SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 10/2016

Afgelopen week is omgevlogen ondanks dat ik niet zo lekker in mijn pelsje zat. Ik had vreselijke pijn in mijn rug en alles ging daardoor drie keer langzamer dan normaal of helemaal niet. Ik heb dan ook een aantal afspraken af moeten zeggen. I have to face it…. I’m getting old! Maar ondanks dat.. was het toch nog een lekker weekje.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Bewegen is goed. Ik blijf het tegen mezelf zeggen. En af en toe voeg ik ook de daad bij het woord. Ik ging naar mijn broer. Die woont in Egmond waar je prachtig kunt wandelen. Onderweg kwamen we hele velden sneeuwklokjes tegen.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

En deze jongens… Ze zien er zo heerlijk wollig uit!

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ben al een tijdje in de ban van de “Tiny Houses”. Mijn broer wist er wel een paar in de omgeving. Deze ligt heel afgelegen in het duingebied.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik kan van dit soort ‘kleine” dingen heel blij worden. De was kan weer buiten drogen. Dat ruikt altijd zo lekker.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik moest naar een avond op school over Sector Keuze. Die puberguppies moeten al heftige keuzes maken terwijl ze geen flauw idee hebben wat ze met hun leven willen. Wel heel verhelderend want uiteindelijk blijkt dat je met de sector keuze Economie nog alle kanten op kunt.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

De Moestuintjes actie van de AH is weer gestart. Ik krijg al helemaal de moestuintjes-kriebels. Het is dat bukken ff niet gaat anders was ik al druk in de aarde gaan wroeten. Het eerste moestuintje heb ik gescoord. Courgette. Leuk, want ik kom niet zo vaak bij de Appie.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Tsja… rugpijn of niet. Ik had dit klusje weer veel te lang uitgesteld. En de nieuwe kast zou de volgende dag komen dus ik MOEST het muurtje waar de kast tegenaan komt nog even witten.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik lach hier met recht als een boer met kiespijn. Wat een k..klus. En gelukkig komt de kast er tegenaan want echt prachtig is het niet geworden.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

En dan te bedenken dat mijn hele beneden verdieping binnenkort gewit moet worden…..

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

De belegbak van IKEA waar ik zo blij mee was kwam zo uit de vaatwasser. Heb ik iets gemist? #nietvaatwasserbestendig?

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

De nieuwe kast kwam. Gelukkig! Eindelijk al die dozen met serviesgoed uit mijn keuken. Ben er zo blij mee. Geeft een heel andere sfeer in huis. Heel licht en ruimtelijk. Ik kocht de kast overigens bij De Troubadour Interieurs in Amstelveen.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

De humeurige kat werd er nog humeuriger van. Qua kleur is hij goedgekeurd 🙂

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ben er heel blij mee. Ook het serviesgoed van o.a. Burleigh komt er veel beter in uit. Klein minpuntje… hij is een stuk kleiner dus ik kan lang niet alles erin kwijt. #spullenopmarktplaats

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze vrolijke fles ontving ik van Freixenet. Een cava. Niet alleen bubbels van binnen maar ook van buiten. Echt een beauty. Die bewaar ik voor de eerste zonnige dag dat we buiten kunnen proosten. Ik hoop op mijn verjaardag. Binnenkort is hij ook in beperkte oplage in de winkel verkrijgbaar.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Deze laarzen zijn vanaf het begin al een ergernis geweest. Ik zocht laarzen om onder jurkjes te dragen. Vond deze hele lange zwarte suède laarzen. Maar de ritsen zijn zo stug dat ik rond mijn enkels bobbels heb. Het irriteerde mij zo erg dat ik het Zweedse Modeketen een mail stuurde. Ik mocht ze retour sturen en kreeg mijn geld terug. TOP Service! Maar nu maar weer nieuwe laarzen zien te vinden voor die ballonkuiten van mij.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Na een lange dag langs de lijnen van het voetbalveld en het hockeyveld moest er ook nog gekookt worden. Gelukkig ben ik niet gezwicht voor een vette bek van de snackbar want dit recept bleek superlekker!

