SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 12/2017

Wat heerlijk! Het is weer maandag, het zonnetje schijnt…. Wat kan ons gebeuren! Hoewel ik net als de meeste van jullie niet echt met mijn snoet in de zon kan omdat ik achter mijn beeldscherm moet doorbrengen, voelt het wel allemaal een stuk fijner als je weet dat je straks, na gedane arbeid de tuin in kan duiken. Ik ben sowieso in een euforische stemming de laatste dagen. Er komen momenteel zoveel leuke dingen op mijn pad. Jammergenoeg mag ik (nog niet) alles met jullie delen. Afgelopen week was ook weer zo’n week om in te lijsten. Ik heb het leukste werk dat ik kan bedenken 🙂 Nou ja…. dat vind ik dan 😉

Keerzijde is dat mijn schoorsteen er nog niet lekker van wil roken maar ik buffel nog even stug door. Eens moet al dat werk zich gaan uitbetalen toch? Maar het leukste is dat ik mijn belevenissen kan delen met jullie en dat ga ik nu weer doen met dit Snapshot overzicht van afgelopen week. Smeer jezelf maar lekker in met een hoge factor want het is weer scrollen geblazen!…

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

De week begon goed met een lunch bij Indonesisch restaurant BLAUW op de Amstelveenseweg in Amsterdam . Mijn hemel. We hebben daar zoveel goddelijk eten voorgeschoteld gekregen dat ik ’s avonds niet meer hoefde te eten. Binnenkort komt hierover een review. Dit was de rijsttafel met eindeloos veel heerlijke gerechten.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Probeer daar maar eens een keus uit te maken. Heel voorzichtig schepte ik wat lekkere dingetjes op.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Naast de gerechten van de rijsttafel kregen wij nog allemaal gerechten opgediend die geserveerd gaan worden in de Foodtruck die binnenkort de weg op gaat. Zo yummie allemaal!

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht het boek HYGGE via Marktplaats maar helaas een kat in de zak want het was in het engels. Dat is op zich geen probleem maar ik vind in het NL lezen wel een stuk relaxter.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht het nieuwe tijdschrift van Chantal. Dat ziet er goed uit. Moet nog even de tijd vinden het te gaan lezen.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Dinsdag was ik uitgenodigd bij het Storymakers Event in Hotel de Goudfazant in Amsterdam. Een drukte van belang met een enorme hoeveelheid bloggers en pers. Hier de ontvangst.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Er waren veel sprekers waaronder Chris König van The Adventurizer.com Hij heeft zijn huur opgezegd, al zijn spullen verkocht en een busje gekocht en gaat de komende tijd rondzwerven. Chris is fotograaf en gaat hier verslag van uitbrengen. Leuke gast. Op het event draaide trouwens alles om reizen.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Op de stand van CAMPTOO. Een stel leuke gasten zijn dit bedrijf gestart. Een leuk alternatief op AirBNB. Zij bieden campers van particulieren in NL en in het buitenland te huur aan. Top idee. Ik hoop nog eens met zo’n oud campertje een tripje te gaan maken, zoals ik dat vroeger met mijn ouders, in ons oude VW busje deed.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Na het event moest ik naar een andere afspraak in Amsterdam maar had wat tijd te overbruggen en ben lekker neergeploft op een terras op de Elandsgracht. Lekker in het zonnetje!

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Aan het eind van de dag werd ik door het Grieks Verkeersbureau verwacht bij Keizer Culinair in de Elandstraat. Wat een gave plek!!!

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Hier maakte we kennis met de Griekse keuken. Er waren een paar chefkoks van gerenommeerde hotels Aldemar Resorts in Griekenland ingevlogen die met ons gingen koken. Helemaal mijn ding!

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Je trekt die perslui een schort aan en zet ze een koksmuts op en dan krijg je dit.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Lange tafels. I LOVE IT!!

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Heerlijk eten. Gevulde baby inktvis. Moest nog even gebakken worden.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Natuurlijk Griekse salade.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik werd gebombardeerd als chef van de bordenopmaak.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Zo moest het gaan worden.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Nou ja…. en het werd een beetje een zootje. Want ik had mijn keukenbrigade niet helemaal in de hand na alle ouzo en wijn.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Volgende gerecht was zeebaars.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Heel even op de grill.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

En dan op een bedje van tomaat, avocado en komkommer. Superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Nog een lekker toetje. Hier met Roos, de Fashion Producer van Cosmo, Elle en Harper’s Bazaar. Goed teamwork!

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Daarna werd het een heerlijk chaos. De Sirtaki werd ingezet en er moesten nog net geen mensen van de tafels afgeplukt worden. Wat een top avond!

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

En chef Petros kletterde nog even wat borden kapot volgens goed Grieks gebruik. HOPPA!!!!

