SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 02/2019

Ondanks dat ik eigenlijk bijna de hele dag met mijn been omhoog op een krukje zit vliegen de dagen echt om. Maar voor het Snapshot overzicht maak ik natuurlijk geen bal mee. Toch deel ik wat kiekjes met jullie. Gewoon omdat ik dat graag doe 🙂

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Het is toch elke dag weer een uitdaging wat je moet eten…. Ik at een linzensalade van Ottolenghi. Superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

De puber zat naast mij op de bank aan haar project te werken. Een website maken voor ‘haar bedrijf’. Ondertussen stond op haar telefoon een serie van Netflix te draaien waar ze naar keek en ook keek ze nog af en toe met mij mee. Hoe dan! Ach mam, dat is heel normaal. Dat heet multitasken. Vertel mij wat, maar wij doen dat toch heel anders.

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik kijk mijn ogen momenteel vierkant op de televisie. Lang leve interactieve televisie en films online kijken.

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Martine had nog een weekje vakantie dus schreef ik over de geweldige Xsensible schoenen waar ik binnenkort lekker op hoop te stappen. Je leest het hier terug. Morgen is Martine weer terug met haar fashionblog.

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Mijn zus is nog steeds in Zweden en stuurt mij af en toe wat kiekjes. Ik zou daar ook zo graag willen zijn!

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

We aten Tabouleh, met gegrilde groenten, komkommersalade en gegrilde Halloumi die gemarineerd was in limoensap, olijfolie, peper, zout en gedroogde oregano. Ook weer superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Mensen die op bezoek komen zie ik wel eens raar kijken naar dit kaartje dat ik op het moodbord heb hangen. Ik word altijd zo vrolijk van dit plaatje. Vooral omdat het mannetje zijn sokken nog aan heeft 🙂

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik bestelde deze jas in de uitverkoop bij de Zara. Maar dat was een tegenvaller. Toen ik hem ontvang bleek het een piepklein jasje. Ik had de grootste maat besteld omdat Zara altijd best klein valt, maar hij was perfect voor de damespuber. Jammer, want ik vind hem zo leuk. Maar scheelt weer want eerlijk gezegd had ik eigenlijk helemaal geen jas nodig.

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good LifeGipswissel nr. 3. Mijn ‘been’ ligt op de achtergrond. Ik kreeg weer een nieuw gips en de wonden moesten gecontroleerd worden. De wonden zien jullie gelukkig niet, maar die zagen er goed ook. En eindelijk lijkt mijn voet nu ook eens goed te staan. Nog 5 weken te gaan en af en toe voorzichtig beginnen te staan en wie weet lopen. Positief!

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Mijn horlogebandje had het al een tijdje geleden begeven. Voor kerst kreeg ik van de jongenspuber een nieuw bandje. Ik had eigenlijk een ander cadeau gekregen, maar mocht het ruilen voor het rode horloge bandje dat ik echt nodig had én supermooi vind.

FIRST DATES zoekt nog 30+ vrijgezellen! | ENJOY! The Good Life Ik schreef onder andere over deze twee superleuke jongens in First Dates.

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life  SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime. Een omelet van twee eieren met peper, zout en wat tabasco. Deed er brie op en hazelnoten. Ook weer heel lekker!

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Dit boek scoorde ik op Marktplaats. Ik had nog een bedragje over van mijn verjaardagsgeld van de pubers. Deze Before The Pass Away stond al een tijdje op mijn lijstje.

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Wat moet je zonder pure chocolade! De damespuber haalde deze voor mij.

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Leuke plekjes om te eten tijdens je vakantie. Deze tijdens mijn laatste tripje naar Mallorca is een enorme aanrader. Mallorca is sowieso een superleuke bestemming.

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik heb eigenlijk nooit koekjes o.i.d. in huis. Soms bestel ik wat voor de pubers. Deze kreeg ik, maar de jongenspuber liet ze uit zijn handen vallen en dus had ik alleen nog een pakje kruimels over.

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

 

 

Rijstwafels voor de lunch. Ik schreef erover en je leest het hier terug.

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Op de eettafel heb ik een rozenbottel tak staan in een vaas. Nu zie ik dat hij wortel geschoten heeft. Die krijgt een plekje in de tuin.

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater mag alleen beneden in de huiskamer. De damespuber neemt hem stiekem in het weekend weleens mee naar boven om te spelen op bed. Dat vinden ze samen leuk. Ik iets minder….

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik ben in de ban van Poldark. Kwam het al zappend tegen op de NPO. En ben zelfs lid geworden van NPO Plus om alle afleveringen te kunnen zien. #nachtwerk #bingewatching Ik ben gek op kostuumdrama’s!

SNAPSHOTS WEEK 02/2019 | ENJOY! The Good Life

Het weekend sloten wij af met een zoete aardappelpizza. Dit keer weer met tonijn, knoflookgarnalen, anjovis en mozzarella. YUM!

Deze week is weer blanco in de agenda. Toch vult het zich altijd vanzelf. Vanochtend kwam er al gezellig een vriendin op bezoek en vanmiddag worden de wekelijkse boodschappen door de Jumbo weer bezorgd. En ik ga erwtensoep maken. Hou jij daar ook van of gruwel je ervan? Wat zijn jouw plannen voor komende week?

ENJOY! your week.

 

 

 • Avatar
  AlettA

  Hoi José
  Toch nog een aardig gevulde snapshots van afgelopen week. Gelukkig gaat het de goede kant op met je enkel #fingerscrosseddathetzoblijft
  Ik vind snert wel lekker maar ben de enige hier in huis dus dat doe ik dan maar niet. En als ik het al zou doen dan werd het de snert zonder erwt. Klik hier voor het recept. https://www.koolhydraatarmrecept.nl/snert-zonder-erwt-koolhydraatarme-erwtensoep/
  Groetjes AlettA

  januari 14th, 2019 14:33
  Reply
  01
 • Avatar
  lieven
  http://gipspootje

  mmmmmm, mooi gipspootje een mooi leuk wit gipspootje wow hou je goed he veel sterkte ik steun jou goeie moed lieverd x dikke knuffel van lieven.

  januari 26th, 2019 20:46
  Reply
  02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.