SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 13/2019

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life Fashion is meer dan kleding en schoenen | ENJOY! The Good Life

Zoals elke week weer een fijn artikel van Martine. Dit keer over modeaccessoires.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

Ik moest weer erg lachen om Mattie en Marieke in de ochtend bij Qmusic. Beau had een date geregeld voor Marieke. Een stoere marinier. Hieronder de hoogtepunten van afgelopen week.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

De damespuber reist dagelijks naar Utrecht en zeker een paar keer per week heeft ze last van problemen op het spoor en komt ze te laat op school. Dit keer wel heel erg te laat.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

Deze mooie Buitenleven collectie van Søstrene Grene wilde ik gewoon even met jullie delen. Misschien nog niet eens om de producten zelf, maar om de mooie foto’s waar ik lentekriebels van kreeg.

 

Als ik alleen ben met eten dan grabbel ik even in de vriezer en vind altijd wel iets lekkers. Zoals deze Stifado. Beetje rijst erbij koken en klaar! Heerlijk.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

De kruidenplanten konden weer uit de garage lekker naar buiten. Alles weer even verpot en we kunnen weer een seizoen heerlijk verse kruiden door onze gerechten gebruiken.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

Dit soort foto’s krijg ik vaak opgestuurd van de damespuber als ze even uit school gaat winkelen. Ik weet niets van mode volgens haar, maar toch vraagt ze altijd even om advies in de paskamer. Kèk broekje.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

Het kan je bijna niet ontgaan zijn. Ik ging samen met één van de flying reporters, in dit geval Lonneke van der Meij, naar Zeeland. Ik kan nog steeds niet lekker uit de voeten dus was het handig dat Lonneke mee was om te fotograferen, te rijden en natuurlijk ook voor de gezelligheid. Wij hebben topdagen gehad en mochten logeren in deze gave duinlodge van Largo in Vlissingen.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

De volgende dag een lekker begin van de dag in Zierikzee waar wij inscheepten voor de vangst van de eerste kreeften.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

Met een vloot van boten de Oosterschelde op.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

De eerste kreeft werd geveild door Ronald Koeman voor Stichting Support Casper. Deze bracht € 50.000,- op. En natuurlijk mochten wij daarna die andere heerlijke kreeft vriendjes proeven.

 SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

Mijn schoenen kon ik ophalen bij Voetzorg in Alkmaar. Niet iets waar ik naar uitkeek. Dit soort schoenen is verre van wat ik mooi vind. Uiteindelijk vielen ze nog mee. Ik zal het er mee moeten doen want door deze schoenen leer ik weer goed lopen.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef over dit geweldige plekje, The Little Black Shack. Mijn favoriete content. Op zoek naar leuke plekjes en daar over schrijven en eigenlijk nog liever bezoeken. Maar deze bestemming zit er even niet in. Heb je deze gezien?

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

Voor mijn verjaardag gingen de damespuber en ik ons vergapen aan lekkere taartjes bij De Roset in Castricum. En natuurlijk een verjaardagstaart uitzoeken.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

En natuurlijk een klein taartje vast om voor te proeven.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

Hier was alle geheimzinnigheid om waar ik zondag over schreef. In mijn hoofd was het iets heel anders. De gekste dingen passeerden de revue. Hier ben ik heel blij mee. Ik kreeg ontbijt op bed en deze House Bird van Charles Eames van de pubers voor mijn verjaardag.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

‘s Avonds met z’n drietjes eten bij HappyHappyJoyJoy. Het was weer heerlijk en we hadden weer veel lol samen.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

Hier wat lekkere hapjes die voorbij kwamen. Wij zijn altijd gek op de Bao’s.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik heb een hele leuke verjaardag gehad. Vooraf zie ik er altijd heel erg tegenop en dan wordt het toch altijd een heel leuke dag. #storyofmylife Deze mooie bloemen kreeg ik onder andere, waar ik van geniet tijdens het maken van deze Snapshots.

SNAPSHOTS WEEK 13/2019 | ENJOY! The Good Life

Dit bijzonder mooie cadeau kreeg ik van mijn zwager Sietze Groenewold. Ik ken hem al mijn hele leven. Is ook al zolang kunstenaar en fotograaf. Speciaal voor mij maakte hij deze “Bipsies” Heel blij ben ik hiermee! Ben je benieuwd naar zijn werk? Je vindt het hier online.

Dit waren weer de Snapshots van afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond om samen met mij nog even terug te kijken. Komende week heb ik een aantal leuke afspraken en ik ga op zoek naar een part-time baan want ik wil wat meer reuring om mij heen. Het liefst iets waar ik veel in contact ben met mensen en/of klanten. Bijvoorbeeld in de PR, communicatie, customer service of front desk. Ook een baan als stewardess zou ik heel leuk vinden, maar vrees dat ik die moet skippen. Ik weet nog niet zo goed wat ik precies wil. Ik moet er meteen een blij gevoel van krijgen. Ik houd je op de hoogte. En wat zijn jouw plannen voor komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.