SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 11/2017

Afgelopen week is weer omgevlogen. Ik merk dat het steeds lastiger wordt om mijn werkzaamheden voor REDPR te combineren met die van ENJOY! Beide vind ik leuk om te doen dus ik moet nog zien hoe ik daar een goede balans in vind. Er zijn zoveel dingen die mij inspireren en waar ik graag mee aan de slag wil maar het gebrek aan energie is, als ik teveel wil doen, best een storende factor. Inmiddels zou je denken dat ik aan deze beperking wel gewend ben maar ik blijf die ezel die regelmatig zijn kop stoot. Anyway…. ik werk eraan 😉 Afgelopen week heb ik heel wat uurtjes achter de laptop doorgebracht, maar als ik er dan op uitging maakte ik natuurlijk snapshots voor het overzicht op maandag. Hier komen ze!

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Maandag kreeg een een foto toegestuurd van een vriendin die lekker aan de koffie met appeltaart bij Winkel 43 zat. Heel attent als je de hele dag binnen achter je laptop zit 😉 Zo lekker deze appeltaart!

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

’s Middags ging ik toch even de benen strekken met mijn wandelmaatje. Als ik op maandag thuiswerk dan ga ik altijd aan het eind van de middag een flinke wandeling maken. Het was vorige week maandag prachtig weer. Hoe anders is het nu!

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Lente!

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

En ik at dit voor de lunch omdat ik foto’s van het gerecht moest maken. Binnenkort deel ik het recept van deze zuurkoolstamppot met zoete aardappel en vegetarische balletjes.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

In de kweekbak op mijn kantoor groeit alles als een gek. Leuk om te volgen.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit is één van mijn favoriete plantjes in de tuin en de moestuin. De Oost-Indische kers.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging even naar de moestuin om mijn buurman op de tuin te vragen of mijn moestuinplan een beetje klopt. Voor een vers bakkie koffie en een fles water wilde hij er wel even naar kijken. Dat bankje bij onze tuin is echt een top plekje! Heerlijk in het middag zonnetje. Ik heb hem even ‘onzichtbaar’ gemaakt want denk dat hij niet in beeld wil.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Mijn rijbewijs was verlopen. Nadat ik diverse keren voor Jan met de korte achternaam naar het Gemeentehuis ben gegaan. Wanneer werken die lui? Werd ik weer het riet ingestuurd. Mijn foto was niet in orde want je zag mijn ooraanzet niet. Dus ik weer in dat hokje waar ze die vreselijke foto’s maken.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Nu is het nog erger…. Ik kan zo in Opsporing Verzocht 🙁 Maar hé… mijn ooraanzet staat er op! Ik vraag mij af hoe dat eruit ziet bij vrouwen die een hoofddoekje dragen? Wie het weet mag het zeggen…. #gewoonbenieuwd Ik kan niet zeggen dat ik naar mijn nieuwe rijbewijs uitkijk 😉

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht deze vogelhuisjes bij de Action. Maar bracht ze een paar dagen later maar weer terug. Ze moeten wit geschilderd worden voor aan de muur in mijn tuin. Ik ken mijzelf maar al te goed. Dat gaat toch niet gebeuren en dan staan er weer tot in den treuren vogelhuisjes in de garage. Ik ga dit jaar maar eens iets anders bedenken voor mijn tuinmuur.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Dit (nacht)kastje vond ik leuk. Maar… ik heb het niet nodig. Echt staan dubben of het niet ergens handig is.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze plaid vond ik leuk voor van de zomer op mijn tuinbank. Nog maar niet gekocht. Ik houd hem in gedachte.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Wel kocht ik deze spierwitte ananas voor een prikkie.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Het was zulk mooi weer dat ik nog even langs ging bij De Oude Knegt om foto’s te maken voor een artikel dat je hier  terug kunt lezen.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Echt zo een leuk plekje!

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

We aten weer een poké bowl. Dit keer met zalm sashimi, avocado, gepocheerd ei, sojaboontjes, bosuil, sesamzaadjes, soya en rijst. Superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Tussen het typen door even de benen strekken en een rondje om in ons dorp.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Vond deze cadeauverpakkingen thee. Leuk als cadeau-idee.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Lunchbreak in de tuin. Met een tosti en een glas karnemelk.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar een persevent in Amsterdam . Leuk om kennis te maken met het persbureau en al hun mooie merken. Ik zal binnenkort af en toe iets met je delen.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze mooie theeset heb je op Insta waarschijnlijk al voorbij zien komen. Het is een theepot van Bredemeijer. Helemaal mijn smaak!

