week 40 collage

Het is weer maandag dus Snapshots dag. Als ik deze post maak besef ik hoe snel de weken voorbij vliegen. Ik heb het gevoel dat ik een paar dagen geleden ook al een snapshots post maakte!

Het was weer een leuke week. Er is veel gebakken en gekookt hier in huis maar ik vergeet nog vaak dingen te fotograferen. Vooral van de bende in de keuken na al dat lekkers dat er gemaakt is.

Hoogtepunt van de week was het bezoek aan het Vis & Seizoen Festival. Als het volgend jaar weer georganiseerd wordt kan ik je echt aanraden daarheen te gaan.

Mijn week in snapshots:

week 40 worstenshirt

De week begon met de MOAM collectie van de Hema die gelanceerd werd. Daar zat ik al een aantal weken op te wachten maar natuurlijk logde ik weer veel te laat in op de Hema site en waren de dingen die ik wilde hebben uitverkocht. Op naar een Hema die de collectie verkocht. Dat was in Zaandam. Worstenshirt gescoord en het vest. De LBD was daar niet uitgeleverd.

week 40 shopping

Uiteindelijk ga ik het weer terugbrengen vandaag. Het worstenshirt is een leuk statement maar niet voor mij en bij nader inzien heb ik al 3 lange grijze vesten. Typisch weer een hebben, hebben actie van mij! Maar een mooi blog item. Iemand interesse in een rookworsten shirt?

week 40 primark kussens

Even langs de Primark in Zaandam. Ik kwam er toch langs. Jammer genoeg waren de kussens met de bomen en het hert uitverkocht. Jammer, maar dat scheelt weer in de pocket 🙂

week 40 bekercake

Mug cakes. Ik had ze al eens op Pinterest gezien. Ze zien er zo leuk uit. Ex buurman S. (gezondheidsfreak) vertelde enthousiast over de cakejes en gaf mij het recept. Nu zal ik ze gaan maken ook. Ze smaken eh… erg gezond. Ik heb ze later nog eens gemaakt met een beetje kokosbloesemsuiker toegevoegd. Lekker en super snel!

week 40 dahlia's

Dahlia’s plukken in Marty’s Pluktuin. Leuk verjaardagsuitje voor J.

week 40 pluk de dag

Na het plukken gezellig bijgekletst met een hapje en drankje. @ Heemskerk.

week 40 pluktuin

In de pluktuin kon ik lekker experimenteren met fotograferen. Niet zo gezellig misschien…..

week 40 marty's pluktuin

Dit zijn mooie kisten voor mijn nieuwe moestuin volgend jaar. Vrees dat het een beetje zwaar is voor het terras.

week 40 boterham met gat

Kleine man vond dat ik terug moest gaan met het brood. Er zaten gaten in! Overigens wel lekker Spelt brood van DEEN.

week 40 planning

Af en toe heb ik echt het gevoel dat ik helemaal doordraai. Herkennen bloggers dit? Mijn hoofd zit zo vol met ideeën. En ik houd er opeens een leven naast bij. Ik vergeet van alles en nog wat. Verjaardagen, ouderavonden en weet soms niet meer welke dag ik leef. Dus allemaal briefjes, lijstjes etc. en nog vergeet ik alles. Of zou het gewoon de leeftijd zijn??!!

pregnant

Van de week kwam ook vriendin L. tussen de middag een broodje mee eten. WOW!!! ze moet bijna bevallen en is prachtig zwanger. Wat een toeter. Leuk hoor. En gezellig bijgekletst. Jammer dat we elkaar niet zoveel meer zien maar daar ga ik meer moeite voor doen. Handig als een man zwanger zou zijn? Ziet er niet uit!!

week 40 lunch brie

Voor de lunch had ik heerlijke broodjes gemaakt. Rucola, brie, walnootjes en honing op een meergranen triangel.

week 40 bestelling Fattoria

Eindelijk lekkere spullen besteld bij Fattoria di Vialla. Ik had al een tijdje de gids in huis maar toen ik wilde bestellen waren de dingen die ik wilde hebben uitverkocht. Ik heb al veel goede berichten gehoord. Zodra ik de spullen in huis heb deel ik het met jullie.

week 40 moestuin @Pinterest

Zo heb ik ze nog niet uit de grond gehaald. Maar is wel hilarisch.

week 40 de marathon ©debiosagenda.nl

Ik keek van de week De Marathon op Netflix.