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

De volgende dag stond ik enigszins wankel op en bleek het Lente. Ik heb ooit foto’s daarvoor gemaakt maar heb inmiddels zo’n enorm foto archief dat ik ze niet meer terug kon vinden. Dus moest ik het doen met een slechte download van mijn eigen Facebook pagina.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Met de kat gaat het goed. Hij is weer helemaal het mannetje. Alleen krijgt hij ander voer en hij mag veel minder daarvan eten. Dit is het beeld dat ik sindsdien standaard naast zijn lege bakje zie. Hij snapt er geen bal van waarom hij op rantsoen is.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Dat ontkiemen van de zaden gaat als een dolle in de kweekbak. De ‘pluggen’ zijn niet aan te slepen.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik bestelde de NL uitgave van HYGGE via BOL.COM. Het boek alleen al ziet er heel mooi uit. Denen zijn het gelukkigste volkje op aarde. Hoe dat kan? Daar is dit boek over geschreven.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Met mooie foto’s en tekeningen. Om erg Hyggig van te worden.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

We aten Snesie Fourou, één van onze favoriete gerechten. Het recept vind je hier. Was zo lekkerbekkend aangevallen dat ik een foto vergeten was.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Elke ochtend geniet ik van deze heerlijke badproducten van TREETS TRADITION die ik cadeau gekregen had. Hier lees je de review.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Een theemomentje met pure chocolade.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar de Kwantum want mijn vogelhuisjes op de tuinmuur vielen van ellende uit elkaar. Op zoek naar iets nieuws voor aan de muur. Hier hebben ze altijd wel leuke en betaalbare snuisterijtjes. Dit is het geworden.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Geinig is deze?! € 4,- maar.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

En zo ziet dat er op de muur uit. Voor het mooie zou de muur eigenlijk wel geschilderd moeten worden. Maar…. dat schuif ik  maar weer door naar volgend jaar. Beetje verweerd is wel hip.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

En ook gelijk het moesdak even aangepakt want dat zag er na een winter wel een beetje pauper uit.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Klaar om in te zaaien. Het weekend heb ik er Little Gem, grootbladige spinazie en bietjes geplant.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Jammer dat het moesdak niet al te zwaar belast kan worden want op zich heb ik ruimte zat.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Hier nog een stuk bij de badkamer. Ideaal!

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Voor REDPR ben ik druk bezig om de juiste influencers aan tafel te krijgen bij Christine’s Keuken. Een heel leuke opdracht en ik leer weer heel veel nieuwe mensen kennen. Grappig genoeg kom ik de bloggers die ik uitnodig dan weer zelf tegen op events van ENJOY! Het persdiner belooft een heel gezellige avond te gaan worden.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Zaterdagochtend sprak ik met mijn broer en schoonzus af op het strand. Prachtig niet?! Dat heerlijke strand, stil en verlaten.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Zij wisten een heerlijk plekje aan zee. Daar bij de Zilvermeeuw hebben wij even lekker bijgekletst met koffie, thee en taart. Ik heb zelfs een blogpost geschreven over mijn dagje aan zee.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Echt een leuk plekje!

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Toch nog even de benen strekken aan zee. Lekker mensen kijken.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Blij ei! Dit is voor mij ultiem geluk. Simpel genieten aan zee.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte voor het eerst weer Moonblushed Tomatoes. Jullie kennen het inmiddels wel. Ik gebruikte ze door de salade.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Bij de salade maakte ik Portugese Vis. Ook zo’n favoriet van mij.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik moest nog mijn nagerecht uitproberen dat ik ga maken voor het tv-programma waar ik aan meewerk maar waarover ik helemaal niets mag zeggen. Komende donderdag zijn de opnames. Het wordt echt heel erg leuk! Ssssssttttttt….. heb je niet van mij. Ik mag niets zeggen omdat het een nieuw programma is en het nog niet zeker is of het ook uitgezonden wordt. Vinden jullie mijn nagerecht wat?

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Toen ik zondag terug kwam van de eerste opnames ben ik lekker met mijn boek Hygge de tuin in gedoken. Heerlijk in het zonnetje met kopjes thee het boek in één ruk uitgelezen. Hygge it is! Binnenkort volgt een review over het boek.

SNAPSHOTS WEEK 12/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik was de hele zondag all by myself want de damespuber was op hort in Amsterdam. Ik maakte een heerlijk gerecht van een collega blogger. Indische balletjes. En daarbij nog een kliekje hete boontjes die ik nog in de koelkast had staan en een restje noedels. Superlekker! Ook lekker om restjes op te maken, verpakkingen die weg kunnen, ruimte in de kast en no waste!

Dit was weer mijn week in beeld. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om doorheen te scrollen. Komende week heb ik weer genoeg te doen. Veel voorwerken voor de blog en artikelen maken van de events, recepten en reviews. Een heel lange opnamedag én ik ben jarig deze week. Allemaal leuke dingen. Wat zijn jullie plannen voor komende week? Vergeet ook af en toe niet even lekker te genieten van het heerlijke weer. Dat ga ik nu ook even doen. Mijn lunch eten in het zonnetje 🙂

ENJOY! your week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.