SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 13/2018

Afgelopen week was ik superblij. Eindelijk kon ik weer een beetje lopen. De pret was van korte duur want aan het eind van de week kreeg ik weer heel veel pijn en een enorme dikke enkel. Hoop maar dat het een beetje overbelast is en met rust weer beter gaat. En ik sloot de week af als Sarah. Kijk je nog even mee naar afgelopen week?…..

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Op Twitter kwam ik deze vacature tegen. Dit lijkt mij toch niet meer van deze tijd. Alsof een pak en een vet salaris je motiveert hier te gaan werken. En hoezo is het een man en geen vrouw? Beetje ouderwets. Ik skip hem in ieder geval 😉

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Als ik aan het fotograferen ben dan loopt altijd deze stoorzender door mijn beeld. Stiekem is het wel grappig.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze leftovers van een paprika ligt er al even. Ik bewaar het omdat ik de zaden wil planten.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Als het lekker weer is ga ik met de zaden aan de slag. Ik zaai acht bekertjes voor met paprika. Vorig jaar had ik zoveel voorgezaaid dat ik niet wist waar ik het laten moest.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

De bekertjes gaan in een mini kasje voor het raam in de garage. Toevallig kwam ik de foto’s tegen van week 13 vorig jaar en zag dat ik toen al flinke tomaten en paprika plantjes had.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Banketbakkersroom had ik niet eerder gemaakt maar bleek heel simpel én heul erg lekker. Ik fotografeerde het om het recept op ENJOY! te delen. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Ook deze goddelijke paastaart, waar ik de room voor gebruikte deelde ik afgelopen week. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Op Netflix keek ik de film Viaggio Sola. De film gaat over een alleenstaande vrouw van in de veertig die een droombaan heeft als hotelrecensent en de hele wereld over vliegt. Ik vond de film matigjes, maar de beelden van de bestemmingen die zij bezoekt spreken wel tot de verbeelding.

;

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben zo blij dat ik mijn kinderen de liefde voor lekker eten heb bijgebracht. De damespuber maakte wentelteefjes. Of ik ook wilde? Ik zeg geen nee! Ze waren heerlijk.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

We hadden trek in paaseitjes. De damespuber ging op jacht en kwam op mijn aanraden thuis met de tompouce eitjes van de HEMA. Wat een desillusie! De eitjes smaken alles behalve naar tompouce.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

En het ergste is nog dat ik ze, ondanks dat ik ze niet lekker vond, toch op zat te knagen tijdens het tikken.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik had heel veel groente nog in de koelkast liggen en besloot ze grof te snijden en in de oven te grillen. Beetje peper, zout, knoflook, provençaalse kruiden en olijfolie. Totaal driekwartier in de oven op 200 graden, wel elk kwartier omscheppen. Laatste kwartier samen met het Turks brood op 220 graden.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Wij belegden een stuk Turks brood met Heksenkaas, de gegrilde groenten en buffelmozzarella. Superlekker! De groenten die over waren sneed ik de volgende dag klein. Verwarmde deze met een blikje tomatenblokjes en had zo een saus voor door de pasta.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik had nog pompoen-kippensoep in de vriezer. Die aten we bij de gegrilde groentenbroodjes. Makkelijke maaltijden en toch met veel groente.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

De jongenspubers groeit uit al zijn kleding. Echt niets past meer dus er moest een heel nieuwe garderobe geshopt worden. Bij Pull & Bear kun je leuke kleding voor schappelijke prijsjes shoppen. Wij waren in één bestelling klaar. Een hele stapel hoodies, longsleeves en broeken.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Amen….. Een quote van de Blue Zones op Instagram.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik doe nog braaf mijn oefeningetjes.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg een preview te zien van het boek waar ik samen met grafisch vormgeefster Scolastica mee bezig ben. Dit is zo’n beetje hoe het eruit zal gaan zien. Het wordt een echt feel good boek met allemaal dingen die het leven mooi maakt. Zoals o.a. lekkere recepten.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Nog even de blanco blokjes in de Bullet Journal afwerken van de week ervoor in de Bullet Journal.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber ging samen met haar vriendin naar Amsterdam . Hun missie: shoppen en naar de Corner Bakery voor de mega milkshakes. Ik mocht het met de foto’s doen.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik keek nog een Netflix film. De Zweedse film Jag älskar dig. Ik hou van een beetje maffe films en dit was er weer zo één. Je kon mij weer wegdragen. Echt een hilarische film en zeker een aanrader als je van filmhuis-achtige films houdt.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik sprak met een vriendin af om te gaan lunchen. Onderweg naar Het Ruiterhuys kwamen we deze bollen in de bermen tegen. Echt voorjaar!

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Wat een  grappige verlichting langs het pad.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Binnen bij Het Ruiterhuys is het altijd gezellig. Het blijft een leuk plekje!

