar het Ruiterhuys waar we een familymeeting hadden.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Wat een heerlijk plekje is dit toch.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

De veranda is echt heel erg mooi geworden. Dit ‘muurtje’ ga ik onthouden.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Oké… toch nog een selfie 🙂

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Bonen planten. Die zijn zo lekker als ze vers uit eigen tuin komen.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte dit. Weet nog niet hoe ik dit ga noemen eigenlijk. Goddelijk lekker was het wel! Binnenkort online.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg dit product om uit te testen. Verrekte handig deze Two Chicken Egg White! Voor omeletten, meringue etc. Al verkrijgbaar bij de Appie.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Washi tape van de ACTION voor mijn Bullet Journal.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte deze heerlijke Griekse bladerdeeg Carré’s. Zo lekker! Hier vind je het recept.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

En dit aten we er ook nog bij. Caprese met verse buffel mozzarella.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Aanvallen op dit heerlijke naamloze geval.

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Tuintje even naar buiten om te luchten 🙂

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

We sloten de week heel gezellig en lekker af bij Tokyoto in Zaandam. Maar natuurlijk weer veel te veel gegeten!

SNAPSHOTS week 14/2016 | ENJOY! The Good Life

Ben jij ook zo gek op sushi?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.