SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 01/2019

Hello enjoyable people! Eigenlijk doe ik vijf minuten na twaalf uur al het liefst niet meer aan de beste wensen uitspreken, maar voor het nette wens ik alle lezers van ENJOY! oprecht een prachtig, gezond en vooral gelukkig 2019. Doe lekker waar je zin in heb. Omdat het kan en niet omdat het moet.

Jullie hebben een paar weken de Snapshots gemist omdat ik ineens besloot een paar weken offline te gaan. En dat is mij heel erg goed bevallen. Zo bevrijdend. Vooral geen Social Media. Dat is voor mij bijna een moetje. ENJOY! als blog heb ik wel een beetje gemist. Maar we zijn weer terug met een extra lange Snapshots. Met nog een klein beetje van de afgelopen weken. Kijk je mee?

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Het lijkt alweer eeuwen geleden. Kerst. We hadden zowaar een boom, een krans aan de deur en de overgebleven prullaria gooide ik op een grote schaal en dat werd nog een heel decoratieve kerst uitspatting.

 SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Kerst begon bij ons kerstavond. Op die avond komt de bonusdochter en dit jaar met ons kleine schatje. We kookten met z’n allen. De één wat minder, de ander wat meer :).  Vooraf Vitello Tonnato en Carpaccio, Hoofd: Melanzane alla Parmigiana en na: Tiramisu met zomerfruit En natuurlijk keken wij All You Need Is Love.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Eerste kerstdag was ik met de damespuber. We flansden samen even snel een kerstdiner in elkaar. Beide geen zin in gedoe. Vooraf Hollandse garnalen met rucola en zelfgemaakte wiskeysaus, en als hoofdgerecht zalm met citroen dille saus en broccoli. Als nagerecht hadden wij nog een leftover van de tiramisu. Daarna lekker filmpje kijken. Heel relaxt.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

De pubers dekten de tafel voor het kerstontbijt. Gezellig!

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Tweede kerstdag is meestal stamppot dag, maar koken met dat gipspoot is bijna niet te doen. In overleg met Martha en de jongenspuber lieten we Turkse Pizza en kapsalon bezorgen. Dit soort dingen eet ik echt nooit, maar het was verdomd lekker. Na het eten lekker filmpje kijken samen.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Haha… heerlijke miscommunicatie. Ik kreeg zowat een wegtrekker. Zag haar al zonder zicht in de trein zitten. Ondersteund de trein uitgeholpen. Ambulance etc. Gek, ik ben niet zo’n overbezorgde moeder. Waar dat vandaan kwam. En lekker blond ook haha…..

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life Foto Ray Erkelens

Tussen kerst en oud en nieuw haalde de damespuber in één keer haar rijbewijs. Supergoed gedaan en wat een feest.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Een aantal keer moest ik terug naar het ziekenhuis voor een gipswissel. Martha was zo lief om met mij mee te gaan. De humeurige witte kater voelt zich zeer verwant met mijn gipsbeen. Hij ligt vaak op het krukje naast mijn been te slapen.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Nog steeds lekker bezig met mijn nieuwe eetgewoontes. Lunch. Volkoren rijstwafel met Zaanse mayo, gekookt eitje en Herbamare.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Die labeltjes aan de theezakjes vind ik altijd zo leuk. Hier worden de vragen steevast beantwoord. Op dat moment had ik een moord gedaan voor een heerlijke, ouderwetse hachee.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Weer een lunchgerechtje. Dit keer deelde ik het op ENJOY!. Superlekker deze omelet gevuld met champignons.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Op Insta kom ik prachtige beelden van mooie bestemmingen tegen. Ineens had ik heel veel zin om oude fotoboeken te kijken uit een tijd dat ik ook graag verre reizen maakte.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

De pubers moesten nog flink zoeken naar al die oude fotoboeken. Ooit op zolder achter de schotten verdwenen en nu weer tevoorschijn. Best leuk om weer door te bladeren. Ik zal binnenkort wat reizen met jullie delen. Moet ik wel foto’s van foto’s maken want dat is uit een tijd dat digitale fotografie nog niet bestond. Bijna niet voor te stellen….