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Het persbureau komt uit het Zuiden des lands en ze hadden worstenbroodjes meegenomen. Maar ik was al dagen misselijk (nee, ik ben niet zwanger!) dus heb vriendelijk bedankt.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik overwoog om afgelopen weekend naar deze film te gaan. Down to Earth over een Nederlandse familie die over de wereld reist.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

De Moody White Cat is weer bijna de oude. Hij krijgt 2x per dag vijf eenheden insuline toegediend en hij lijkt weer in zijn nopjes. (Hij is weer behoorlijk chagrijnig in ieder geval) Af en toe proberen wij hem op te vrolijken. Lukt niet…..

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg deze heerlijke badset cadeau. Zal hem binnenkort met jullie delen.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte foto’s voor een review van een leuk boekje over Chanel.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik moest wat foto’s uitsorteren en kwam deze foto tegen die gemaakt is tijdens een fototripje door Amsterdam. Gemaakt in het W Hotel door Yenis.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Zaterdag heb ik vrijwel de hele dag voor ‘oud vuil’ op de bank gelegen. Ik kon niet meer voor of achteruit en ben dus maar op de bank geploft met een dekentje en ontelbaar veel afleveringen gekeken van Chef’s Table.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ga meewerken aan een televisie programma en moest een menu bedenken. Het dessert moest ik even uitproberen. Dat best redelijk gelukt. Ik zal het recept binnenkort met jullie delen. Ik was weer vergeten een foto te maken. Gelukkig hadden wij een gast aan tafel.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Op zondag altijd gezamenlijk een ontbijtje.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

De damespuber ging naar Amsterdam naar het Rijksmuseum. Voor een opdracht voor school. Ik gaf haar de opdracht mee dit schilderij voor mij te fotograferen. Anders weet ik het wel. Haalt ze een entreeticket en smeert ze hem gelijk. Maar uiteindelijk is ze niet geweest want er stond zo een lang rij dat ze geen zin had om daarin te gaan wachten. Daarvoor in de plaats ging ze shoppen. Ik weet niet of dat de bedoeling was van het project 😉 Benieuwd wat voor cijfer daar uitrolt.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Gisteren naar de bijzondere film Down To Earth. Het raakt je, zoals mijn vriendin of het raakt je niet. Dat laatste had ik. Ik sta soms gewoon ‘uit’ met mijn gevoel. Misschien komt het nog.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

De film werd vertoond in een bijzonder Theater (De Luifel) in Heemstede. Beetje vreemd sfeertje daar.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Na de film streken we bij Loetje in Overveen neer.

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

Lekker nakletsen, wijntjes drinken en vooruit… ook maar daar gegeten. Wij nemen daar altijd hetzelfde. Dit voorgerecht. Wonton met gerookte zalm en wasabimayo. Natuurlijk een biefstuk bali. Vergeet weer een foto 😉

SNAPSHOTS WEEK 11/2017 | ENJOY! The Good Life

En als toetje delen we sticky toffee.

Dit waren de snapshots weer van afgelopen week. Ik moet nu haasten want heb een perslunch in Amsterdam. Van de week ook nog een aantal afspraken en events die ik volgende week weer met jullie deel. En wat zijn jouw plannen voor komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 

 • Avatar
  Aletta

  Deze keer geen thee, noch koffie maar een glas water bij de snapshots gedronken, haha…. was weer een drukke week.

  Gewoon helemaal niet naar het museum, had ze een foto van de lange rij wachtende belangstellenden gemaakt

  maart 20th, 2017 21:43
  Reply
  01
 • Avatar
  Aletta

  Weer wordt maar de helft van mijn bericht geplaatst. Over de foto van Loetjes biefstuk, if you’ve seen one you’ve seen them all. Hopenlijk is de komende week minder druk, hier een weekje alleen metbde boys, M zit in buitenlan. Haal hem vrijdag weer op van Schiphol. Een fijne week en groetjes AlettA

  maart 20th, 2017 21:48
  Reply
  02
 • Avatar
  Rory
  http://www.40envoorheteerstmoeder.nl

  Hahaha, en ik weet bij welke perslunch je was 😉 Wat was het heerlijk hè! Leuk overzicht (gevuld ook!). Ik wil dat ook vaker doen maar ik heb het gevoel dat mijn site vastloopt van (te)veel foto’s. Wat een schattige kat!

  maart 21st, 2017 9:43
  Reply
  03

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.