SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 14/2019

Wat een heerlijke week was het afgelopen week en wat een fijne afsluiter van de week had ik. Je leest het hier in het Snapshot overzicht van ENJOY!:

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Momenteel ben ik dit heerlijke boek ‘Die zomer in Italië‘ aan het lezen. Ik kom al helemaal in de zomerstemming.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Lekker soepje. Kippensoep met champignons.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Mode op dinsdag met Martine. Dit keer over het leuke Deense modemerk Lollys Laundy.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime. Volkoren cracker met brie, walnoten en honing.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik weet niet meer of ik deze had gedeeld. Dit mooie kunstwerk kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn zwager. Hij is al mijn hele leven lang kunstenaar en ik had nog steeds niets van hem in huis hangen. Heel blij mee! Hier vind je meer van zijn kunst.  (Sietze Groenewold)

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Zelf ging ik creatief aan de knutsel en deelde deze DIY afgelopen week.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik werd helemaal verliefd op dit huis, dat te koop staat in Zweden. Niet ver van Stockholm . Een prachtig landhuis waar je makkelijk een B&B van kunt maken. Als ik toestemming krijg om de beelden te delen zal ik er binnenkort een artikel over schrijven.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Gluren bij de buren. Ik werd ‘s ochtends vroeg gewekt door bouwvakkers die het dak van de garage van de buren aan het vervangen waren.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Zo mooi deze bloemen die ik voor mijn verjaardag kreeg. Hele week al veel plezier van gehad. Nu vallen, terwijl ik dit zit te tikken, de bladeren treurig naar beneden.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Pubers… Je kunt honderd keer iets zeggen of vragen, maar het komt niet binnen. Dit keer heb ik bij de jongenspuber allemaal briefjes in zijn kamer opgehangen. Hij kon er de humor wel van inzien, maar of het helpt….

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Door de laatste operatie heb ik geen gevoel meer in mijn voet. Met een tennisbal doe ik wat oefeningen. Dit is ook lekker als je niets mankeert overigens. Bij Pilates gebruikte wij ook vaak de tennisbal bij oefeningen. Probeer maar eens. Je voet over de tennisbal laten rollen.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Pubers waren weer foetsie dus ik at weer een gerecht uit de vriezer. Ziet er een beetje onsmakelijk uit, maar was superlekker. Griekse Stifado.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Muziekje erbij….

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Wat een lol…. Je moeder leren hoe je met Snapchat filters om moet gaan.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime: Volkoren cracker met tomaat, mozzarella en pesto.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

En ‘s middag thee met een pure bonbon van Simon Lévelt. Ook deze kreeg ik voor mijn verjaardag.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik keek deze film ‘The Zookeeper’s Wife’ op Netflix. Wat een prachtige film.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

De weekendtips van ENJOY!  De laatste weken iets andere weekendtips dan gebruikelijk. Ik kon niet zoveel tips meer vinden waar ik echt achter stond, dus de laatste weken pak ik het ietsje anders aan. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt. Of heb je liever de ‘oude’ weekendtips terug?

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Zaterdag nog een extra weekendtip: De duinlodges van Largo.
SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik keek deze film ‘Effie Gray’ op Netflix. Ik hou van kostuumdrama. Deze was wel heel erg deprimerend vond ik.

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Zondag werd ik opgehaald door mijn broer en schoonzus om uit lunchen te gaan. Verrassing! We gingen naar Hangar in Amsterdam. Daar was ik nog niet geweest. Wat een heerlijk plekje is dat!

SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 14/2019 | ENJOY! The Good Life

Een groot deel van de middag hebben we hier heerlijk op het terras aan het water gezeten. En het eten! Zo lekker. Ik had een broodje steak tartare, zonder broodje, want ik eet geen brood. Goede wijn. Kortom: The Good Life!

Dit waren de Snapshots van afgelopen week. Ik moet mij nu even gaan haasten want ik ga zo een bezoekje brengen aan de Culiperslunch in Amsterdam. Hier komen alle foodie en persluitjes bijeen om alle trends en lekkers te proeven. Benieuwd wie ik daar weer ga zien. Verder van de week naar het ziekenhuis voor controle en andere verplichte nummers. Je ziet het allemaal volgende week weer in het Snapshot overzicht. Wat zijn jouw plannen? Geniet in ieder geval lekker van het mooie weer.

ENJOY! your week.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.