SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 10/2018

Wat een heerlijk weekje was het! Eindelijk weer eens op pad. Zo goed en zo kwaad als het gaat tippel ik rond met mijn loopgips. En gelukkig waren er lieve vriendinnen die met mij op sleeptouw gingen want ik kan niet autorijden. Ik kijk samen met jou nog even terug op afgelopen week….

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Maandag op tijd op pad naar het Storymakers event in de Goudfazant in Amsterdam. Martha ging gezellig met mij mee. Omdat ik nu niet kan rijden heb ik een goed excuus om niet alleen te hoeven gaan 😉 Samen is altijd gezelliger.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit is een event voor reisbloggers, influencers, vloggers en online journalisten. Er waren er dit keer meer dan 120! Op dit event zijn een hoop verkeersbureaus & reisgerelateerde brands vertegenwoordigd zodat de bloggers etc. makkelijk bij hun langs kunnen gaan om te pitchen.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik was vooral geïnteresseerd in Noorwegen en het autoverhuurbedrijf Sunny Cars. Bij die laatste werden heerlijke smoothies uitgedeeld.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Nou vooruit…. Jut en jul op de foto bij het promotiebureau van Limburg. #vreselijkstaikerop

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ook ging ik bij Duitsland langs. Hun slogan en hashtag sprak mij wel aan.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

En natuurlijk lekkere hapjes en drankjes.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

’s Avonds hoorde ik een hoop gerommel achter de bank vandaan komen en toen ik keek wat er aan de hand was had de humeurige witte kater zich in een piepklein doosje weten te frommelen.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Op insta kwam ik deze vrolijkerds tegen. Ik maakte mij al zorgen want vind de blijmakers van de HEMA dit seizoen niet zo sterk als vorig jaar. Maar deze zijn dan wel weer leuk.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Samen met een vriendin ging ik naar de kringloopwinkel. Stiekem maakte zij een foto. Ik blijf dit zo leuk vinden. Helaas kwam ik zonder schatten thuis.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kwam dit geweldig mooie boek tegen bij de kringloop. Maar knierterig als ik ben vond ik hem te duur. € 10,- .

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Na de kringlooptocht lekker een patatje eten bij de Patatoloog in Heemskerk. Hier zijn de patatjes superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik zat mij even mottig te vervelen. Van lezen krijg ik slaap en van de hele dag achter de laptop vierkante ogen. Ik verdiepte mij even in het handlezen. #jemoetwat Volgens mij word ik niet zo oud want mijn levenslijn is heel kort. Nou lekker dan!

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kreeg een foto van mijn schoonzus. Ik had hun een potje van de zelfgemaakte perenjam met koek- en speculaaskruiden gegeven en die was erg in de smaak gevallen want hij was op.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Elke maandag neem ik mij voor oefeningen te gaan doen. Maar het is alweer maandag en ik bedenk mij nu weer dat ik de hele week niets gedaan heb.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Op Marktplaats vond ik een aantal mooie magazines van Kinfolk. Die vind ik zo inspirerend. Ze zijn niet heel goedkoop maar hij is dan ook wel helemaal gevuld met mooie foto’s en artikelen. En….. geen advertenties!

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte zelf guacamole voor bij het gerecht van die avond.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

We aten Frachos. Een soort gezondere versie (ahum) van de kapsalon. Dit was echt superlekker. Verse patat bakken in de oven. Met een tomatenprutje erover. Ik was vergeten gehakt uit de vriezer te halen en heb het gemaakt met de kip van Kiplekker Foodtruck die ik nog over had. En dan guacamole en feta. YUM!!

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Even een filmpje kijken. Hebben jullie dat ook dat je, je een ongeluk zoekt naar een leuke film. Er staat zoveel bagger op Netflix, Videoland en Pathé. Heel soms vind ik iets van mijn gading. Maar ik ben dan ook kieskeurig want houd eigenlijk het liefst van een beetje maffe filmhuisfilms.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik vond uiteindelijk deze documentaire over Minimalism. Als je mij goed kent dan ga je nu hard lachen want ik ben een soort hoarder. Ik vond het een enorm inspirerende film en mijn opruimwoede is weer aangewakkerd en ook die van mijn wens om ooit in een tinyhouse te wonen.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Die kakkat heeft mijn met bloed, zweet en tranen opgekweekte lantaarnplantje opgevroten.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Zonder dit tape kan ik niet douchen. Ik tape er de vuilniszak mee om mijn been omdat het gips niet nat mag worden. Dus opdrachtje voor de pubers. Tape voor mama.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Lunchtijd! De hele week at ik  mijn bruine boterhammen met tomaat, avocado en mayo voor de lunch. De avocado’s moesten op. Lekker maar het kwam wel een beetje mijn neus uit. Maar hé! Weggooien doen wij niet aan.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kwam op een leuk instagram account terecht van Ingthings. Leuke quote en tekening.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik durf dit bijna niet te delen maar het was zo grappig! Ik zag op televisie blote, donkere mannen en gilde voor de grap ‘Blote negers!’ Waarop Siri dit oppakte en mij terecht wees. We lagen helemaal in een deuk natuurlijk.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

