SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 11/2019

Ik was net begonnen met de Snapshots toen ik bericht van mijn dochter kreeg over de schietpartij in de tram in Utrecht. Een tram die zij elke dag neemt en waar zij een uur eerder één halte voor de halte waar het gebeurde uitstapt. Er was al direct opperste staat van paraatheid en haar school is hermetisch afgesloten. Daar zit zij al de hele dag. Niemand mag in of uit. Daar ben ik blij om. Ze horen heli’s rondcirkelen en sirenes. In een straat achter hun school worden omsingelingen en invallen gedaan door zwaar bewapende agenten.

Ze is rustig, maar het is toch best wel een spannende situatie. Ook heeft ze nog geen idee hoe lang zij in school moet blijven en hoe zij thuis moet komen. Om daarheen te gaan is ook geen goed idee want de stad zit op slot.

Mijn gedachten gaan uit naar de slachtoffers en nabestaanden. En alle hulde en bewondering voor hulpverleners.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

De pakjesmeneer kwam mij een pakketje met lekkers brengen van Autodrop. Zij zijn een samenwerking aangegaan met Floris van Bommel. Als je de (plastic) schoen in je doos snoepjes vindt, dan ben je de gelukkige winnaar van een paar limited edition sneaker van Floris van Bommel. Helaas…. geen geluk.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Onze humeurige witte kater. Wij willen wel knuffelen, maar hij is daar nooit voor in ‘the mood’. Alleen als de pubers gevlogen zijn, kruipt hij weleens per ongeluk naast mij.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg deze prachtige bos bloemen van mijn broer en schoonzus. Een huis zonder bloemen is bijna ondenkbaar voor mij. Daarom heel blij met deze mooie bos.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

De damespuber deed haar belasting aangifte en stuurde mij geregeld een Whatsapp of het allemaal wel klopt. Zo spannend is het nog allemaal niet als je alleen een bijbaantje hebt. Goed dat ze zelf het initiatief neemt. #kanikeenvoorbeeldaannemen

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik had van te voren een weekmenu gemaakt, maar even niet ingeschat dat de boodschappen pas maandagavond komen. Gelukkig had ik nog genoeg groenten die op moesten, een turks brood, heksenkaas en mozzarella. Heerlijk maaltje.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

 

De pakjesmeneer rijdt niet alleen voor mij af en aan. De pubers kunnen er ook wat van. #onlinewinkelen

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime. Bulgur met leftover gegrilde groenten, feta en koriander.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

 

Ik ging weer even bij de kringloop langs. Ik vond er een mooi schilderij en dit mooie kommetje en een groot bord. Het schaaltje met de bloemetjes gaf ik aan een vriendin. Gevuld met heerlijke chocolaatjes.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Het wekelijkse mode artikel op dinsdag van Martine. Dit keer over het paisley dessin.

 

 

 

‘s Avonds aten we Griekse kip met orzo en Tzatziki. Oh boy! wat lekker. Deze week zal ik het recept met jullie delen.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik keek deze aandoenlijke film over twee mannen die al heel lang een relatie met elkaar hebben.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Weer een ziekenhuis bezoek. De Walker mocht uit en ik mag gaan proberen te lopen. Op zich positief, maar het valt echt niet mee om te lopen. Ik had er toch iets positiever over gedacht. Eindelijk weer eens gewoon twee schoenen aan. Vind je ze niet mooi mijn stappers?

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Om het goede nieuws te vieren gingen Martha en ik lunchen bij De Kamer in Heiloo. Zij is alle keren mee geweest naar het ziekenhuis en als het goed is kan ik nu weer zelf. Leuke zaak en heerlijke lunch gehad.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte Stifado. Een Griekse stoofschotel met rundvlees.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik keek de laatste aflevering van de Netflix serie Sex Education. Dit is echt een aanrader! Met regelmaat heb ik in een deuk gelegen. Toch ook wel af en toe mijn wenkbrauwen opgehaald want ik heb ook pubers en dat was soms wel confronterend.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

We aten Portugese vis. Een favoriet van ons.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Een review door mijn zus en de foto’s van mijn zwager van De Gillende Keukenmeiden in Zwolle.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Luiwammes.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Het recept van deze romige kippensoep met champignons deelde ik afgelopen week.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Als ik een gerecht maak, dan maak ik daar extra veel van, zodat ik een deel in kan vriezen. Heel handig voor als je eens geen zin hebt om te koken of als de pubers moeten werken.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Boeket wordt steeds mooier!

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Autodrop is niet veilig voor de pubers en…. voor mij. Té lekker!

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Wat een prachtige aflevering van Ik Vertrek. En wat een lieve mensen, heerlijk nuchter. Meer van dit soort mensen zou de wereld een stuk vriendelijker maken.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Shoplog van de bestelling badkleding.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Tomaten plantjes kunnen alweer om gepot te worden.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Knutsel projectje. Geen idee of het wat wordt. Als het de moeite waard is, deel ik het binnenkort.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Weekmenu maken en boodschappen bestellen.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

Zondags ontbijtje. Met fluffy pancakes.

SNAPSHOTS WEEK 11/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

Met deze film sloot ik het weekend af. My old lady. Ik ben een enorme fan van Maggie Smith. Mooie film, maar het acteerwerk van Kevin Kline viel behoorlijk tegen.

Dit waren de Snapshots van afgelopen week. Ik ga de berichten over Utrecht verder volgen en hoop dat ik mijn dochter vanavond weer veilig in mijn armen kan sluiten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.