Geweldige Nederlandse film met komische droge cast. Als 020 meisje kon ik de 010 humor best waarderen. Als je hem nog niet gezien hebt? Ga hem zien. Met een lach en een traan.

week 40 havermouttaart

Aangezien ik geen fabrieksmatige koekjes meer wil eten grijp ik regelmatig mis als ik bezoek heb. Deze havermoutkoek is snel, ‘gezond’ en lekker. Komt binnenkort online.

week 40 spook catstretch

Spook, de luie witte kater, strekt zich nog eens uit. Hé…. deze catstretch doen wij bij Pilates! Ziet er bij mij toch iets minder soepel uit….

week 40 vakantieveiling

Niets voor mij dat bieden. Dan weer overboden, dan de tijd weer vergeten of ligt de verbinding eruit net in de laatste seconde. Uren later had ik dan eindelijk de kaartjes te pakken voor een paar euro goedkoper. Moest ik daarna nog met 16 wachtende voor mij bellen waar mijn kaartjes bleven. Zucht…. Veel moeite, weinig winst. Eénmalige actie.

week 40 foto visgerecht

Maar ik had een top vrijdagavond bij Vis & Seizoen. Samen met vriendin C. waren we een beetje op tijd gegaan. Perfect om te fotograferen en een strategie te bepalen. Na 18.30 uur werd het heel gezellig druk. Lekker eten en mensen kijken.

week 40 sunday morning

Zondagochtend in bed. Oh man…. even in de relax modus. Pinteresten, lezen, programma’s terugkijken. Heeeeerlijk!!

week 40 bekerkunst

Dochterlief ging freubelen. Heel erg leuk geworden en heeft een paar witte bekers kék op weten te pimpen. De nagellak geur was echter ondraaglijk in huis. High van de lak.

week 40 appelmoes

In de Allerhande van de Appie las ik een recept voor appelmoes. Kan mij niet herinneren dat ooit gemaakt te hebben. Dus appeltjes halen en maken. Kids vonden het niet te pruimen. Volgens recept één eetlepel suiker toegevoegd wat volgens hun veel te weinig is. Meneer of mevrouw Hak doet er vast het tienvoudige in. Oké volgende keer iets meer suiker en iets minder kaneel.

monday dear © Pinterest

En het is weer maandag. Geniet van je week!

ENJOY!

© Tenzij anders vermeld zijn alle foto’s van ENJOY! The Good Life.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Avatar
  AlettA

  Net als alle andere weer een genot om te lezen….
  Hier ook geen worsten shirt for me hoor…. M ziet me al aankomen, en bij Xenos hebben ze ook leuke kussens, weliswaar geen bomen maar stronkjes en geen hert maar een vosje of egel (foto op FB gezet).
  Ik zou ook terug gaan met het brood, kom op je betaalt voor een hele zonder gaten en ben ook benieuwd naar het recept van de mug-cakes, zien er errug yummie uit. Oe en de aanblik va die triangel bezorgt me honger, maar ga zo aan het eten beginnen dus geen brood meer, wel 2 knappertjes bij de thee.
  Die zwangere man das idd geen smoel, IEUK…
  GAAF zo’n moestuinkist….Misschien moet je hem niet helemaal vullen, handige Bob ff lief aankijken wellicht kan hij er iets voor maken zodat je hem maar half hoeft te vullen???

  Je verhalen lezen heerlijk weg….en ik betrap me erop dat ik ze altijd direct lees zodra ik op FB weer iers van je zie., zelfs mijn huiswerk schuif ik dan aan de kant.
  Kopje thee of koffie erbij en lekker ff leze, Dikke kus uut ABC ;-*

  oktober 6th, 2014 15:07
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Wat leuk om te lezen! Lief dat je de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik hoop dat mijn stukjes jouw huiswerk een stuk draaglijker maakt :). Die boomstammen van Xenos zien er ook wel lekker herfstig uit. Bedankt voor de tip! X

   oktober 6th, 2014 20:47
   Reply
   02
 • Avatar
  Jenn
  http://jennnsfigments.com

  Leuke foto’s!

  oktober 6th, 2014 20:53
  Reply
  03
 • Avatar
  Frans
  http://FransBroekhuijsen

  Lieve José, ik lees vaak je blog en ben zeer onder de indruk van de constante kwaliteit, en je leuke nuchtere kijk op alle onderwerpen, zonder dingen op te dringen geef je en leuke kijk op alles wat er in je leventje voorbij komt, ook de foto’s die je maakt zijn van een hoge kwaliteit, alles zier er altijd fris en fruitig uit, mijn complimenten dat je deze kwaliteit zo snel hebt bereikt, ga zo door.

  oktober 7th, 2014 1:13
  Reply
  05
  • Avatar
   José

   Wow Frans, wat ontzettend lief dan je mij zo’n mooi compliment geeft. Ik werk er hard voor dus het is leuk te horen dat je het kunt waarderen. Ik straal helemaal 🙂 Dank je wel! X

   oktober 7th, 2014 11:30
   Reply
   06

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.