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Uit de Jamie 15 minuten. Als je de salade en het broodkruim weglaat lukt dat net in 15 minuten.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Zulk mooi weer! Dan moet je wel naar buiten. In het bos bij Huize Koningsbosch een rondje gewandeld.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Daar zijn ze weer! Ze zwerven door dit hele grote duingebied.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Heel irritant is dat je een duinkaart moet hebben om hier te mogen lopen. Een dagkaart voor volwassenen is € 1,80 en voor kids is het gratis. Ik vind het echt belachelijk dat je hiervoor moet betalen! Dat deed ik ook nooit maar ik werd aangehouden door de boswachters en had mazzel dat ze mij matste anders had het mij € 95,- gekost. Maar als je een jaarkaart koopt heb je dat niet zo in de gaten. Die waren echter niet te krijgen bij Het Koningsbosch.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Even een theetje met lekkers drinken bij Huize Koningsbosch. Ik heb hier al eerder eens een artikel over geschreven wat je hier terug kunt lezen. Ik was eigenlijk wel benieuwd of er iets veranderd zou zijn maar de bediening is nog steeds om te huilen. Blijf het zo jammer vinden! Er zit zoveel potentie in. De appeltaart was overigens wel heul erg lekker.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

De paasdecoratie was overigens ook top!

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Weet iemand heel toevallig waar het bovenste bordje van is? De foto is heel slecht maar ik ben erg benieuwd. Die daaronder is van Burleigh maar de bovenste volgens mij niet en ik vind hem prachtig met die grillige tulpen. Ik mocht hem van de pubers niet van de muur afhalen haha….

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Nog eventjes genieten van de vergezichten en dan weer op huis aan.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef over Texel. Daar was ik vorig weekend geweest en het was heerlijk er weer even terug te zijn tijdens het schrijven van het artikel. Hier lees je het terug.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Mooie plaatjes uitzoeken.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Zondags ontbijtje in het zonnetje.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Met mooie matchende eitjes.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

De pubers zijn heel actief op Snapchat. Ik moet er regelmatig aan geloven als model voor diverse mallotige snaps.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

De hortensia moet nodig gesnoeid worden maar dat ging helaas niet lukken. Maar hopen dat het deze week iets beter gaat en ik lekker in de tuin kan werken.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Heel per ongeluk kwam ik terecht bij een Stoere Brocante winkel.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Superleuk ‘winkeltje’ Bij-Dehand in Noord-Bakkum.

https://www.facebook.com/Bij-dehand-Brocant-Industrieel-Vintage-1474598429507933/?fref=ts

Ik zag hier zoveel leuke spullen. Allemaal heel ruig en industrieel. Leuk om te onthouden.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

Ik ben verstandig geweest en heb niets gekocht. Eerst moeten er wat spullen het huis uit.

SNAPSHOTS week 10/2016 | ENJOY! The Good Life

En ik schreef deze week een recensie over het boek On Top van Anna Nooshin.

Dit was weer de week in Snapshots. Ik vond het weer leuk om dit overzicht met jullie te delen. Deze week zie ik ruimte voor het onverwachtse. En er zitten een paar hele leuke uitstapjes en ontmoetingen in het vat. Ik ben benieuwd of ze eruit gaan komen deze week 🙂 Hebben jullie spannende plannen deze week of misschien nog leuke tips?

ENJOY! your week.

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Linda
  http://www.linlivin.blogspot.com

  Zo leuk om over al die leuke ‘hotspots’ uit de buurt te lezen! Ik woon zelf in Castricum en ben een enorme fan van Bij-Dehand en van het Ruiterhuys natuurlijk! Ik ben nog niet bij Koningsbosch geweest, maar daar willen we binnenkort wel eens gaan eten, ben benieuwd!

  maart 20th, 2016 14:48
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Bij-Dehand is een leuke ontdekking. Daar ga ik zeker terugkomen. En ik ben heel benieuwd wat je van het Koningsbosch gaat vinden.

   maart 20th, 2016 17:37
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.