SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS week 05/2019

Afgelopen week heb ik heel wat geluksmomentjes meegemaakt. Met name als ik aan de wandel was. Nog wel op krukken, maar ik kwam toch een heel eind. Ik wilde het wel uitgillen van geluk. Ik krijg dan ook direct zin om allerlei plannetjes te maken voor tripjes, vakantie, daten en een leuke job. Eerst maar eens terugkijken naar afgelopen week. Samen met jou 🙂

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

De jongenspuber is zo enorm gegroeid dat hij alleen nog kuitbroeken heeft en vacuum gezogen zit in zijn hoodies. Hoog tijd om nieuwe kleding te kopen. Hij had het één en ander uitgezocht bij Pull & Bear. Een favoriete shop van hem. Meerdere keren per dag appte hij mij om te vragen of zijn pakje al binnen was.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Dat is wel duidelijk. Dat het nu veel beter gaat met  mijn enkel. En van een bezoek aan de kringloop. Oh en het etentje met mijn zus. Eigenlijk van de hele week 🙂

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Dit blikje kocht ik puur omdat ik het er zo mooi uit vond zien #elkegekzijngebrek

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

Martine schreef weer een fijn artikel. Dit keer over De Modefabriek in Amsterdam . Met een preview naar de komende najaars en wintermode.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Als vriendinnen weleens vragen wat ik een mooie man vindt? Veel verder dan Beau kom ik meestal niet. Maar nu heb ik een echt mooie man gevonden. Ross uit Poldark. Ik keek seizoen twee op NPO Plus. #nachtwerk

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Kleding opruimen. Alles verzamelen voor de kringloop. De jongenspuber had zijn kast even Marie Kondo Style opgeruimd. Een enorme berg kleding dat weg kon en een vrijwel lege kast. Dat opruimen heeft hij niet van mij want ik kan nooit ergens afstand van doen.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

Ik schreef een artikel over het zelf kweken van een citroenplant. Heel simpel uit een pitje. Je leest het hier terug.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Met mijn eigen citroenplantje en een mooie foto van een citroenplant op het aanrecht van Veel Woongeluk. Marina was zo lief om haar foto uit te lenen aan ENJOY!

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Geen kids thuis en ik had een paar dagen ervoor gehakt uit de vriezer gehaald dat op moest. Helaas vertrouwde ik dat niet meer. En dus maakte ik een vegetarische chili voor mijzelf. Zonder gehakt en zonder rijst. Superlekker!

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Babette’s Feast. Ik keek deze film op DVD. Ooit kocht ik deze film op Marktplaats. Eigenlijk een doodsaaie film, maar als je van lekker eten houdt dan is het een echte mustsee. Ik had zo graag aangeschoven voor dit diner!

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Van de uitgever kreeg ik dit kookboek van Pioppi toegestuurd. Er staan heel fijne en gezonde recepten in. Hier vind je meer info en kun je hem bestellen.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Samen met Martha ging ik naar de kringloop winkel. De achterbank volgeladen met spullen om in te leveren.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life  SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

We deden een rondje langs een aantal van onze favoriete kringloop winkels. De buit was beperkt. Ik kocht alleen een paar mooie boeken. Heb spijt van de antieke lijst die ik niet kocht en het chromen espressopotje. De laatste tijd zijn de spulletjes een stuk duurder geprijsd. De kringloopwinkel is ook heel populair de laatste tijd.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Opruimen Marie Kondo Style. De jongenspuber is een weekje op wintersport met zijn vader. En dus kan ik de inloopkast helemaal leeghalen en in zijn kamer dumpen. Ik ben vastbesloten minder dan de helft terug te leggen en hangen.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime….

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Zo zag het er uiteindelijk uit. Superlekker én sardientjes zijn ook nog eens heel gezond. Jammer dat je ze niet zo makkelijk vers kunt krijgen.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

 

Luiwammes….

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Deze heb je al vaker voorbij zien komen. Ik maakte weer maangedroogde tomaatjes. Deze gebruikte ik voor een lekkere pasta met grote garnalen.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Weekendtips! Onder andere samen zelf pasta maken.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Vrijdag en zaterdag stond ik bijna de hele dag in de keuken. Ik maakte allerlei gerechten. Onder andere Rendang.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Ondertussen kreeg ik recepten toegestuurd van een ervaren Indonesische kok 😉

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Het werd een geslaagde rijsttafel en een gezellige avond met mijn zus en haar man. Ik maakte Rendang, Nasi Koening, Sambal Goreng Telor, Sambal Goreng boontjes en pittige komkommer.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik had extra veel gemaakt en dus wat porties om in te vriezen.

SNAPSHOTS week 05/2019 | ENJOY! The Good Life

Die rare kat van ons kwam weer zo aanwaaien. Hij had weer eens gevochten in de buurt.

De jongenspuber stuurde vanochtend deze foto. Ze zijn op vakantie naar Italië en hadden een monsterrit. Hebben een halve dag voor de Brenner gestaan vanwege enorme sneeuwval en lawines. Ik maakte mij best een beetje zorgen. Maar dit ziet er toch wel fantastisch uit. #bofkont

De jongenspuber stuurde vanochtend deze foto. Ze zijn op vakantie naar Italië en hadden een monsterrit. Hebben een halve dag voor de Brenner gestaan vanwege enorme sneeuwval en lawines. Ik maakte mij best een beetje zorgen. Maar dit ziet er toch wel fantastisch uit. #bofkont

 

Dit waren de Snapshots weer van afgelopen week. Komende week ga ik wat leuke dingen doen met de damespuber. Zo gaan wij morgenavond voor een prikkie naar de bios om de film A Star is Born te kijken. En samen uit eten bij HappyHappyJoyJoy of Loetje. En vast nog een keer naar de kringloop want ik heb een enorme berg kleding die weg kan. En wat zijn jouw plannen?

ENJOY! your week

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.