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Alleen laat het eten wat mij betreft nog steeds te wensen over. Het kroketjes van het 12-uurtje was heerlijk, de rest was ‘mwah’ en het brood volledig uitgedroogd. Ik heb er wederom iets van gezegd en de serveerster gaf toe dat het al vroeg in de ochtend allemaal klaargemaakt wordt. Je kunt dan niet verwachten dat het om half twee ’s middag nog lekker vers is. Het brood kon je iemand de hersens mee inslaan. Hetzelfde heb ik al eens meegemaakt met een proeverijtje. Zo jammer dat ze niet eens zorgen dat de kwaliteit van het eten beter wordt want het is wel een super plekje.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Een mooi paserig doorkijkje.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Het was voor mij nog best een stukje lopen van en naar de parkeerplaats. Een goede oefening leek mij. De dagen erna zat ik met een dikke enkel. Misschien toch iets teveel geweest.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Zo grappig al die diertjes die hier rondlopen.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Blogpost! Ik ben afgelopen week zo enorm verwend met deze schoenen van Xsensible. Mijn gips ging eraf en het lopen ging mij echt niet goed af. Met deze Xsensible Stretchwalkers ging het een stuk gemakkelijker. Ik heb zelfs een aantal keer een stukje gelopen met maar één kruk. Ook goed nieuws. Ik hoefde geen aangepaste schoenen. Ik mag het eerst op deze schoenen proberen. Binnenkort deel ik mijn review over deze superfijne schoenen.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Een guilty pleasure. Ik volg weer Utopia. Toen het programma jaren geleden van start ging volgde ik het trouw maar ik ben ergens afgehaakt en had eigenlijk geen idee dat het programma nog gaande was. Totdat ik ging zappen en ik er weer helemaal in zit. Het programma is nog maar een paar maanden en dan is het definitief afgelopen.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

De bedoeling was dat ik de hele week paasrecepten zou delen op Facebook. Maar de klad kwam erin. Deze tulband is overigens wel superlekker. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Damespuber was in Amsterdam en ik vroeg haar wat spullen van Pull & Bear uit de winkel mee te nemen. Sommige maten van de kleding die wij op internet bestelden was niet goed en helaas niet meer verkrijgbaar op de website. Onze personal shopper had alles in de winkel gevonden.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Afgelopen zaterdag was ik jarig. 50 jaar! Een hele mijlpaal. Ik wilde er niet al teveel aan doen. Wie zin had kon een taartje komen eten. Dit had een roze chipolata taart moeten zijn, maar vanwege pasen was hij geel. Niet mijn kleur, maar de smaak was er niet minder om.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Vijftig kaarsjes vonden de pubers teveel gedoe. Maar dit was zeker zo leuk. Uitblazen maar!

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg heel veel prachtige bloemen opgestuurd en langsgebracht.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Mooi! Deze vaas met een paar prachtige bloemtakken erin.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze is ook leuk! Het ‘vaasje’ was een herinnering aan een andere heugelijke dag.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Vijftig tulpen van mijn bonusdochter. Goed onthouden dat ik gek op tulpen ben.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

En ik kreeg het boeket van de maand aangeboden van bloemisterij FF Anders. Een lieve vriendin van mij had mij opgegeven omdat ik zo’n kak jaar heb en Sarah zie. Heel lief en een praaaachtig enorm boeket. Heel blij mee en moest even snotteren.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Hier staat hij op de vaas.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

’s Avonds at ik met de pubers een hapje bij van der Valk. Niet echt mijn place to be, maar wel zo makkelijk en lekker dicht bij huis. Het eten was ook zeker oké.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ben natuurlijk weer alles vergeten te fotograferen. Maar gelukkig hebben we het nagerecht van de jongenspuber nog.

SNAPSHOTS WEEK 13/2018 | ENJOY! The Good Life

Het paas ontbijt was echt heel duf. De pubers zouden de boodschappen doen en zijn paasbrood vergeten, wat luxe beleg en iets van jus d’orange. Maar gezellig was het wel en de paaseitjes vonden gretig aftrek.

Dit was de week in fotovlucht. Ik hoop dat je het leuk vond. Geniet nog van deze tweede paasdag. Ik vier mijn verjaardag vandaag op een heel leuk plekje 🙂

ENJOY! your week

 

 • Avatar
  Monique
  http://Monique

  Gefeliciteerd José!

  april 2nd, 2018 6:10
  Reply
  01
 • Avatar
  Anne-Marie
  http://www.myhappykitchen.nl

  Hoera, 50! Gefeliciteerd. Ik mag nog twee maandjes 49 zijn…. Wat gaaf dat je aan een boek werkt! Ik hoop echt voor je dat je je enkel alleen beetje te overenthousiast belast hebt en dat je met rust weer in de opwaartse spiraal komt. Nog een fijne tweede paasdag!

  april 2nd, 2018 7:46
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Dank je! Eén troost. Het is best leuk om 50 te worden. Je merkt er helemaal niets van haha…. Gaat weer beter met mijn enkel. Inderdaad een beetje te enthousiast van start gegaan. Geniet nog van je fourties.

   april 8th, 2018 8:57
   Reply
   04

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.