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Zoals deze…. Tijdens een helikoptervlucht boven de Grand Canyon. Volgens mij ruim twintig jaar geleden.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Voor het slapengaan lees ik altijd een paar bladzijdes. Momenteel (nog steeds) uit Tis Hier Geen Hotel over puberperikelen. Nummer 19 moest ik erg om lachen. Heel herkenbaar.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Dit vind ik zo’n leuk programma. Al zappend kwam ik het eens tegen. Samen met de pubers keek ik het. Die verbaasden zich over al die oude beelden en konden zich niet voorstellen dat het er vroeger zo aan toe ging en ik kirde alleen maar van herkenning. Andere Tijden op NPO. Een aanrader.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

De damespuber was pokebowl aan het maken en brak de pit van de avocado in tweeën.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een artikel over Mallorca. Vol met leuke traveltips.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik keek deze prachtige film Philomena op Pathe Thuis. Ik ben echt fan van Judi DENCH.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater heeft last van depressies. We proberen hem een beetje op te vrolijken. Een manier om hem in beweging te krijgen is om zijn kattensnoepjes door de kamer te gooien. Dat is heel grappig want hij rent als een hondje achter een stok aan.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Jawel! Ik maakte weer die heerlijke zoete aardappel pizza. Dit keer met anjovis, knoflookgarnalen, paprika, gesmoorde ui, tonijn en mozzarella. Super, superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Bij de boodschappen die je online bij de Jumbo besteld krijg je vaak gratis producten zoals deze reep chocolade. Vooral de pubers waren hier blij mee want ik bestel altijd alleen maar pure chocolade.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Met mijn rollator cross ik door het huis. Die rolstoel vond ik een onding en op krukken kan ik niets vasthouden. Zittend op een rollator gaat echt top.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik had net snert opgewarmd voor de lunch toen de jongenspuber met een haring aan kwam zetten. De erwtensoep van de HEMA is overigens superlekker! Een beker is genoeg voor twee personen.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Samen met de jongenspuber keek ik deze film op Videoland. Leek mij wel een mannenfilm. Wij vonden het een flutfilm.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Elke vrijdag de weekendtips van ENJOY! Zo ook afgelopen vrijdag met de lekkerste appeltaart van Amsterdam als je het mij vraagt.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Met daarin ook een tip voor De Weldaad. Ook gevestigd op de Noordermarkt en een geweldige winkel om spullen voor je interieur te kopen.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Deze films keek ik de afgelopen tijd en deelde ik in dit artikel.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Chili con carne, maar dan anders. In plaats van rijst gebruikte ik bloemkool en daaronder deed ik rauwe andijvie. Tip van mijn mijn zus. Was superlekker!

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Wij aten het weekend weer pasta agli scampi. Het recept vind je hier. Hiervoor gebruik ik de diepvries garnalen van de Jumbo. Ik bak ze wel apart anders wordt het zo’n natte smurrie.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik ben 2toDrive coach voor de damespuber. Ze wordt pas in juni 18 jaar en mag alleen rijden met mij ernaast. Ik ben dus de klos want ze wil steeds rijden. En dat is nog best spannend. Kijk dat gespannen koppie.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Vooral optrekken is spannend in mijn auto. Hij slaat nog vaak af. Dat ligt niet aan haar, maar aan mijn auto. Stoplichten zorgen dus voor stress. En een ultieme droom in vervulling. Zelf door de McDrive. #feestje

Bijrijder van de damespuber | ENJOY! The Good Life

Zo zag ik eruit in de auto 🙂 Ik schreef erover in de persoonlijke column op zondag.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Een review over Het Pioppi Dieet en daarbij mocht ik een boek weggeven in een WINACTIE.

SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 01/2019 | ENJOY! The Good Life

Vanochtend vroeg trok de damespuber de winnaar. Dat is Christine geworden!

Foto DitjesenDatjes

Natuurlijk keken wij Heel Holland Bakt. Heerlijk simpel genieten. Ik zie nu net dat er een heel gedoetje gaande is dat mij geheel ontgaan is. Ik vind Maroeska juist wel leuk. Ze blijkt een professional te zijn die Janny persoonlijk kent en NL heeft genoeg van haar. Wat vind jij?

Dit waren weer de Snapshots van de afgelopen weken. Vanaf nu weer standaard elke maandag even een kijkje achter de schermen van ENJOY!

ENJOY! your Monday

 

 

 

Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl
 • Avatar
  Christine

  Echt zó leuk dat ik het boek heb gewonnen! Je hebt het lootje goed gekozen Britt! Dank je wel, ik kom het boek dit weekend ophalen! Echt heel leuk!!

  januari 10th, 2019 21:30
  Reply
  01
 • Avatar
  lieven
  http://gipspootje.

  mmmmmmm, mooi wit gipspootje veel sterkte en goeie moed ik steun jou josé. kan je aub nog een paar foto’s uploaden over jou mooi wit gipspootje en misschien jou zwarte sok eraf doen zodat jou mooie teentjes zichtbaar zijn liefs dikke knuffel van lieven xxxx.

  januari 26th, 2019 16:18
  Reply
  02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.