SNAPSHOTS week 11/2016

Snapshots week 11/2016

Afgelopen week was zo’n heerlijke week! Veel buiten de deur gegeten. Beetje té veel 😉

Blogwise niet al te best want ik kon een paar afspraken niet nakomen maar een paar onverwachtse ontmoetingen maakte weer een hoop goed. Ik probeer er steeds minder een punt van te maken van dingen die niet lukken en ik niet alle ballen in de lucht kan houden. Het is dan maar zo en wie daar geen begrip voor heeft… Dat is dan zijn of haar probleem. Heerlijk… al die ballast, weg ermee.

Nu eerst de snapshots 🙂

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Met het lekkere weer van afgelopen week kreeg ik weer helemaal zin om in de tuin aan de gang te gaan. De moestuinbakken op het dakterras een beetje luchtig doorharken. Her en der wat snoeien en vast wat voorzaaien. Hier lees je hoe je jouw tuin lenteklaar maakt.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht een venkelknol. Ik vind dat er altijd zo mooi uitzien maar heb geen idee wat ik ermee moet. Uiteindelijk een salade van gemaakt met citrusfruit. Niet echt voor herhaling vatbaar. Maar het is wel een mooi plaatje.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn ontbijtje. Overnight oats van 3 eetlepels havermout met amandelmelk, halve theelepel kaneel, snuf vanillepoeder en wat gedroogde cranberry’s. Dat maak je de avond van te voren in een weckpotje of een schaaltje met huishoudfolie erover (in de koelkast) ’s Ochtends heb je dan een lekkere ontbijtje. Die je eventueel nog in de oven of magnetron op kunt warmen. Topping erbij van wat je maar lekker vindt en klaar. Ik had banaan, pure chocoladedrops en honing.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik wilde wat lekkernijen voor Pasen uitproberen maar het was mijn week niet want van alles mislukte. Zo ook deze paasbroodjes. Ik weet niet waarom, het bladerdeeg kwam niet omhoog. Ze smaakten heerlijk maar deze houden we binnenskamers 🙂 Update… broerlief kwam langs, vond ze heerlijk en op….

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Pilates schiet er de laatste weken behoorlijk bij in maar op woensdag ga ik absoluut tenzij Carmen, de lerares, op vakantie of ziek is. De sfeer is altijd zo uitbundig en na een uurtje gezellig thee drinken samen. En ja Carmen…. die steelt de show natuurlijk.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ben bijna jarig en wil een nieuw horloge voor mijzelf kopen van Cluse. Mijn ‘oude’ horloges ga ik daarom allemaal op Marktplaats zetten. One thing in three things out 🙂

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik was bij de Action en moest in een ellenlange rij staan bij de kassa. Die staat dan in de laan van het eten, drinken en snoepen. Ik heb daar een aantal lekkere dingen gevonden die ik van de week met jullie deel. Waaronder deze crackers.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ben enorme fan van Bitterzoet op LindaTV. Heel herkenbaar allemaal. Ik vind LindaTV overigens helemaal geweldig. Tussen de bedrijven door kijk ik vaak één van de filmpjes als ‘de telefoon van’ of ‘met Fred in de kast’. Enne… het is gewoon gratis!!!

http://www.linda.tv/video/56e149f9a7abb121f00c4d09

De humeurige witte kater ligt hier beeldig te zijn maar om eerlijk te zijn zit hij niet lekker in zijn pelsje. Hij wordt steeds chagrijniger en bijt echt iedereen die hem een beetje aandacht geeft. Behalve mij want anders gaat hij even lekker vliegen en hij weet dat ik voor het eten zorg. Is er misschien een kattenfluisteraar onder jullie die de uitdaging aandurft te luisteren wat hem dwars zit?

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik lakte weer eens mijn nagels. Daar heb ik nooit zoveel geduld voor. Ik gebruikte de 1-2-3 formule van Catrice en de OPI kleur MALAGA WINE. Zit ik er weer twee weekjes keurig bij.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ben helemaal fan van het Bullet Journal. Het is een zelf samengesteld agenda systeem. Zoek een leuk notebook en je kunt aan de slag. Ik vind het een uitkomst. Agenda, to-do lijstjes, verlanglijstjes, overzichten etc. etc. Je kunt het er allemaal in kwijt. Ik ben nog maar een beginner maar ik zal het binnenkort met jullie delen.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

De tijdschriften ploffen op de mat. Ik heb een abonnement op de Linda. en de Smaak van Italië krijg ik in ruil voor een artikeltje op de website van de Smaak. Deze editie schreef ik over Alassio. Hier lees je het artikel terug.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Een prachtig voorjaarsboeket die ik onderweg tegenkwam.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging naar Villa Augustus in Dordrecht. Dit stond al eindeloos lang op mijn verlanglijstje. Ik had er een topdagje en voelde mij net Alice in Wonderland.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

In de winkel van het restaurant was het heerlijk struinen en natuurlijk allemaal leuke spulletjes voor Pasen.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Een prachtig inspirerende omgeving met een overzicht van alle jaargetijden.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Natuurlijk gingen wij hier ook lunchen.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Het interieur is zo bijzonder. Bijna sprookjesachtig.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Na de lunch even de benen strekken in de mooie tuin.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