De jongenspuber kocht een leuk speeltje voor de humeurige witte kater. We hadden het idee dat hij in een depressie gegleden was. Goede keus van de puber maar hemel… Ik dacht dat hij in de poep had gestaan. Kwamen we er later achter dat er Valeriaan in het speeltje zit. Wat katten heel lekker vinden maar wat stinkt als een gierput.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Depressie is als sneeuw voor de zon verdwenen…. Hij is zo schattig als hij speelt.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Zuslief woont in Zwolle en daar zit een Sostrene Grene. Ik stuur haar dus vaak plaatjes of zij voor mij dingen daar wil scooren. Ze komt deze week en ik vrees dat ze een aanhanger mee moet nemen met al die dingen die ik de afgelopen week aan haar gevraagd heb. Zijn jullie ook zo’n fan van de Søstrene Grene?

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik zette de magazines op de plank in de huiskamer. Wil er even rustig de tijd voor nemen ze te lezen. Ik moet eerst nog 232 andere tijdschriften lezen.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Voor de rubriek Favoriet deze oogschaduw van Collistar. Ik deel ze binnenkort met jullie.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Lekker rommelen in de keuken en heel blij met mijn mooie keukenmachine.

Ik kocht een paar boeken op Marktplaats en kreeg een boek van de uitgever. Leesvoer voor het weekend.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik ging met Martha mee naar de opening van A Beautiful Mess in de Bijlmer Bajes in Amsterdam

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Een heel bijzondere locatie waar vluchtelingen samen werken met locals in dit restaurant.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Het rook er zo lekker dat wij maar gelijk een tafeltje boekten.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Wij aten heerlijke arabische hapjes voor een prikkie.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Met weinig middelen is de ruimte op een heel creatieve manier aangekleed.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Er is zelfs een pop-up store.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

De rubriek “OPGEMAAKT” kwam weer online.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Zo tref je mij vaak. Nippend aan mijn thee. Ik drink de hele dag door thee. #theemuts

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik verzamelde een aantal spulletjes voor een Syrische dame die een huisje heeft gekregen. Allebei blij want ik ben weer van wat spullen af. Met dank aan Martha want die is erg van de maatschappelijke projecten.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik kocht een heel gave hoody van Superdry voor de jongenspuber maar na de eerste wasbeurt was het gelijk een pluizenbaal. Daar moet ik even een klacht voor indienen.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Heel Twitter ontplofte nadat bekend werd dat een topman van ING een enorme salarisverhoging had gekregen. Echt belachelijk. Ik had mijn zakelijke rekening bij ING eerder die week al opgeheven toen ik erachter kwam dat ik voor die paar transacties per jaar 120 euro aan kosten moet betalen. Heel terecht dat dit aan de schandpaal genageld wordt. Deze tweet moest ik wel enorm om lachen.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik bakte een enorme stapel American pancakes.Beide pubers moesten hockyen en niets lekkerder dan dat je thuiskomt en aan kunt vallen op deze heerlijk pannenkoeken. #beetjezwart #letteevennietop

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Gisteren hadden we een moeder/dochter high tea bij Gewoon in Wijk aan Zee.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Alles is even lekker en vers gemaakt. Heerlijk maissoepje.

SNAPSHOTS WEEK 10/2018 | ENJOY! The Good Life

Het was echt superleuk en goddelijk lekker. Wij gingen shocking klem de tent uit.

Dit was het overzicht van afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond. Deze week heb ik weer een aantal leuke afspraakjes én ik ga eindelijk naar de kapper. Mijn kapster had haar sleutelbeen gebroken. Heel vervelend voor haar. En ook een beetje voor mij 😉

ENJOY! your week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.