Royal Doulton X Ellen DeGeneres giftsets LOVE

Dat ik verzot ben op mooi serviesgoed weten jullie inmiddels vast wel. Mijn servieskast puilt gevaarlijk uit. Voornamelijk gevuld met het prachtige oude diepblauw met witte Burleigh servies. Ooit ben ik dat gaan sparen omdat ik het bij Sissy Boy had gespot en op slag verliefd werd. Omdat ik het destijds veel te kostbaar vond, ben ik het door de jaren heen bij elkaar gaan verzamelen via Marktplaats, Ebay en kocht ik een enkel stuk direct bij Burleigh in Engeland.

Engels serviesgoed

De laatste jaren is het best populair en kom ik het zelfs zo af en toe in hippe restaurantjes en hotels tegen. Bij Burleigh zelf is het vrijwel niet meer verkrijgbaar en ook op Marktplaats kom ik het nog maar zelden tegen. En als er wel iets te koop is, heb ik die serviesdelen meestal al. Inmiddels verzamel ik ook serviesgoed dat goed te combineren is met het Burleigh servies.

Zo kwam ik een tijd terug deze té leuke bordjes tegen. Ik had het zeker niet nodig want ik kan de hele straat inmiddels van gebak voorzien op prachtige bordjes, maar ik moést ze gewoon hebben. Wat andere vrouwen hebben met schoenen of tassen heb ik met servies.

Ultiem cadeau

Alleen al de verpakking maakte mij blij. Zo prachtig luxe verpakt. Bijna jammer dat het voor mijzelf was. Want hoe leuk is het als je dit cadeau geeft of krijgt! Als je de verpakking openschuift komen er 4 verschillende bordjes tevoorschijn. Ook had ik de kommetjes van dit servies besteld, maar die moest ik van mezelf echt terugsturen. Zonder schuldgevoel kon ik de gebaksbordjes houden en nog altijd ben ik er heel erg blij mee. En er is al heel wat lekkers op gepresenteerd.

 

Ellen Degeneres

De gebaksbordjes zijn van Royal Doulton. De collectie “LOVE” is een samenwerking tussen Ellen DeGeneres en Royal Doulton. Ellen heeft niet alleen haar naam verbonden aan deze giftsets, maar heeft ook geholpen met het ontwerp.

“An extension

of my lifestyle…

inspired by who

I am as a person…

this is me”

Ellen DeGeneres.

Giftsets

De giftsets zijn verkrijgbaar in sets van 4 kommetjes, 4 ontbijtbordjes, 4 gebaksbordjes of 4 mokken. Prachtig verpakt in mooie geschenkdozen. Een perfect moederdagcadeau of huwelijksgeschenk als je het mij vraagt. Of gewoon om jezelf mee te verwennen.

Appelkruimel plaattaart | ENJOY! The Good Life

Het leuke van Royal Doulton is, dat al het serviesgoed perfect met elkaar te combineren is. Dat maakt het wat speelser op de eettafel dan alles in dezelfde print. De ‘LOVE’ serie is uitgevoerd in prachtig porselein en niet onbelangrijk…. het kan gewoon in de vaatwasser!

De giftset met 4 gebaksbordjes (Ø 16 cm) kost € 52,50, met 4 ontbijtbordjes (Ø 21 cm) € 59,95, met 4 kommetjes € 52,50 of met de 4 mokken € 56,95. Momenteel is er een leuke actie bij FonQ. Bij aankoop van € 50,- aan serviesgoed van Royal Doulton, krijg je een proefpakket van HelloFresh t.w.v. € 42,- gratis. Actie loopt t/m 12 mei.

ENJOY! beautiful tableware.

Beeld: ©ENJOY! The Good Life

* Deze blogpost is niet gesponsord. Wel bevat het affiliate links. Als je iets besteld en gebruik maakt van de links, maakt het voor jou niets uit qua prijs. Mij levert het een klein percentage op, dat het mogelijk maakt om elke dag weer leuke artikelen met jullie te kunnen delen. 

Royal Doulton X Ellen Degeneres giftsets LOVE | ENJOY! The Good Life

 

 

 

 

Avatar
José
https://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.