En even in het zonnetje genieten op een bankje. Rustmomentje.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Goddelijke garnalen kroketjes met een huisgemaakte saus. Waarvoor saus weet ik niet meer.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

En dit ziet er misschien niet al te smakelijk uit maar was echt een heerlijk hapje. In de post over Villa Augustus vertel ik je wat het was.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good LifeThee met een taartje toe op het terras in de grote moestuin van Augustus.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Zoonlief vond dat ik maar weer eens moeite moest doen om een leuke man te vinden. Hij ging even voor mij op Tinder iets leuks uitzoeken. Ik moet zeggen dat het hem nog aardig gelukt is ook. Of ik af durf te spreken…? Hij heeft mij door haha.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een artikel over dé lekkerste appeltaart van Amsterdam . Bij Winkel 43 op de Noordermarkt. Het artikel lees je hier terug.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Nieuwe poging…..

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik keek de allerlaatste serie en de Finale van Downton Abbey. Zo jammer dat het nu afgelopen is. Maar wat een prachtige serie waar je helemaal in weg kunt zwijmelen. En Lady Violet…. geweldig!

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik had een workshop bij vriendin M. om een visionboard te maken samen met 12 leuke vrouwen. Als extraatje kwam Lisette van Offeren van  Zielskwaliteiten om een heerlijke meditatie sessie te geven. Heel bijzonder!

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Allemaal druk aan het lezen, scheuren en knippen voor het visionboard.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Helemaal in mijn element en in mijn favoriete Bretonse streep. Hier schreef ik ook nog een artikeltje over overigens. De Bretonse strepen. Hier lees je het terug.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

De quote die ik na de meditatie uitzocht. Past wel bij mij 🙂

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Heerlijk freubelen…..

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Dit is het uiteindelijk geworden. Heel leuk om te doen en weer een hoop leuke, nieuwe mensen ontmoet. Enne…. M. het was een topmiddag. Bedankt!

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging bij een nieuw PR bureau langs waar ik misschien mee samen ga werken. Inspirerende plek en leuke kennismaking.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging zondag samen met een vriendin lunchen in Bergen. En dan natuurlijk even bij een paar winkeltjes langs. Deze kende ik nog niet. Find me Later. Leuke naam! Ze hebben ook een leuke website.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

We kwamen deze dorpsdichter tegen bij de ruïnekerk. Hij ging voor ons een speciaal gedicht voordragen. Bijzonder. Hij is ook in te huren voor feesten en partijen.  (Arij van der Vliet)

Arij van der Vliet Emailadres: arijvliet@gmail.com

Even bij Tally Ho naar binnen. Deze winkel heeft zo’n enorme modecollectie dat je van gekkigheid niet weet waar je het moet zoeken. Ik ga dan ook altijd met lege handen weer weg. En ook bijna zonder telefoon. Die had ik tijdens het passen ergens tussen de kleding laten liggen. Gelukkig was hij gevonden.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Dit ‘cadeautje’ kreeg ik nog van de dichter mee. Een moment van stilte 🙂

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Niet al het servies past meer in mijn kast. Dus moet ik flink opruimen. Deze mok, samen met hetzelfde exemplaar in het geel, kocht ik voor een vriendin die dit servies (Petrus Regout pastel) spaart, maar het helaas al heeft. Fotootje maken en weer op Marktplaats.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ging uit eten bij Melange7 in Heiloo. Maar het was zo gezellig en lekker dat ik helemaal vergeten ben om foto’s te maken. Ik had heerlijke oesters vooraf en risotto met stoofvlees en zilverui als hoofdgerecht. Je kunt hier zoooooo heerlijk eten! En ze hebben een speciale risotto kaart. I Love It!

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte maar een zondags ontbijtje voor mijzelf 🙂

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Mijn zondagse maaltje was ronduit eh…. vies. Normaliter maak ik mijn woknoedels met zalm maar nu eens met garnalen. Geen succes.

SNAPSHOTS week 11/2016 | ENJOY! The Good Life

Laatste aflevering van Divorce. Waarom stoppen al die leuke series toch!

Dit was de week in een heel lange fotovlucht. Ik hoop dat je het leuk vond! Heb jij leuke plannen van de week of misschien nog wel wat leuke tips voor mij? Laat van je horen. Dat vind ik heel leuk.

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  AlettA

  Was weer een drukke week zo te lezen.
  En nog een bekende bij je gezien….. Lisette ken ik ook, paar keer samen yoga gedaan en samen weze suppen op de Vinkeveense Plassen. Waar ze leuk over heeft geschreven bij de yogadocente Paulette van Boosg for you.

  maart 21st, 2016 14:17
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Als je het zo leest lijkt het heel wat inderdaad haha…. Wat toevallig dat je haar kent. Zo zie je maar. Wij hadden een heerlijk middagje met elkaar. En vandaag is zij haar nieuwe bedrijf gestart. http://www.zielskwaliteiten.nl

   maart 21st, 2016 14:30
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.